Buitenland

Als het vaccin zo geweldig is, waarom vallen zoveel mensen dan dood neer?

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De coronavaccins lijken een wereldwijde gezondheidsramp te veroorzaken, maar de media houden de kaken stijf op elkaar, schrijft de Amerikaanse radiopresentator en politiek commentator Wayne Allyn Root voor de website Townhall. “Waarom?”

Het Japanse ministerie van Volksgezondheid heeft gewaarschuwd dat de vaccins van Moderna en Pfizer bij jonge mannen hartproblemen kunnen veroorzaken. Japanse gezondheidsexperts zien het aantal gevallen van myocarditis en pericarditis bij jonge mannen en tieners omhoog schieten.

Over de hele wereld explodeert het aantal hartstilstanden, hartaanvallen en hartontstekingen. Jonge sporters zakken op het veld in elkaar; voetballers vallen midden in de wedstrijd dood neer; scheidsrechters, trainers en zelfs fans krijgen plotseling last van hartproblemen. “Dit is nog nooit eerder gebeurd. Het is een epidemie,” zegt Root.

Zou je zoiets in je lichaam injecteren?

“Wat hebben al deze slachtoffers met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal gevaccineerd,” aldus Root. In de Verenigde Staten worden zoveel zieke mensen binnengebracht dat er niet genoeg bedden of verplegers zijn. Zieke patiënten liggen op de gang. Artsen en experts noemen het een ‘mysterie’. Ze kunnen maar niet begrijpen wat er gebeurt.

Ik kan het mysterie oplossen. Ik denk dat de spoedeisende hulpen en ic’s worden overspoeld door mensen die zijn beschadigd door de coronavaccins. De aandoeningen die zich vooral voordoen – hartaanvallen, hartstilstanden, beroertes, bloedproppen, orgaanfalen – worden ook gemeld als bijwerking, stelt Root.

“Wat toevallig.”

De Amerikaanse medicijnautoriteit FDA zegt 75 jaar nodig te hebben om alle informatie over het coronavaccin van Pfizer naar buiten te brengen. Ze beweren dat het vaccin volstrekt veilig en effectief is, maar willen de informatie over de testresultaten en ingrediënten pas vrijgeven als iedereen die ernaar vraagt dood is. Schept dat vertrouwen? Zou je zoiets in je lichaam injecteren?

Er is iets heel ergs en heel duisters aan de hand

Een rechter heeft bepaald dat een deel van de informatie meteen naar buiten moest worden gebracht. Uit de eerste pagina’s blijkt dat het Pfizer-vaccin in 1223 gevallen dodelijk was. En bijwerkingen die vaak voorkomen: hartaanvallen en hartproblemen.

Bronnen hebben aan Root laten weten dat er zoveel slachtoffers zijn die bijwerkingen melden bij het VAERS, de Amerikaanse tegenhanger van het Lareb, dat de registratie achterloopt. “Misschien zijn er nog wel 20.000, 40.000 of 60.000 sterfgevallen die verwerkt moeten worden.” Volgens zijn bronnen gaat het om ‘duizelingwekkende aantallen’.

“Nu weten jullie waarom de spoedeisende hulpen en ic’s worden overspoeld door hele zieke mensen,” schrijft Root. “Er is iets heel ergs en heel duisters aan de hand.”

[Townhall]

4.8 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
11 maanden geleden

Alleen foute mensen zwijgen !!!
Wie zwijgen er : de regering, de meerderheid van 2e kamer , media, merendeel van de medici . Fout zijn jullie en schuldig , eens komt de afrekening.

Marco "
Marco "
11 maanden geleden

Verschrikkelijk !

Behalve dan in België : 1 loftrompet over de vaccins ( nog steeds )

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/12/13/oversterfte/

Elise
Elise
11 maanden geleden

Wat er aan de hand is: de hele wereld moet high tech worden en in die wereld zijn/worden veel mensen overbodig.
Daarnaast is er weinig zon hier, wordt er veel geprutst in de ether(hoeveel zuurstof zit er eigenlijk nog in de lucht), is er veel stress rondom het beleid. Conclusie: Alles stort in. Kunnen ze er daarna de boel weer opbouwen zoals zij(top wereld) dat willen. Tegen hen wil ik zeggen: de aarde is er niet alleen voor jullie.

Dennis
Dennis
11 maanden geleden

En dan moet er nog en booster komen ben benieuwt hoeveel er daar van dood neer donderen

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x