Buitenland

Wat was dat in vredesnaam? Los Angeles in rep en roer door mysterieus licht aan de hemel

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de lucht boven Los Angeles is afgelopen nacht een bijzonder verschijnsel waargenomen. Een vliegend object met een fel licht deed de hemel oplichten.

Op sociale media werd al snel gesproken over een UFO. Mensen zetten hun auto aan de kant op snelwegen om foto’s en video’s te maken.

“Wat was dat in vredesnaam?” tweette iemand. “Wat gebeurt er op dit moment boven Hollywood?” vroeg presentatrice Keltie Knight.


Nog nooit

“Ik reed naar huis en zag iets wat leek op een brandende komeet richting het zuiden vliegen,” zei Frances Tracy-Black uit Santa Monica.

“Het leek op een raket en veranderde vervolgens in een condoomvormige rookpluim terwijl het in tweeën leek te splitsen,” voegde ze toe.

“Overal om me heen kwamen auto’s tot stilstand,” aldus Tracy-Black. “Veel auto’s stopten aan de kant van de weg en mensen begonnen te kijken en te filmen. Ik heb nog nooit zoiets gezien!”


Mysterieus licht

Mensen tot in San Diego bij de Mexicaanse grens namen contact op met tv-stations om melding te doen van een mysterieus licht aan de hemel.

“Mensen vroegen zich af of het iets met een filmopname te maken had of dat het een UFO was,” zei een verslaggever van persbureau AP die in Los Angeles was toen het fenomeen aan de hemel verscheen.


Raket

De brandweer van Los Angeles liet weten dat het om een raket ging. Ruimtebedrijf SpaceX had vanaf Vandenberg Air Force Base een Falcon 9 gelanceerd met aan boord een tiental satellieten.

SpaceX-baas Elon Musk mengde zich ook in de discussie op Twitter. Hij tweette: “Nucleaire buitenaardse UFO uit Noord-Korea.”


En even later: “Het waren zeker weten aliens.”


Foto: YouTube/Ruptly

[Huffington Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
35 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rikk
Rikk
4 jaren geleden

En dit alles is om het volk voor te bereiden op…….

Santander
Santander
4 jaren geleden

Dat mensen aan een meteoriet denk is raar want dat ding (raket) gaat naar boven toe en niet naar beneden. Maar wel een mooi beeld.

luna
luna
4 jaren geleden

lijkt op een VIS.. het Ichtus symbool een beetje
(las eerder hier voor dat het een lancering was van een rocket van Musk , die enge rijke marsman

King of Light
King of Light
4 jaren geleden

Moet iets van aardse makelij zijn. Dit soort fenomenen worden te vaak gefilmd. Maar het zou mij niets verbazen als ze het straks gebruiken voor een alien aanval false flag.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

35
0
We lezen graag je reactie!x