CoronaBuitenland

Kijk: Sportcommentatoren linken hartproblemen van sporters aan boosterprik

Help ons door deze info met vrienden op je socials te delen!

Op de Australische tv was aandacht voor de hartproblemen waar sporters mee te kampen hebben. Sportcommentatoren vroegen zich tijdens de uitzending hardop af of de kwalen veroorzaakt worden door het coronavaccin.

Tijdens de Sunday Footy Show op zender Nine bespraken de commentatoren hoe footballspeler Ollie Wines (27) van Port Adelaide vorige week donderdag tijdens een wedstrijd tegen Melbourne was uitgevallen. Volgens het team had de speler last van onverklaarbare hartproblemen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Gebeuren er momenteel veel van dit soort dingen in de sportwereld, Damo? Kampen veel sporters met deze problemen?” vroeg Nathan Brown aan journalist Damian Barrett.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Door het dak gegaan

“Verwijs je naar de boosterprikken en het krijgen van corona?” vroeg Barrett op zijn beurt. “Ik verwees naar de boosterprikken,” bevestigde Brown.

“Er wordt over gesproken,” antwoordde Barrett, die toevoegde dat veel mensen hier vragen over stellen, over de mogelijkheid dat de problemen worden veroorzaakt door de prik.

Op dat moment wees presentator Tony Jones erop dat collega en voormalig sterspeler Matthew Lloyd recentelijk is gediagnosticeerd met de aangezichtsverlamming van Bell.

“Het zijn niet alleen hartproblemen, jij hebt op dit moment aangezichtsverlamming van Bell, dat gaat ook rond,” zei Jones tegen Lloyd. Die reageerde: “[Het aantal gevallen van] hartproblemen en aangezichtsverlamming van Bell is sinds [de uitrol van] de boosters door het dak gegaan.”

Afdeling vol mensen

Hij voegde toe dat hij van een collega had gehoord dat een ziekenhuisafdeling vol lag met mensen die last hadden van dit soort kwalen. “We hadden op vrijdag Michelangelo Rucci te gast en die had het over een afdeling vol mensen met soortgelijke klachten, waaronder misselijkheid en hartproblemen. Er is zeker iets aan de hand.”

Jones riep gezondheidsfunctionarissen op om onderzoek te doen. “We zijn geen antivaxers, maar hier moet onderzoek naar worden gedaan,” zei hij.

Wines zei nog dat artsen tegen hem hadden gezegd dat zijn hartkwaal ‘niet gerelateerd is aan het vaccin’.

4.9 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Ik ben geen arts en heb een MAVO diploma: HET IS HET VACCIN!!!!

Vraagtekentje
Vraagtekentje
2 jaren geleden

Gôh, bijna iedereen waar ik van hou heeft zich niet af laten spuiten, en wij hebben nergens last van, ja er is een griepje voorbij gekomen waar de 1 wat meer last van had dan de ander. Wij filteren al dik 2 jaar ons water, dus het vergiftigen via drinkwater is bij ons ook een heel stuk minder. Tja als je er achter komt dat de roverheid i.o.v. een stel reptielen van je af wil op wat voor manier dan ook, dan moet je een beetje maatregelen nemen, en alles wat ze willen dat we doen, 180 graden het tegenovergestelde doen, dan is de kans op ziek worden en dood gaan een heel stuk kleiner.

salvar
salvar
2 jaren geleden

aangezichtsverlamming van Bell is sinds [de uitrol van] de boosters door het dak gegaan.
was aandacht voor de hartproblemen waar sporters mee te kampen hebben.

snappen ze het nu nog niet?
ze zoeken niets en ze doen niets.
ze weten het ligt aan de spuiten dus mondje dicht en snaveltjes toe , slaap lekker.

roadrunner
roadrunner
2 jaren geleden

en de schapen slapen door

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x