Homepagina » Binnenland » Dit beleid is desastreus voor Nederland. Waarom de beloften van Rutte hoe dan ook teniet worden gedaan
Dit beleid is desastreus voor Nederland. Waarom de beloften van Rutte hoe dan ook teniet worden gedaan
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Dit beleid is desastreus voor Nederland. Waarom de beloften van Rutte hoe dan ook teniet worden gedaan

Ook dit jaar belooft het kabinet-Rutte lagere belastingen en stijgende koopkracht. Maar alle beloften worden hoe dan ook teniet gedaan door drie grote projecten waar de gevestigde politieke partijen het allemaal over eens zijn: massale immigratie, klimaatbeleid en Europese eenmaking.

Dit beleid is desastreus voor Nederland: voor onze koopkracht, onze identiteit, onze pensioenen en onze democratie.

Tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen bood FvD-voorman Thierry Baudet een aantal concrete alternatieven.

Flink wat geld over

Hij stelt voor om al ons geld niet uit te geven aan de volkomen zinloze reductie van stikstof, windturbines, biomassa-subsidies en massale immigratie, en tegen het beleid van de ECB in te gaan.

Dan houden we flink wat geld over voor de verlaging van de btw, het openen van de woningmarkt en het beschermen van de pensioenen.

We kunnen dan ook het eigen risico in de zorg drastisch terugschroeven en het onderwijs verbeteren, stelt de partij op haar website.

Uit te hollen

De gevestigde partijen, van VVD tot GroenLinks, kiezen ervoor ons land helemaal uit te hollen door middel van de immigratie, klimaattransitie en Europese soevereiniteitsoverdracht.

Forum voor Democratie wil daar een stokje voor steken.

Bekijk hieronder de speech van Baudet tijdens de Algemene Beschouwingen:

[Forum voor Democratie]


Vond je deze informatie waardevol? Deel het dan met anderen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. Ben niet voor stastsverplichtingen, maar het zou heel misschien interessant zijn om eens een opkomstplicht in te voeren voor de verkiezingen. Dan zou het best kunnen dat een groot deel van de bevolking die te gemakzuchtig is om te stemmen dan verplicht hun stem laat horen en op partijen gaan stemmen die iedere keer net even te klein blijven.

  Overigens, stikstof is het marketing toverwoord waarmee een nieuwe verdienmodel kan worden aangeboord. Alles draait om de poen, stikstif en milieu een gigantische melkkoe.

  Wie gelooft dat er werkelijk 18.000 bouwprojecten zijn stilgelegd vanwege stikstof uitstoot of reductie verplichtingen, mag zichzelf tot religieus lid van de klimaatgekkenkerk rekenen.

  22 likes
 2. – BTW van 9% naar 0% (Alle basisbehoeften ZONDER BTW).
  – Over de eerste 25K inkomen geen belasting meer heffen, daarmee opheffen huur en zorgtoeslag
  – Pensioenbedrijven (en belastingvoordelen hieromheen) opheffen, gefaseerd de komende 10 jaar en de pensioenpot uitkeren aan premie inleggers op basis van nominale premie. AOW blijft gehandhaafd als omslagstelsel.

  – Fossiele brandstoffen uitfaseren waar mogelijk, maar zonder de absurde tijdsdruk die nu wordt toegepast.
  – Volop inzetten op Waterstof economie en onderzoek naar Thorium intensiveren.

  – De zogenaamde MARKT in typische overheidstaken opheffen, het leidt tot onzinnige prikkels / besteding van belastinggeld.

  – Migratie een halt toeroepen, inzetten op een land met maximaal 18 miljoen inwoners gedurende deze eeuw.

  Helaas is FVD het met bovenstaande maatregelen NIET allemaal eens.

  7 likes
  • @René

   Diesel is de schoonste brandstof die er is… Het wordt zelfs diep onder de grond in mijnbouw en tunnelbouw gebruikt!
   in de tijd dat er 1 dieselauto wordt versleten worden er 3 Tesla’s versleten.
   1 Diesel kost tussen de 50.000 en 60.000 Euro. 3 Tesla’s kosten rond de 240.000 Euro’s
   Wat weegt zwaarder op het milieu? 1 Diesel of al die accu’s van die Tesla’s
   Wat weegt zwaarder op het milieu? 1 carrosserie of 3 carrosserieën

   Kijk naar warmtepompen. TOTAAL ONRENDABEL! (minder dan 705)
   Zet dat eens af tegen de kosten van een CV ketel en het RENDEMENT ervan!
   Hier in Nederland moet iedereen van het gas af en net over de grens in Duitsland worden CV ketels juist GESTIMULEERD!!

   En olie een fossiele brandstof die steeds schaarser wordt en steeds meer opraakt?
   Geloof jij nog in sprookjes? Dit is bedacht door ene meneer Rockefeller, die er zoveel mogelijk voor wilde vragen.
   Wát is de MEEST voorkomende vloeistof op deze planeet? Water.
   Wát is de OP-ÉÉN-NA meest voorkomende vloeistof op deze planeet? Aardolie!

   https://www.youtube.com/watch?v=XXnUD2-joAc&t=10s

   ALS we dan TOCH voor een beter milieu willen gaan, laten ze dan die geconfisqueerde technologieën van Tesla, Schauberger, Hendershot en al die andere vrijgeven!

   5 likes
 3. Het stelsel(belasting/wonen/scholing/zorg/werk etc), waarin wij leven werkt niet meer. Er kunnen niet meer lasten bij komen. Hungrygames/survival of the fittest gaat nu echt een tol eisen.
  Alle partijen moeten nu gaan inzien, dat er structureel iets verandert moet worden. En dat begint met de 1 ste levensbehoeftes. Er moet meer ruimte komen. Sommige regelgeving zorgt ervoor dat men vast komt te zitten. Praat met mensen thuis en luister eens goed.
  Daarnaast vind ik dat wat onder de staat valt ook 100% onder de staat moet vallen. Dus geen half privaat/half staats eigendom meer. bv bij scholen en zorg zie je chaotische toestanden. Overzicht en controle is weg. Kwaliteit/kennis holt achteruit. Ook in de steden/politiek zie je dit terug door uitbesteding.
  Samen wonen voor mensen met weinig geld moet bevordert worden en niet afgestraft door kortingen op uitkering/subsidies. Laat mensen bijwerken(bepaald bedrag) zonder straf. Dat helpt om criminaliteit/in de schulden komen te verminderen en eigen waarde gaat omhoog, omdat je/gezin iets kunt opbouwen.
  Wil je iets verbeteren, dan zul je toch mensen iets moeten gaan gunnen.

  9 likes
 4. Baudet zegt zoals het is., enkel en alleen om stemmers die nog geloven in democratie af te vangen. En om hoop te geven. Vergis U niet, de PVV was de tweede partij van Nederland en heeft de afgelopen vier jaar geen enkele bijdrage geleverd.
  Baudet komt van Het Clingendael Instituut. Een NAVO instituut dat nog steeds blijft vasthouden aan het 9/11 Bin Laden sprookje. BETAALD door ? Dat vertellen ze niet.. , maar ooit opgericht door het Ministerie van Buitenlandse zaken en Defensie. Laat dat even inzinken.
  Baudet heeft het over de uil van Minerva.., laat dat even inzinken.., of doe zelf onderzoek!
  Minerva, zoek het uit.
  “Democratie is om mensen het idee te geven dat zij iets te vertellen hebben” ik citeer iedereen die werkelijk kritisch durft te denken.

  6 likes
 5. IIS,

  Grappig, bij ons (Belgie) is het net afgeschaft…

  Juist om de reden van de proteststemmen die naar (extreem)rechts gingen.

  4 likes
 6. ‘ De toekomst behoort niet aan de globalisten’. Laten we het hopen.

  3 likes
 7. Dit land met al zijn inwoners en met alle beleidsmakers met al zijn voor en tegenstellingen verkeert in een chaotische toestand, het word ook onderhouden en besproken door zogenaamde ordemakers om deze chaotische zogenaamde democratische stelsel ,gebouwd op waarschijnlijkheden waarin de waarschijnlijkheden zich maar vreemd gedragen ,in de toestand van orde/chaos ,[je kan het al zien in de wantoestanden van de Engelsen waarin de voorzitter ,vaak moet roepen ORDEN ORDEN ORDEN, als dat word geroepen heerst er een chaos oftewel een wantoestand, en dat komt door alle tegenspraak en toespraken die ze als beleidsmakers ondervinden , het is de toestand van de toekomst en het verleden wat anders moet,[verleden[ en de [toekomst] waar ze met elkaar met voor en tegen in vele speculaties van woorden die alleen maar de weg laat zien in chaos en Orden, echt hier komen ze nooit meer uit,democratie is bezig uit elkaar te vallen met al het handelen in het handels verkeer en het beleid met alles dreigt vast te lopen , juist op de inzichten die de beleidsmakers elkaar met vele vergelijkingen van voor en tegen elkaar het spel spelen, het word een spel van licht van hoe het zou moeten ZIJN ,maar gelijk de duisternis weergeven door de Voor en Tegenstellingen die ze aan elkaar weerleggen , waarin de wijsheid van al deze beleidsmakers tot een zinloze niet meer te verkrijgen onwijsheid in verworven. ze erkenden en herkennen het grote geheel niet meer om de juiste keuzen te maken, om het leed wat ze de samenleving hier op Aarden aandoen niet de inzichten kunnen weergeven om het leed wat vele mensen meemaken niet meer en om deze te verzachten , ze zijn verblind door hun eigen tegenstelling en voorstellingen op alle gebieden, ze willen het licht zijn maar presenteren Duisternis in het hele GEHEEL. ALS ze erin de Vrede in alles zou slagen zal het vreugde blijmoedigheid en een sterk gevoel van tevredenheid heersen, maar dat is een Ver te zoeken Toestand, Het is een schijnvrede , als er vrede zou zijn dat zal met een rust toestand zijn in evenwicht, orden en chaos is tot een eenheid verworven,als we deze toestand zou kunnen vormen kan men zeggen we leven in Vrede, maar dat zeggen we alleen als er iemand gestorven is RUST IN VREDE ,WE HOEVEN NIET ZOLANG TE WACHTEN, zou ik zeggen, we kunnen deze toestanden al in het leven realiseren een leven in Vrede is voor een ieder een grote wens ,niet als men gestorven is..

  2 likes
 8. Waarom regeren partijen gekozen niet met elkaar en mogen zij met ja en amen knikkende partijen een partij verzorgen?
  Het was dus blijkbaar vvd en pvv… waarom wordt de pvv omgekeer vvd niet gekozen in de politiek of is dat opzet…zie omgekeerde vvd!
  (kleine letters heren! AUB!)

  Wat als tegenpartijen er zijn om ons een rad voor ogen te draaien en nooit gekozen gaan worden in de rij politiekers….?

  Dus VVD zegt ga jij die partij vormen, benoem alles wat mensen tegenstaat zodat ze jullie zg partij stemmen en uiteindelijk is de winst dus voor de vvd!?

  FVD en PVV zijn VVD gerelateerd nml.

  Stem eens pvda of cda alles beter dan die vvd!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

fakkeltocht

Immense mensenmassa op de been in 100 Franse steden tijdens fakkeltocht tegen Macron. Mainstream media, wat gebeurt hier?

Op donderdagavond was er een immense mensenmassa ...

knmi

Uiterst dubieuze werkwijze KNMI onder vuur. Kijk naar deze clash tussen Baudet en de D66-minister van Milieu

Onlangs werd bekend dat er niet 23 ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.