Homepagina » Buitenland » Wat was dat in vredesnaam? Los Angeles in rep en roer door mysterieus licht aan de hemel
Wat was dat in vredesnaam? Los Angeles in rep en roer door mysterieus licht aan de hemel

Wat was dat in vredesnaam? Los Angeles in rep en roer door mysterieus licht aan de hemel

In de lucht boven Los Angeles is afgelopen nacht een bijzonder verschijnsel waargenomen. Een vliegend object met een fel licht deed de hemel oplichten.

Op sociale media werd al snel gesproken over een UFO. Mensen zetten hun auto aan de kant op snelwegen om foto’s en video’s te maken.

“Wat was dat in vredesnaam?” tweette iemand. “Wat gebeurt er op dit moment boven Hollywood?” vroeg presentatrice Keltie Knight.


Nog nooit

“Ik reed naar huis en zag iets wat leek op een brandende komeet richting het zuiden vliegen,” zei Frances Tracy-Black uit Santa Monica.

“Het leek op een raket en veranderde vervolgens in een condoomvormige rookpluim terwijl het in tweeën leek te splitsen,” voegde ze toe.

“Overal om me heen kwamen auto’s tot stilstand,” aldus Tracy-Black. “Veel auto’s stopten aan de kant van de weg en mensen begonnen te kijken en te filmen. Ik heb nog nooit zoiets gezien!”


Mysterieus licht

Mensen tot in San Diego bij de Mexicaanse grens namen contact op met tv-stations om melding te doen van een mysterieus licht aan de hemel.

“Mensen vroegen zich af of het iets met een filmopname te maken had of dat het een UFO was,” zei een verslaggever van persbureau AP die in Los Angeles was toen het fenomeen aan de hemel verscheen.


Raket

De brandweer van Los Angeles liet weten dat het om een raket ging. Ruimtebedrijf SpaceX had vanaf Vandenberg Air Force Base een Falcon 9 gelanceerd met aan boord een tiental satellieten.

SpaceX-baas Elon Musk mengde zich ook in de discussie op Twitter. Hij tweette: “Nucleaire buitenaardse UFO uit Noord-Korea.”


En even later: “Het waren zeker weten aliens.”


Foto: YouTube/Ruptly

[Huffington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • King of Light schreef:

  Moet iets van aardse makelij zijn. Dit soort fenomenen worden te vaak gefilmd. Maar het zou mij niets verbazen als ze het straks gebruiken voor een alien aanval false flag.

  7 likes
 • bert s schreef:

  Wat een onzin verhaal dat het een lancering was van SpaceX. Nooit en te nimmer zal dit boven een dichtbevolkt gebied worden uitgevoerd.

  6 likes
  • peter schreef:

   Jawel dat was welzeker van Space-X, maar het is absoluut géén conventionele raket. Dat zie je aan de torsieveld fenomenen die zich afspelen in die sliert. De X in de naamgeving wijst al op het gegeven dat het hier om geheime militaire projecten gaat. Dus Nee, die Elon Musk is absoluut niet wat hij lijkt. Verwacht alstublieft helemaal NIETS van die figuur. Mij zal het niet verbazen als hij een Freemason is. En wat er uit die fabriek komt straks, zal nooit of te nimmer ten goede komen aan uw of mijn belang.

   10 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Nooit en te nimmer zal dit boven een dichtbevolkt gebied worden uitgevoerd. ]
   Als jij iets in de verte vanuit een stad ziet vliegen wil dat niet zeggen dat dat iets ook recht boven de stad vliegt. En vliegtuigen mogen ook over de stad vliegen, dus waarom raketten niet?

   Spacex heeft een launch site vlakbij Hollywood/San francisco.
   https://sites.suffolk.edu/galindodaniela/files/2016/02/spacex-map-768×525.jpg

   5 likes
 • Frans schreef:

  De staatsloterij walvis.?!

  16 likes
 • Predator schreef:

  enge rijke marsman!!!waarom word hier een man belachelijk gemaakt waar jij helemaal niks van weet.!!!
  Waren er maar meer zoals Elon.Dan zag deze wereld er toch veel vrediger en beter uit..zeker voor de gewone burgers….enge marsman..ha ha ha.
  Had het an Oskaar wel verwacht.
  vrolijk kerstfeest allemaal.

  5 likes
 • Peter schreef:

  Grappig hoe mensen uit zichzelf ufo verhalen gaan verzinnen bij deze foto’s. Zo zie je maar hoe mensen hunkeren naar fantasieverhalen. Er drijft een completen industrie op.

  6 likes
 • luna schreef:

  lijkt op een VIS.. het Ichtus symbool een beetje
  (las eerder hier voor dat het een lancering was van een rocket van Musk , die enge rijke marsman

  2 likes
 • Gezinusk schreef:

  Ik gok het er op dat dit een Noord Koreaanse intercontinentale raket is waar het Pentagon eerder voor waarschuwde dat ze inmiddels Amerika kunnen bereiken. Nou hier zul je ze hebben. Kim Jong-un en zijn mannen. Mocht ik er naast zitten dan denk ik dat Poetin er in zit om van grote hoogte te bespioneren. Het zou natuurlijk ook een combinatie van beidden kunnen zijn!

  2 likes
  • luna schreef:

   je kan het zo maar goed hebben dat het iets is wat niet in de haak is, er riekt stront aan de raket..
   maar.. niemand w e e t het fijne ervan, behalve de deep state die ons straks komt ” opvrolijken ” met Blue Beam of iets in de richting van n e s a r a
   Het was zelfs op het ” journaal ” der gifbelten van de npo, wie weet is het ook in de categorie fake/nepnieuws, want………. wie gelooft de media nu nog??!!!!!

   lees eens het artikel ( als je zin hebt/tijd) op http://www.xandernieuws.nl van 14.13uur 23-12-2017 , er staat iets te komen van grote omvang, dat voel ik wel aan mijn maanwater!
   In ieder geval, wens ik iedereen hier op deze prachtsite mooie feestdagen met het OOG op de hemel gericht!

   namaste
   ( eye in the sky van Alan Parsons Project)

   1 likes
 • Rikk schreef:

  En dit alles is om het volk voor te bereiden op…….

  4 likes
 • marcelleke schreef:

  Wat zijn we weer aan het doorhollen !

  4 likes
 • Santander schreef:

  Dat mensen aan een meteoriet denk is raar want dat ding (raket) gaat naar boven toe en niet naar beneden. Maar wel een mooi beeld.

  3 likes
 • luna schreef:

  het stond vanmorgen vroeg al in het ” ad ” en de telegraf.. nu is er niks meer te vinden over deze verschijning

  3 likes
 • krikke schreef:

  paar jaar geleden had het leger een trident 2 afgevuurd precies hetzelfde .het lijkt boven bewoond gebied maar in feite is het zover en hoog .ook de spiraal die je in heel scandinavie kon zien paar jaar geleden.russische iskander raket met defecte gyroscoop .

  2 likes
 • rob schreef:

  ufo gedoe slaat compleet op hol bij de mens
  Menselijke denken gedoe over ufo,s is een op zich op hol geslagen verschijnsel geworden met beelden die men niet kan verklaren word het zo een beeld van speculatie
  met veel speculatie trommelt het zich in gedachten van mensen die er dan van alles van maakt..
  veel gedoe om niets..

  2 likes
 • dna schreef:

  Een spermacel, haha

  1 likes
 • raseht berensiroop schreef:

  Wat vinden Extraterrestrials zelf van Hollywoodiaanse filmkluchten en deze gekscheerders binnen en buiten de houding van de politiek en exo-spacescience. Laat men zich zien wordt men gezien

  0 likes
 • Paul schreef:

  Zou zomaar kunnen dat er binnenkort weer een e.t film van de filmmakers van Hollywood komt want men heeft daar een onuitputtelijke go om ons te laten denken dat dit echt is

  0 likes
 • helder schreef:

  grouncontrole to major tom…… Dat is gewoon die spacex

  0 likes
 • x

  Check Also

  gevechtspiloot

  Gevechtspiloot: ‘Dit ding is niet afkomstig van de aarde’

  Wat gevechtspiloot David Fravor in 2004 overkwam, ...

  new york times

  New York Times pakt uit: ‘UFO’s geborgen die niet op aarde zijn gemaakt’

  Een geheime eenheid binnen het Pentagon die ...

  >