Buitenland

Voormalig Trump-adviseur zegt dat boven het Witte Huis een ‘demonenpoort’ geopend is

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!

Roger Stone, voormalig adviseur en vertrouweling van de Amerikaanse president Donald Trump, beweert dat hij een ‘demonenpoort’ boven het Witte Huis van president Joe Biden heeft gezien.

Het is net een kolkende ketel, zei hij onlangs in een interview met radiopresentator Eric Metaxas. Dat klinkt gestoord, reageerde Metaxas.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De poort is volgens Stone enkele maanden geleden voor het eerst gespot en zelfs vastgelegd op video. “Hij is er nog steeds,” zei hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Je gaat het niet geloven

“Ik denk dat er een demonenpoort is geopend boven het Witte Huis rond het moment waarop de Bidens hun intrek namen,” aldus Stone. “Ik werd erop gewezen door een christen die in het noorden van Florida woont en die me een aantal foto’s, documenten en passages uit de Bijbel over poorten doorstuurde.”

Stone zei dat hij in eerste instantie sceptisch was. Maar na het bestuderen van de foto’s en het bekijken van webcambeelden kwam hij tot de conclusie dat er echt iets boven het Witte Huis lijkt te zijn.

Hij zei verder dat hij de plek had laten onderzoeken door een bevriende politieagent. Die zou tegen hem gezegd hebben: “Je gaat het niet geloven, maar er is zeker iets.”

Er is daar iets gaande

Stone beklaagde zich over het feit dat de media niet berichten over de demonenportaal. Ze schrijven niet vaak over dingen die waar zijn, zei hij.

“Maar er is daar iets gaande, daar is geen twijfel over mogelijk,” benadrukte Stone.

In 2020 verleende toenmalig president Trump gratie aan Stone, die drie jaar celstraf kreeg voor liegen tegen het Congres, belemmering van de rechtsgang en het ongepast beïnvloeden van getuigen. Trump had het vonnis van Stone eerder al omgezet naar een lagere straf.

4.6 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

137 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 jaar geleden

Er is daar in ieder geval een dementen-portaal.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Feit is in elk geval dat de Biden die opgevoerd wordt niet de echte Joe Biden is. Waar die uithangt weten we niet maar de stamelende acteur is never en nooit old Joe.

Marco
Marco
1 jaar geleden

😐

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden
Back to top button
137
0
We lezen graag je reactie!x