Buitenaards

Bevrijding van de planeet NU! (petitie)

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We weten dat er krachten actief zijn binnen het bankwezen, militair-industrieel complex en de niet-fysieke rijken die de mensheid gevangen willen houden.

Ze hebben ons geld gestolen. Ze hebben ons voedsel vergiftigd. Ze proberen onze vrijheden af te nemen. Ze nemen ons geluk af. Wij laten dat niet toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Er zijn ook goedaardige krachten actief op het aardoppervlak, van bijvoorbeeld de Plejaden, Sirius, Andromeda, Agartha en een groep die zich het verzet noemt. Ze zijn bereid de mensen te steunen om de corrupte systemen overal ter wereld te veranderen, een eerlijk en transparant financieel systeem te creëren, nieuwe en schone technologieën te ontwikkelen, verborgen informatie over het bestaan van buitenaardse rassen naar buiten te brengen en de waarheid over de oorsprong van de mens te onthullen.

Galactische gemeenschap

Ze bieden een samenwerkingsverband aan omdat ze willen dat onze planeet deel gaat uitmaken van de galactische gemeenschap. Als 144.000 handtekeningen zijn verzameld zullen de vredelievende krachten de volgende stap zetten in het disclosure-proces.

Noot redactie: Wij zijn het niet eens met de stelling dat er pas wordt ingegrepen op het moment dat er 144.000 mensen hebben getekend. Er is en wordt al massaal ingegrepen. Velen zijn werelwijd al in intentie en universele kennis verbonden en dit aantal is vele malen groter dan wordt aangegeven. De handtekening zit in je hart. Met elkaar nu massaal buitenaards contact bekend en bespreekbaar maken is de stap naar volledige bekendmaking. Disclosure is allang een feit. Denk aan Dmitri Medvedev, Paul Hellyer, Steven Greer en al die honderdduizenden feiten die de laatste jaren de revue hebben gepasseerd. Is het wachten op Obama of doen we het zelf? Niets is meer te stoppen en de feiten spreken voor zich.

De petitie Planetary Liberation NOW! kan hier worden ondertekend.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sven
Sven
10 jaren geleden

Ach, het kan nog belachelijker!

“Niets is meer te stoppen en de feiten spreken voor zich”.

Maar toch 144.000 handtekeningen nodig hebben?

Zamunda
Zamunda
10 jaren geleden

Oei ik had m bijna ondertekend, maar opeens twijfelde ik over de bedoelingen van deze instantie. Ik weet te weinig over deze mensen om zomaar iets te tekenen en daar misschien wel aan vast te zitten. Voordat ik teken heb ik wel een bewijs nodig van wat al is bereikt, dan zal ik dit overwegen.

Bert
Bert
10 jaren geleden

Noot: alle ondertekenaars die de petitie vóór 21 december aanstaande ondertekenen, ontvangen gratis een waardevolle vierdelige vergulde pennenset in luxe bewaaretui met een vergelijkbare winkelwaarde van €149,95.

leenvr
leenvr
10 jaren geleden

tJa En de mensen hebben het nog niet in de gaten of willen het niet weten! terwijl een hoop mensen roepende in woestijn zijn. http://www.at5.nl/artikelen/117976/we-bouwen-de-infrastructuur-die-nodig-is-voor-politiestaat

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x