BuitenlandCorona

Bangladesh: voor het eerst sinds maart 2020 nul coronadoden, slechts 21% van de bevolking is gevaccineerd

Help mee door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdag registreerde Bangladesh voor het eerst sinds het begin van de corona-uitbraak nul coronadoden. Officieel zijn er in het Aziatische land 27.946 mensen overleden met corona.

“Ik ben blij te kunnen meedelen dat er in de afgelopen 24 uur geen sterfgeval als gevolg van het coronavirus is geregistreerd,” zei een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid. Op 3 april vorig jaar werd in het land de eerste coronadode gemeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

98 procent van de coronapatiënten herstelde van de ziekte. In het land is amper 21 procent van de bevolking volledig gevaccineerd.

Ivermectine

Uit een studie die in december vorig jaar is gepubliceerd, blijkt dat het middel ivermectine effectief is bij de behandeling van coronapatiënten in Bangladesh.

In augustus vorig jaar verwees professor Thomas Borody op Sky News naar ‘verbazingwekkend succesvolle’ studies die laten zien dat 100 procent van de patiënten geneest na behandeling met ivermectine.

Het medicijn is getest in 14 ziekenhuizen in Bangladesh, waar 100 van de 100 patiënten herstelden, aldus de professor.

4.8 79 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
William
William
2 jaren geleden

De nachtmerrie van de Pharma.. een middel dat de nood toestemming om te prikken onderuit haalt… eens kijken wat Hugo hier op te zeggen heeft..

Equalizer
Equalizer
2 jaren geleden

De regering dient aangeklaagd te worden voor het verbod op Yvermectine! Dit middel moet weer vrij verkrijgbaar worden in Nederland, het volk heeft er recht op!

Annette
Annette
2 jaren geleden

ZO kan het dus ook! Maar dan natuurlijk alleen maar als je in een land woont met een regering, die WEL nog het beste voor heeft met zijn eigen bevolking.

Bangladesh is hier als voorbeeld genoemd, maar dit land is natuurlijk niet het enige land, waar ze geen moeite hebben om dat zogenaamde levensgevaarlijke “griepvirus” te verslaan.

OOK in het grote werelddeel Afrika wordt er zo goed als niet geïnjecteerd met die zogenaamde levensreddende gentechinjecties. Simpelweg omdat ze daar, in dit geval “gelukkig”, geen geld voor hebben.

Volgens mijn bescheiden mening is het niet voor niets, dat JUIST de Westerse wereld en daar bedoel ik mee: Australië, Nieuw Zeeland, de Verenigde Staten EN natuurlijk héél Europa als proeftuin wordt gebruikt om daar als eerste de zogenaamde New World Order te implementeren.

Logisch, gezien vanuit hun standpunt, want de Westerse wereld leeft al bijna 80 jaar in vrede en vrijheid.

Ik wil wel even een kanttekening maken, WAAROM het mogelijk is om zóveel mensen onder het nieuwe juk te krijgen.

Die reden moet je zoeken in het onderwijs. Dat is sinds 1968, bij de invoering van de Mammoetwet, drastisch gewijzigd.

IK ben in 1965 van school gegaan en ben dus zo gelukkig, dat ik nog goed onderwijs heb mogen ontvangen.

Door het vooral linkse onderwijs zijn kinderen zó geïndoctrineerd, dat ze zelf nauwelijks meer na kunnen denken en kritische vragen stellen. Zó kweek je natuurlijk een paar generaties van softies.

De jongere generaties hebben natuurlijk ook nog eens nauwelijks ontberingen meegemaakt. Zij weten hier dan ook absoluut niet mee om te gaan.

Dan denk ik aan: dansen met Janssen! Het idee alleen al, dat je je laat injecteren met iets totaal onbekends en experimenteels, om te kunnen feesten.

De tol die daar nu al of anders zéér binnenkort voor betaald moet gaan worden, is buiten proporties.

Europa is financieel failliet. Dus is de intentie om de Europese bevolking zo snel mogelijk te laten verdwijnen. Dit om vooral de ouderen, die in plaats van te mogen genieten van hun ouwe dag, als zogenaamde useless eaters, naar het hiernamaals te sturen.

En het allerergste is natuurlijk ook nog eens, dat vooral deze oude mensen nog steeds vertrouwen op Mijnheer de Dokter of Mevrouw de Dokter, die toch alleen maar het beste met ze voor heeft?

O ja…. en voor de vervanging van de Europese bevolking wordt al tientallen jaren gezorgd. Per week komen er zo’n 800 tot 1200 uitvreters bij.

DAT is ook precies de reden, dat er nauwelijks woningen worden gebouwd (zogenaamd vanwege het klimaat) en dat de helft van de ziekenhuizen ook nog eens de komende 10 jaar gaat verdwijnen.

Sorry, dat ik een beetje ben afgedwaald. Maar over Bangladesh heb ik niet zoveel te melden. Over Europa des te meer.

Sylvie
Sylvie
2 jaren geleden

So there is an effective treatment against the infection, making the vaccination useless, and destroys every argument for pushed vaccines and QR codes. We all knew! ??

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x