Mens en Dier

Bestuurder Franciscus Gasthuis en Vlietland: kans om ernstig ziek te worden groter bij gevaccineerden

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt momenteel druk gediscussieerd over het 2G-systeem, waarbij iemand alleen een QR-code krijgt als hij of zij is gevaccineerd of van corona is genezen. Een negatieve test volstaat niet meer.

De ChristenUnie pleit voor een 1G-systeem, waarbij iedereen – gevaccineerd of niet – zich steeds laat testen voor toegang. Marjolein Tasche, bestuurder van het Franciscus Gasthuis en Vlietland in Rotterdam, kreeg in Goedemorgen Nederland de vraag of zij denkt dat zo’n systeem de druk op de ziekenhuizen zal verminderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

“Ik ben voor ieder systeem dat de druk op de ziekenhuizen en de zorg vermindert. Als dat 1G is, moet dat zo zijn. Aan de andere kant zien we nu dat de kans om ernstig ziek te worden bij gevaccineerden groter is. Wat mij betreft: als er maar wat gebeurt en de vraag over welk systeem precies vind ik echt iets voor microbiologen,” zei Tasche.


Vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. Presentatrice Welmoed Sijtsma verdraaide de woorden van de ziekenhuisbestuurder. “Mevrouw Tasche zei net dat de kans dat je ziek wordt als je gevaccineerd bent groter is, maar dat is natuurlijk… bedoelt ze andersom, om dat, om dat, om dat rechtgezet te hebben,” stamelde Sijtsma.

Van een aantal ziekenhuizen, waaronder het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en het Maastricht UMC, is bekend dat er vooral gevaccineerde patiënten liggen.

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

116 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sanne
Sanne
2 jaren geleden

Dit ligt natuurlijk geheel in de lijn der verwachtingen gezien het al lang bekend is dat de gifspuit het immuunsysteem aantast..

F.B.
F.B.
2 jaren geleden

Het is gewoon een vuile MSM Ho. Ik weet niet wat die lui bij de msm allemaal bezield zit er nu helemaal niemand meer die zijn verstand nog heeft.
Het zijn allemaal van die vieze linkse rakkers die alles maar recht praten wat de opdrachtgever (regering) wil. Ik ben helemaal klaar met dit linkse volk incl. de VVD en D66 op hun manier recht en in het midden, het is tuig van de richel.

Annette
Annette
2 jaren geleden

O wat leuk dit. Wat valt die totebel van het radioprogramma enorm door de mand! Dit is lachen. Mijn dag kan niet meer stuk.

Je moet toch wel een ongelooflijke onbenul zijn om de woorden van een bestuurder van dat ziekenhuis in Rotterdam gewoon 180 graden te draaien. Dan val je pas echt door de mand.

Maar het is natuurlijk voor ons helemaal geen verrassing. Wij weten al lang, dat het inmiddels de onfortuinlijke gevaccineerde mensen die het ziekenhuis instromen.

Wat ik mij dan wel weer afvraag, is, of er vóór dat interview nog bepaalde afspraken waren gemaakt.

Dat zou, gezien de reactie van de interviewster, zomaar mogelijk zijn.

Even off topic, maar ik vermoed dat er misschien anderen hier hun voordeel mee kunnen doen:

Al jarenlang heb ik problemen met mijn oren. En dan bedoel ik het simpele feit, dat ze eigenlijk bijna ieder jaar uitgespoten moeten worden.
Normaal gesproken ging ik dan naar de huisarts, ofschoon de laatste jaren de assistente dat karweitje mocht opknappen.
Nu, na een aanvaring met mijn huisarts, heb ik daar geen trek meer in.
Ik heb het als volgt opgelost: ik heb een set gekocht om het zelf te doen.
Nu ben ik niet zo bedreven in dat soort zaken, maar een vriendin, die in de zorg werkt, heeft dat gisteren voor mij opgelost.
Het ging beter dan ik ooit bij de assistente van de huisarts heb ervaren.
Echt een aanrader voor wie ook geen zin meer heeft om naar de huisarts te gaan.
Selfsupporting in optima forma!

Depi
Depi
2 jaren geleden

Of je gevaccineerd of niet gevaccineerd bent , je kan COVID-19 krijgen en doorgeven. Wat is de regering hun probleem dan ? Dat ze eerst een vaccin vinden dat echt dit virus tegenhoudt. De mensen zijn geen proefkonijnen. Waarom die boosterprik, omdat de 2 vorige vaccins de mensen niet beschermd. En maar geld uitgeven aan iets wat niet deugd en zelfs mensen hun normale leven overhoop haalt. Iedereen begint depressief en zelfs agressief te worden.

Back to top button
116
0
We lezen graag je reactie!x