CoronaBuitenland

Kijk: Sportcommentatoren linken hartproblemen van sporters aan boosterprik

Help ons door dit met iedereen op je social media te delen!

Op de Australische tv was aandacht voor de hartproblemen waar sporters mee te kampen hebben. Sportcommentatoren vroegen zich tijdens de uitzending hardop af of de kwalen veroorzaakt worden door het coronavaccin.

Tijdens de Sunday Footy Show op zender Nine bespraken de commentatoren hoe footballspeler Ollie Wines (27) van Port Adelaide vorige week donderdag tijdens een wedstrijd tegen Melbourne was uitgevallen. Volgens het team had de speler last van onverklaarbare hartproblemen.

“Gebeuren er momenteel veel van dit soort dingen in de sportwereld, Damo? Kampen veel sporters met deze problemen?” vroeg Nathan Brown aan journalist Damian Barrett.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Door het dak gegaan

“Verwijs je naar de boosterprikken en het krijgen van corona?” vroeg Barrett op zijn beurt. “Ik verwees naar de boosterprikken,” bevestigde Brown.

“Er wordt over gesproken,” antwoordde Barrett, die toevoegde dat veel mensen hier vragen over stellen, over de mogelijkheid dat de problemen worden veroorzaakt door de prik.

Op dat moment wees presentator Tony Jones erop dat collega en voormalig sterspeler Matthew Lloyd recentelijk is gediagnosticeerd met de aangezichtsverlamming van Bell.

“Het zijn niet alleen hartproblemen, jij hebt op dit moment aangezichtsverlamming van Bell, dat gaat ook rond,” zei Jones tegen Lloyd. Die reageerde: “[Het aantal gevallen van] hartproblemen en aangezichtsverlamming van Bell is sinds [de uitrol van] de boosters door het dak gegaan.”

Afdeling vol mensen

Hij voegde toe dat hij van een collega had gehoord dat een ziekenhuisafdeling vol lag met mensen die last hadden van dit soort kwalen. “We hadden op vrijdag Michelangelo Rucci te gast en die had het over een afdeling vol mensen met soortgelijke klachten, waaronder misselijkheid en hartproblemen. Er is zeker iets aan de hand.”

Jones riep gezondheidsfunctionarissen op om onderzoek te doen. “We zijn geen antivaxers, maar hier moet onderzoek naar worden gedaan,” zei hij.

Wines zei nog dat artsen tegen hem hadden gezegd dat zijn hartkwaal ‘niet gerelateerd is aan het vaccin’.

4.9 65 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
2 maanden geleden

Ik ben geen arts en heb een MAVO diploma: HET IS HET VACCIN!!!!

Vraagtekentje
Vraagtekentje
2 maanden geleden

Gôh, bijna iedereen waar ik van hou heeft zich niet af laten spuiten, en wij hebben nergens last van, ja er is een griepje voorbij gekomen waar de 1 wat meer last van had dan de ander. Wij filteren al dik 2 jaar ons water, dus het vergiftigen via drinkwater is bij ons ook een heel stuk minder. Tja als je er achter komt dat de roverheid i.o.v. een stel reptielen van je af wil op wat voor manier dan ook, dan moet je een beetje maatregelen nemen, en alles wat ze willen dat we doen, 180 graden het tegenovergestelde doen, dan is de kans op ziek worden en dood gaan een heel stuk kleiner.

salvar
salvar
2 maanden geleden

aangezichtsverlamming van Bell is sinds [de uitrol van] de boosters door het dak gegaan.
was aandacht voor de hartproblemen waar sporters mee te kampen hebben.

snappen ze het nu nog niet?
ze zoeken niets en ze doen niets.
ze weten het ligt aan de spuiten dus mondje dicht en snaveltjes toe , slaap lekker.

roadrunner
roadrunner
2 maanden geleden

en de schapen slapen door

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x