CoronaBuitenland

Pfizer-baas: we hebben een virus gemaakt in onze labs dat identiek is aan het omikronvirus

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

Pfizer-baas Albert Bourla heeft toegegeven dat zijn bedrijf virussen in het lab maakt voor de ontwikkeling van mRNA-vaccins. Hij deed deze uitspraak in december vorig jaar tijdens een interview met CNBC waarin hij uitlegde hoe Pfizer het mRNA-vaccin aanpast aan de omikronvariant.

“De data die we hebben ontvangen zijn data die ze hebben gekregen van wat we een pseudovirus noemen. Het is dus niet het echte virus, maar een virus dat we in onze labs hebben gemaakt en identiek is aan het omikronvirus,” zei Bourla.

Gain of function-onderzoek

Bourla omschreef een ‘pseudovirus’ als een recombinant virusdeeltje dat is verkregen uit verschillende virussen met als doel een ziekmakender virus te maken. De directeur van Pfizer heeft dus toegegeven dat de vaccinmaker zogeheten gain of function-onderzoek verricht om een omikronvaccin te maken.

Begin vorig jaar vonden onderzoekers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) de stelling dat het coronavirus uit een lab komt ‘niet erg geloofwaardig’. De meest gangbare theorie is nog altijd dat het virus van dieren, mogelijk vleermuizen, is overgebracht op mensen.

Vergezocht?

Is de stelling dat het coronavirus uit een lab komt nog steeds vergezocht, nu blijkt dat het voor Pfizer een fluitje van een cent is om een ‘pseudovirus’ in het lab te maken dat identiek is aan het ‘omikronvirus’?

(Video verwijderd? Klik hier...)

[Infowars]

4.9 94 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
1 jaar geleden

wat een hoogmoedswaanzin om voor GOD te spelen… je kan geen mens zijn als je miljoenen mensen de dood injaagt met een brouwsel wat je zelf gemaakt hebt aan de hand van vermoedens… even iets op een computermodel inelkaarsleutelen…

Annette
Annette
1 jaar geleden

En WEER krijgen de zogenaamde complotdenkers gelijk!

Toen er twee jaar geleden door verschillende wetenschappers werd gesuggereerd, dat dat “nieuwe” virus wel eens uit een laboratorium zou kunnen komen, waren de rapen gaar.

Dit paste absoluut niet in het narratief, dat het virus was ontstaan op een markt in de Chinese stad Wuhan.

Voor mij is het duidelijk, dat deze hele opgezette pandemie (of kan ik beter zeggen plandemie?) om niet zomaar een kleine groep, maar om nota bene de hele wereldbevolking, de stuipen op het lijf te dagen.

Dit plan is maar gedeeltelijk gelukt. Sowieso zijn de landen, die de elite het liefst het eerste onder de voet wilde lopen, redelijk “veroverd” met het angstverhaal.

Dan denk ik aan Australië, Nieuw Zeeland, Canada, de Verenigde Staten en last but not least Europa.

Vanaf dag 1 is er een zeer geraffineerde psychologische oorlog over ons uitgestort.

Als je véél naar dat kastje in de huiskamer kijkt en luistert, dan word je supersnel slachtoffer.

Als ik het goed gelezen heb, is er maar een klein percentage van mensen, dat NIET gevoelig is voor verregaande indoctrinatie.

Het exacte percentage weet ik niet precies, maar het zal niet méér zijn dan 20%.

Toen het Omicron-virus (wat dat dan ook is) zijn intrede deed, werd al snel duidelijk dat het een milde variant was.

TOCH vonden de hoge heren van Pfizer het heel belangrijk om ook dáár een “vaccin” voor te fabriceren.

Je zou bijna denken: hoe méér, hoe beter!

Iedereen, die tot op de dag van vandaag NIET bezweken is voor de walgelijke propaganda, mag zich zelf héél gelukkig prijzen.

Eén maal in de val is het een heel lastig verhaal om daar nog uit te breken.

H.J.
H.J.
1 jaar geleden

Het wordt steeds duidelijker, dat het gewoon een vies spel is, een bepaalde groep die macht wil uitoefenen in de wereld en de wereldbevolking hun wil, wil opleggen.
KOST WAT KOST.

Iedere vaccinatie maakt van de mens een PROEFKONIJN, stop die Coronahype.

Uit Rotterdam
Uit Rotterdam
1 jaar geleden

Woorden schieten te kort !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x