Financieel

Griekenland huurt Goldman en Rothschild in ‘om economie te helpen’

Help mee door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het in een schuldencrisis verkerende Griekenland heeft maffiabank Goldman Sachs en de internationale bankiersfamilie Rothschild ingehuurd om het economische tij in het land te keren.

Volgens persbureau Reuters heeft het Griekse reddingsfonds voor banken (HFSF) de hulp van deze bankiersmaffia ingeschakeld om twee banken te verkopen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het gaat om de banken Proton en de Griekse Postbank. Beide banken zijn zwaar toegetakeld door de economische crisis. Wie huur je dan in om het land weer in rustiger economisch vaarwater te laten komen?

Geld, geld, geld

Natuurlijk de bank die het Griekse ministerie van Financiën aan trucs hielp om de schuld in de richting van 60 procent van het bbp te brengen, wat de bank honderden miljoenen opleverde terwijl de schulden van Griekenland torenhoog opliepen. En natuurlijk de familie die onlangs 165 miljoen euro inzette op de val van de Europese eenheidsmunt.

De Rothschilds staan erom bekend dat ze hun fortuin hebben verdiend aan de financiering van oorlogen, zoals de legers onder aanvoering van de hertog van Wellington bij de Slag van Waterloo, en misleiding van het volk. Het benoemen van Rothschilds als Griekse adviseurs gaat dan ook in tegen het belang van het volk.

Maar zo werkt het internationale bankenkartel nu eenmaal.

Toen veel banken op Cyprus grote balansproblemen kregen en het land zelf niet meer de middelen had om die op te lossen, haalden alle rijke bankiers en magnaten hun rekeningen leeg voordat de overheid spaargeld van de bevolking afpakte om de uitkoop van de banken te kunnen financieren.

Zwarte lijst

Zelfs de Cypriotische president Nikos Anastasiadis stond op een lijst met individuen die hun spaargeld snel naar het buitenland hadden weggesluisd voordat het volk werd beroofd.

Reuters over het partnerschap tussen het Griekse reddingsfonds voor banken en het corrupte duo Goldman-Rothschild:

Het Griekse reddingsfonds voor banken heeft Rothschild en Goldman Sachs ingehuurd als adviseurs voor de verkoop van de banken Proton en Griekse Postbank, die hoogstwaarschijnlijk zullen worden opgekocht door grotere Griekse banken, aldus functionarissen.

Bron: Storyleak.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter 68
Peter 68
10 jaren geleden

Kortom, Griekenland heeft zichzelf verkocht aan de duivel. Triest heel triest. :((

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Volgens mij is dit een keerpunt van de Crisis en dat we overgaan van de Oude Wereld Order naar de Nieuwe Nephilim Wereld order. Zullen we dan toch in Augustus de Independent day gaan krijgen met vliegende schotels van 5km diameter?

Strike300
Strike300
10 jaren geleden

Griekenland verkocht aan de maffia! Aristoteles Onassis en cs. worden dan mede eigenaar?

IIS
IIS
10 jaren geleden

Het is allemaal spel en zal nog veel erger worden tot de laatste cent is geroofd.

Wij betalen en financieren gaten in de begroting van de heren cabal in Amerika en aanverwanten. Het is gelegaliseerde diefstal en daar kunnen wij niets aan doen, totdat het zover komt dat de wereld zijn absolute eindpunt/nulpunt nadert en dit hele theater van onder na boven zal worden opgeruimd en de meesterdieven verdwijnen in de diepste kerkers die je maar kunt bedenken.

Voor mij zijn deze mensen het bewijs dat er geen goddelijke macht is, want geen enkele god zou toestaan dat dergelijke satanisten hun gang kunnen blijven gaan. Er moet toch eens een punt zijn dat ook de goddelijke macht zegt; ‘genoeg is genoeg’. Of dit alles moet een onderdeel zijn van een niet te begrijpen goddelijke macht of hogere vaststaande masterplan van de kosmos o.i.d. waarvan niet mag worden afgeweken. ‘Zo moet het en zo zal het zijn en zo zal de totale vernietiging in werking worden gezet’. Met als doel een nieuwe betere of slechtere wereld te scheppen.

Onbegrijpelijk zijn deze mensen van Goldman Sachs, de Rothschild of bijv. de Fed. Het leven wat zij hebben is ook niet oneindig en in dit korte leven wensen zij een spoor van leed en ellende achter te laten? Ik denk dat het toch mooier zou zijn om aan een wereld te bouwen van liefde, warmte, en gezelligheid (fusie) dan een wereld van leugens, liefdeloosheid, diefstal en moord en doodslag (vernietiging).

Het zou natuurlijk kunnen dat de goddelijke of hogere macht ons een spiegel voorhoudt en laat zien hoe en wie we zijn? Want wie van ons is van onbesproken gedrag en gaat niet over lijken of grenzen of laat zich niet kopen voor geld? Maar goed, wie niet meedoet met de whole shebang is gedoemd om te verhongeren of te leven in armoe of zelfs te sterven. Het leven is een rare puzzel en als je het nuchter betracht een waardeloos gegeven. Hoe mooi zou het leven zijn zonder al het satansgeld?

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x