Homepagina » Gezondheid » “We moeten wakker worden”: Arts waarschuwt voor het grote gevaar van vaccinaties
"We moeten wakker worden": Arts waarschuwt voor het grote gevaar van vaccinaties

“We moeten wakker worden”: Arts waarschuwt voor het grote gevaar van vaccinaties

Daniel Neides, een arts van de prestigieuze Cleveland Clinic, heeft het helemaal gehad met de onzin die wij als burgers over ons uitgestort krijgen.

Hij volgde het advies van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC op en haalde de griepprik. Hij wilde geen thiomersal in zijn lichaam, dus koos hij voor een vaccin zonder conserveermiddelen.

Hij kwam tot de ontdekking dat het vaccin formaldehyde bevatte. “Hoe kun je zeggen dat het vaccin vrij is van conserveermiddelen terwijl er een conserveermiddel in zit?” vroeg hij zich af.

“Erger nog: formaldehyde is kankerverwekkend,” voegde hij toe.

Giftige soep

“We staan als slachtvee in de rij om ons te laten injecteren met een onveilig product,” aldus dr. Neides in een opiniestuk op Cleveland.com.

“Binnen 12 uur nadat ik het vaccin had gekregen, lag ik in bed en voelde ik me ziek,” zei de arts. “Mijn hele lichaam deed pijn en ik moest steeds hoesten.”

We leven volgens Neides in een ‘toxische soep’. Wereldwijd worden 80.000 chemicaliën gebruikt en er komen ieder jaar 2000 nieuwe bij.

Verstoren

We ademen deze chemicaliën in, eten ze in de vorm van bewerkt voedsel en krijgen ze binnen via textiel en gezondheidsproducten zoals make-up, deodorant, shampoo en zeep.

De gifstoffen worden opgeslagen in onze vetcellen als ze niet kunnen worden afgevoerd en verstoren de lichaamsfuncties.

Dat kan leiden tot kanker, auto-immuunziekten, neurologische problemen zoals autisme en ADHD en de ziekte van Parkinson.

Ontwaken
"We moeten wakker worden": Arts waarschuwt voor het grote gevaar van vaccinaties

Daniel Neides (Cleveland Clinic)

“Waarom zijn we in 2017 zo ziek terwijl we de beste toegang hebben tot gezondheidszorg?” vraagt dr. Neides zich af.

Hij zegt dat we wakker moeten worden en het heft weer in eigen handen moeten nemen.

“We moeten ontwaken uit onze trance en stoppen met het luisteren naar slecht advies,” benadrukt de arts.

Aluminium

Het immuunsysteem van pasgeboren baby’s wordt volgens hem veel te zwaar belast met vaccinaties.

Stoffen in vaccins zoals aluminium worden gebruikt om het immuunsysteem te stimuleren. Dat kan zeer schadelijke effecten hebben, stelt Neides.

“Sommige vaccinaties dringen ziektes terug, maar tegelijkertijd is er een alarmerende stijging van het aantal gevallen van autisme en ADHD,” zegt hij.

Blind vertrouwen

Hij vraagt zich af waarom we baby’s vaccineren tegen hepatitis B, een seksueel overdraagbare aandoening. Dat is volgens de arts volstrekt zinloos.

Blind vertrouwen moet tot het verleden gaan behoren, besluit dr. Neides.

[Cleveland]


Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Steeds meer artsen keren zich tegen de vaccinatie-maffia, een goede ontwikkeling !

  14 likes
  • Hij heeft zijn keutel alweer ingetrokken:
   Cleveland Clinic provide the following updated statement Sunday morning: “Cleveland Clinic is fully committed to evidence-based medicine. Harmful myths and untruths about vaccinations have been scientifically debunked in rigorous ways. We completely support vaccinations to protect people, especially children who are particularly vulnerable. Our physician published his statement without authorization from Cleveland Clinic. His views do not reflect the position of Cleveland Clinic and appropriate disciplinary action will be taken.”

   In addition, Neides provided a statement: “I apologize and regret publishing a blog that has caused so much concern and confusion for the public and medical community. I fully support vaccinations and my concern was meant to be positive around the safety of them.”

   http://www.forbes.com/sites/tarahaelle/2017/01/07/cleveland-clinic-goes-full-anti-vaccine/#71061beb408c

   5 likes
 2. Hoe vaak moet dit nog herhaald worden vraag ik me wel eens af!

  Is het nog steeds niet duidelijk!?

  Teken dat de meesten nog steeds in een zombietoestand verkeren als ze toch halsstarrig blijven geloven in vaccinaties en blind vertrouwen blijven houden in het RIVM.

  20 likes
 3. Formaldehyde.
  Zonder die stof zou een virus in de vaccinatiestof zich kunnen vermenigvuldigen en versterken.
  Dat moet je niet willen, want dan loop je gewoon de ziekte op alsof je levend en onverzwakt virus in grote hoeveelheden binnenkrijgt.

  Oh, en zoals bekend zit er in een peer 120 keer zoveel formaldehyde dan in een vaccinatie.

  http://www.forbes.com/sites/tarahaelle/2017/01/07/cleveland-clinic-goes-full-anti-vaccine/#71061beb408c

  “Hij vraagt zich af waarom we baby’s vaccineren tegen hepatitis B, een seksueel overdraagbare aandoening. Dat is volgens de arts volstrekt zinloos.”

  Nou… Het hepatitis B virus kan via bloed-bloedcontact en via onbeschermd seksueel contact worden overgebracht. Is hij echt arts?

  8 likes
 4. Algemeen probleem: Alle natuurlijke stoffen worden vervangen door chemische stoffen. Waarom? Omdat dat goedkoper is. Probleem is: het lichaam herkent die stof niet en gaat protesteren/raakt in verwarring. Denk dat het probleem bij vaccinaties meer ligt bij de hulpstoffen die er worden gebruikt. Zo ook bij voedselverwerking/kleding(geen natuurlijke ouderwetse katoen) enz. Zoek maar eens goede handdoeken of sokken. Wordt nu al echt een probleem, want de stof moet goed absorberen. Je kunt er huid klachten van krijgen, als de huid niet goed droogt.
  1 voorbeeld van oplichterij. Babyvoeding: Vroeger werden kinderen grootgebracht met Brinta en niet met die dure zooi van nu. Voordeel van Brinta. Als het kind nog honger had, dan kon je het zelf dikker maken en het is goedkoop.
  Hetzelfde probleem heb je met medicatie. Ooit een filmpje gezien van een Duitse Arts, die dat precies uitlegde. Antibiotica bv. Men gebruikt geen zilversulfide(of zoiets) meer, want dat moet precies afgemeten worden(duur proces) en de stof zelf is ook duur. Een chemische vervanging is daarvoor in de plaats gekomen. Dit is de reden, waarom antibiotica dus niet meer werkt of pas werkt als je het een week gebruikt.
  Nog iets waar ik aan denk. Virussen enz. muteren. Dus vooraf inenten heeft geen zin. Een ziekte moet eerst ontstaan, dan pas medicijn/vaccinatie op verzinnen om verdere uitbraak te voorkomen. En de beste remedie om verspreiding te voorkomen is afzonderen/doelgroepen niet bij elkaar laten komen. vb. Ging met mijn zoon(pas geboren) naar de wijk(geen borstvoeding gehad) en daar zaten oudere kinderen met waterpokken. Ik zei tegen de arts dat ik dit niet prettig vond. Zij zei: jouw zoon heeft nog bescherming. Met 3 of 5 maanden kreeg mijn zoon waterpokken. Was licht, maar toch. Jaren later nog een keer waterpokken gehad. Flinke. Dus dat je een ziekte maar 1 keer krijgt is dus ook een fabel.
  Vele zijn ingeënt voor kinkhoest en toch is er jaren geleden hier in Nederland een flinke epidemie geweest/ook de mensen die waren ingeënt.
  Men komt er nu pas achter dat vrouwen eigenlijk andere medicijnen nodig hebben dan mannen. Is wel erg laat niet?
  Mijn mening: wetenschap weet nog heel veel niet en geld speelt een te grote rol.
  Als je gezien hebt wat er met mijn hondje(2 jaar) gebeurde na een vaccinatie(stuiptrekkingen/schuimbekken), dan neem je nooit meer zelf een vaccinatie en al helemaal niet aan een jong kind. En als ik dit eerder allemaal geweten had, dan had ik mijn kinderen nooit naar de wijk gebracht(overheidspropaganda) en niet gevaccineerd. Als je als ouder goed op je kind let(intuïtie), dan weet wanneer het fout zit en dan moet je zelf naar de huisarts of ziekenhuis gaan. En oma weet raad. Die heeft veel gezien en dus veel ervaring.
  Las onlangs, dat ze weer een goedje hebben gemaakt als suikervervanger. Wist je dat veel baby’s, als ze net geboren zijn, suikerwater krijgen toegevoegd om de stress van de bevalling te verlagen? Om terecht paranoia van te worden, niet?
  Wij als familie/gezin hebben veel ellende meegemaakt door een ziek kind(10 maanden oud), wat daarna gehandicapt is geworden. Wij denken zelf ook na vaccinatie. Veel mensen denken, dat we goede zorg hebben/ook in het algemeen/maar de impact in het totaal op het leven/gezin is groot. Ons werk systeem ziet liever gezonde mensen! En misbruik van zwakkeren komt onder mensen nog steeds veel voor. Mijn leven had er heel anders uitgezien, als mijn broertje gezond was gebleven. Dit is keiharde realiteit.

  11 likes
 5. Mijn mening: je kunt beter dood gaan aan een natuurlijke ziekte, dan levenslang gehandicapt door menselijk gepruts.

  8 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

China heeft in verband met het dodelijke ...

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.