Homepagina » Binnenland » Dit beleid is desastreus voor Nederland. Waarom de beloften van Rutte hoe dan ook teniet worden gedaan
Dit beleid is desastreus voor Nederland. Waarom de beloften van Rutte hoe dan ook teniet worden gedaan
Foto: YouTube/Forum voor Democratie

Dit beleid is desastreus voor Nederland. Waarom de beloften van Rutte hoe dan ook teniet worden gedaan

Ook dit jaar belooft het kabinet-Rutte lagere belastingen en stijgende koopkracht. Maar alle beloften worden hoe dan ook teniet gedaan door drie grote projecten waar de gevestigde politieke partijen het allemaal over eens zijn: massale immigratie, klimaatbeleid en Europese eenmaking.

Dit beleid is desastreus voor Nederland: voor onze koopkracht, onze identiteit, onze pensioenen en onze democratie.

Tijdens de Algemene Financiële Beschouwingen bood FvD-voorman Thierry Baudet een aantal concrete alternatieven.

Flink wat geld over

Hij stelt voor om al ons geld niet uit te geven aan de volkomen zinloze reductie van stikstof, windturbines, biomassa-subsidies en massale immigratie, en tegen het beleid van de ECB in te gaan.

Dan houden we flink wat geld over voor de verlaging van de btw, het openen van de woningmarkt en het beschermen van de pensioenen.

We kunnen dan ook het eigen risico in de zorg drastisch terugschroeven en het onderwijs verbeteren, stelt de partij op haar website.

Uit te hollen

De gevestigde partijen, van VVD tot GroenLinks, kiezen ervoor ons land helemaal uit te hollen door middel van de immigratie, klimaattransitie en Europese soevereiniteitsoverdracht.

Forum voor Democratie wil daar een stokje voor steken.

Bekijk hieronder de speech van Baudet tijdens de Algemene Beschouwingen:

[Forum voor Democratie]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje
wolfje
2 jaren geleden

‘ De toekomst behoort niet aan de globalisten’. Laten we het hopen.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Het stelsel(belasting/wonen/scholing/zorg/werk etc), waarin wij leven werkt niet meer. Er kunnen niet meer lasten bij komen. Hungrygames/survival of the fittest gaat nu echt een tol eisen.
Alle partijen moeten nu gaan inzien, dat er structureel iets verandert moet worden. En dat begint met de 1 ste levensbehoeftes. Er moet meer ruimte komen. Sommige regelgeving zorgt ervoor dat men vast komt te zitten. Praat met mensen thuis en luister eens goed.
Daarnaast vind ik dat wat onder de staat valt ook 100% onder de staat moet vallen. Dus geen half privaat/half staats eigendom meer. bv bij scholen en zorg zie je chaotische toestanden. Overzicht en controle is weg. Kwaliteit/kennis holt achteruit. Ook in de steden/politiek zie je dit terug door uitbesteding.
Samen wonen voor mensen met weinig geld moet bevordert worden en niet afgestraft door kortingen op uitkering/subsidies. Laat mensen bijwerken(bepaald bedrag) zonder straf. Dat helpt om criminaliteit/in de schulden komen te verminderen en eigen waarde gaat omhoog, omdat je/gezin iets kunt opbouwen.
Wil je iets verbeteren, dan zul je toch mensen iets moeten gaan gunnen.

IIS
IIS
2 jaren geleden

Ben niet voor stastsverplichtingen, maar het zou heel misschien interessant zijn om eens een opkomstplicht in te voeren voor de verkiezingen. Dan zou het best kunnen dat een groot deel van de bevolking die te gemakzuchtig is om te stemmen dan verplicht hun stem laat horen en op partijen gaan stemmen die iedere keer net even te klein blijven.

Overigens, stikstof is het marketing toverwoord waarmee een nieuwe verdienmodel kan worden aangeboord. Alles draait om de poen, stikstif en milieu een gigantische melkkoe.

Wie gelooft dat er werkelijk 18.000 bouwprojecten zijn stilgelegd vanwege stikstof uitstoot of reductie verplichtingen, mag zichzelf tot religieus lid van de klimaatgekkenkerk rekenen.

René
René
2 jaren geleden

– BTW van 9% naar 0% (Alle basisbehoeften ZONDER BTW).
– Over de eerste 25K inkomen geen belasting meer heffen, daarmee opheffen huur en zorgtoeslag
– Pensioenbedrijven (en belastingvoordelen hieromheen) opheffen, gefaseerd de komende 10 jaar en de pensioenpot uitkeren aan premie inleggers op basis van nominale premie. AOW blijft gehandhaafd als omslagstelsel.

– Fossiele brandstoffen uitfaseren waar mogelijk, maar zonder de absurde tijdsdruk die nu wordt toegepast.
– Volop inzetten op Waterstof economie en onderzoek naar Thorium intensiveren.

– De zogenaamde MARKT in typische overheidstaken opheffen, het leidt tot onzinnige prikkels / besteding van belastinggeld.

– Migratie een halt toeroepen, inzetten op een land met maximaal 18 miljoen inwoners gedurende deze eeuw.

Helaas is FVD het met bovenstaande maatregelen NIET allemaal eens.

x

Check Also

duits

In deze Duitse deelstaat mogen supermarkten ongevaccineerden WEIGEREN

In de Duitse deelstaat Hessen is een ...

slovenië

Premier Slovenië: dit zijn de Nederlandse Soros-marionetten in het Europarlement (Rutte woest)

Janez Jansa, de premier van Slovenië, heeft ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x