Homepagina » Financieel » Griekenland huurt Goldman en Rothschild in ‘om economie te helpen’
Griekenland huurt Goldman en Rothschild in om economie te helpen

Griekenland huurt Goldman en Rothschild in ‘om economie te helpen’

Het in een schuldencrisis verkerende Griekenland heeft maffiabank Goldman Sachs en de internationale bankiersfamilie Rothschild ingehuurd om het economische tij in het land te keren.

Volgens persbureau Reuters heeft het Griekse reddingsfonds voor banken (HFSF) de hulp van deze bankiersmaffia ingeschakeld om twee banken te verkopen.

Het gaat om de banken Proton en de Griekse Postbank. Beide banken zijn zwaar toegetakeld door de economische crisis. Wie huur je dan in om het land weer in rustiger economisch vaarwater te laten komen?

Geld, geld, geld

Natuurlijk de bank die het Griekse ministerie van Financiën aan trucs hielp om de schuld in de richting van 60 procent van het bbp te brengen, wat de bank honderden miljoenen opleverde terwijl de schulden van Griekenland torenhoog opliepen. En natuurlijk de familie die onlangs 165 miljoen euro inzette op de val van de Europese eenheidsmunt.

De Rothschilds staan erom bekend dat ze hun fortuin hebben verdiend aan de financiering van oorlogen, zoals de legers onder aanvoering van de hertog van Wellington bij de Slag van Waterloo, en misleiding van het volk. Het benoemen van Rothschilds als Griekse adviseurs gaat dan ook in tegen het belang van het volk.

Maar zo werkt het internationale bankenkartel nu eenmaal.

Toen veel banken op Cyprus grote balansproblemen kregen en het land zelf niet meer de middelen had om die op te lossen, haalden alle rijke bankiers en magnaten hun rekeningen leeg voordat de overheid spaargeld van de bevolking afpakte om de uitkoop van de banken te kunnen financieren.

Zwarte lijst

Zelfs de Cypriotische president Nikos Anastasiadis stond op een lijst met individuen die hun spaargeld snel naar het buitenland hadden weggesluisd voordat het volk werd beroofd.

Reuters over het partnerschap tussen het Griekse reddingsfonds voor banken en het corrupte duo Goldman-Rothschild:

Het Griekse reddingsfonds voor banken heeft Rothschild en Goldman Sachs ingehuurd als adviseurs voor de verkoop van de banken Proton en Griekse Postbank, die hoogstwaarschijnlijk zullen worden opgekocht door grotere Griekse banken, aldus functionarissen.

Bron: Storyleak.com

Gerelateerd:

 



Vond je dit interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

22 reacties

 1. #4 IIS
  “(…) Voor mij zijn deze mensen het bewijs dat er geen goddelijke macht is, want geen enkele god zou toestaan dat etc. (…) Er moet toch eens een punt zijn dat ook de goddelijke macht zegt; ‘genoeg is genoeg’. Of dit alles moet een onderdeel zijn van een niet te begrijpen goddelijke macht of hogere vaststaande masterplan van de kosmos (…)”

  APPÉL

  Zie
  de Onschuld
  die is ooit verloren
  heeft de Mens van Leem en Aarde
  uit het Paradijs geboren

  Het was de Vrucht
  in het midden van ‘t Hof
  die ons deed dalen in de Stof
  en bidden

  Herken de Oorzaak
  van je Leed en Leven
  de Schepping heeft jou slechts
  de Keuze gegeven

  Kennende het Goede en het Kwade
  verhief Jij Jezelf tot God op Aarde
  Dat je bent bewijst dat je hebt gegeten
  doe nou niet alsof je dat bent vergeten.

  IIS, met jou zijn er vele mensen die fors ‘twijfelen’ aan het bestaan van een goddelijke macht, of zelfs zeker weten dat deze niet kan bestaan gezien de bewijslast van onnoemelijk brutale mis- en wandaden die de menselijke geschiedenis tot in het heden van morgen rijk is.

  Wat wij mensen vaak vergeten, is dat wij het zelf zijn die het potentieel van de vrije wil uittesten tot ultimo. We ‘vergeten’ het, omdat we niet verder (willen) kijken dan het actuele leven dat we leiden. Meestal alleen dan als het oh zo miserabel gaat, komen dit soort beschouwingen over God&Co aan de orde. De ‘bewijslast’ is dan uiteraard vrij eenzijdig…

  Er is een masterplan, en die is momenteel in uitwerking. De hele tijd al, eigenlijk. Altijd zelfs. Eeuwig, zoals dat zo mooi heet. Het plan is nooit niet in uitwerking, zeg maar.

  Kun je het zien? Kun je zien hoe het plan zich ontvouwt? 13,5 miljard jaar wordt er alleen al aan dit ene plan gewerkt.
  Hoeveel stelt dat voor ten opzichte van EEUWIGHEID?

  1 likes
 2. Kortom, Griekenland heeft zichzelf verkocht aan de duivel. Triest heel triest. :((

  0 likes
 3. Volgens mij is dit een keerpunt van de Crisis en dat we overgaan van de Oude Wereld Order naar de Nieuwe Nephilim Wereld order. Zullen we dan toch in Augustus de Independent day gaan krijgen met vliegende schotels van 5km diameter?

  0 likes
 4. Griekenland verkocht aan de maffia! Aristoteles Onassis en cs. worden dan mede eigenaar?

  0 likes
 5. Het is allemaal spel en zal nog veel erger worden tot de laatste cent is geroofd.

  Wij betalen en financieren gaten in de begroting van de heren cabal in Amerika en aanverwanten. Het is gelegaliseerde diefstal en daar kunnen wij niets aan doen, totdat het zover komt dat de wereld zijn absolute eindpunt/nulpunt nadert en dit hele theater van onder na boven zal worden opgeruimd en de meesterdieven verdwijnen in de diepste kerkers die je maar kunt bedenken.

  Voor mij zijn deze mensen het bewijs dat er geen goddelijke macht is, want geen enkele god zou toestaan dat dergelijke satanisten hun gang kunnen blijven gaan. Er moet toch eens een punt zijn dat ook de goddelijke macht zegt; ‘genoeg is genoeg’. Of dit alles moet een onderdeel zijn van een niet te begrijpen goddelijke macht of hogere vaststaande masterplan van de kosmos o.i.d. waarvan niet mag worden afgeweken. ‘Zo moet het en zo zal het zijn en zo zal de totale vernietiging in werking worden gezet’. Met als doel een nieuwe betere of slechtere wereld te scheppen.

  Onbegrijpelijk zijn deze mensen van Goldman Sachs, de Rothschild of bijv. de Fed. Het leven wat zij hebben is ook niet oneindig en in dit korte leven wensen zij een spoor van leed en ellende achter te laten? Ik denk dat het toch mooier zou zijn om aan een wereld te bouwen van liefde, warmte, en gezelligheid (fusie) dan een wereld van leugens, liefdeloosheid, diefstal en moord en doodslag (vernietiging).

  Het zou natuurlijk kunnen dat de goddelijke of hogere macht ons een spiegel voorhoudt en laat zien hoe en wie we zijn? Want wie van ons is van onbesproken gedrag en gaat niet over lijken of grenzen of laat zich niet kopen voor geld? Maar goed, wie niet meedoet met de whole shebang is gedoemd om te verhongeren of te leven in armoe of zelfs te sterven. Het leven is een rare puzzel en als je het nuchter betracht een waardeloos gegeven. Hoe mooi zou het leven zijn zonder al het satansgeld?

  0 likes
 6. Ik snap er ook helemaal niets van Rothschild en Goldman Sachs dit is toch pure waanzin maar ja…. in deze tijd kun je dit ook verwachten maar toch !

  0 likes
 7. Dit kun je niet menen? Uitgerekend Goldman en Sachs die connecties met de bilderberg hebben?

  Het was verstandiger geweest uit de EU te gaan dan deze keuze maken.

  Grieken zijn nu de marionetten van Bildergers.

  Zij trekken en de rest laten verrekken.

  0 likes
 8. Wat ik hier en daar gelezen heb wordt er achter de schermen hard gewerkt om de Rothschilds, Rockefellers ,Goldman S etc ten val te brengen en het geld terug te vorderen die ze in al tijd afhandig hebben genmaakt middels vage/oneerlijke constructies en wurgcontracten voor landen. De moeilijkheid is om dit onder juridisch(termen/onderdelen) onder te brengen zodat er een legitieme aanklacht kan gaan plaaatsvinden.Maar het schijnt een kwestie van nog ‘korte’ tijd te zijn.

  0 likes
 9. Tot slot, hoe vreemd is het dan, dat pensioenen in Nederland alsmaar omlaag gaan en AOW-leeftijd omhoog, de zorgpremie onbetaalbaar is geworden, de topverdieners met de bonussen smijten, bijna miljoen mensen geen huur meer kunnen betalen, ouderenzorg en zorg in het algemeen een ware ramp zijn geworden, multinationals van kleinbedrijf en MKB snoepen, en het geld op een bizarre manier uit de EU-fonds verdwijnt?
  Kortom, welkom in het concentratiekamp van 21ste eeuw! Gezien de omstandigheden, zult u nog heel lang op de herstel van de economie moeten wachten, en ondertussen kijk en lees even mee.

  http://nieuws.openhandel.nl/76380/132/Goldman_Sachs_nu_officieel_meesters_van_de_eurozone!/

  0 likes
 10. Ook Italië werd de EU binnengelogen met opgepoetste begrotingscijfers. Mario Draghi was ten tijde van het oppoetsen van de cijfers minister van Financiën in Italië. Mario Draghi is na zijn ministerpost in dienst getreden bij Goldman Sachs (eenmaal Goldman Sachs, altijd Goldman Sachs) en mocht hij in 2011 zichzelf president noemen van de ECB en kan daar hoogst waarschijnlijk dat doen wat er van hem wordt verwacht.

  Over liegende ministers en van de opgepoetste begrotingscijfers daar zullen wij vast en zeker nooit meer iets horen.

  Normaal gesproken zou Mario Draghi achter slot en grendel moeten verdwijnen, maar in plaats daarvan werd de man beloond met een goed betaalde en verantwoordelijke functie in Frankfurt.

  0 likes
 11. [quote name=”sancha”]Dit kun je niet menen? Uitgerekend Goldman en Sachs die connecties met de bilderberg hebben? Het was verstandiger geweest uit de EU te gaan. Grieken zijn nu de marionetten van Bildergers. Zij trekken en de rest laten verrekken.[/quote]

  [quote name=”pietje”]Ik snap er ook helemaal niets van Rothschild en Goldman dit is toch pure waanzin maar ja…. in deze tijd kun je dit ook verwachten maar toch ![/quote]

  Dit soort acties stelt de wereld in de gelegenheid om – bij voorkeur met ogen open – ernaar te kijken. Als ‘ze’ het in het geniep blijven doen, niemand die het ziet (laat staan gelooft dat dergelijke acties mogelijk zijn).

  Maar om terug te komen op het zogenaamd onbegrijpelijke ‘masterplan’ van IIS: naarmate zich steeds meer mensen innerlijk verheffen tot het ‘Licht’ dat ze in wezen zijn, komt er steeds meer licht op deze ‘donkere’ planeet (donker = verzamelnaam voor welke obscure praktijken dan ook). Deze beweging ‘naar meer licht’ wordt in de periode waarin we ons momenteel bevinden inderdaad ‘gesteund’ door waar de aarde zich tegenwoordig kosmisch gezien erdoorheen beweegt (de fotonengordel, met als gevolg verhoging Schumann-resonantie, etc etc).

  We leven in 2013, beste mensen. 2000 jaar zowat geleden riep er iemand:
  “Er is licht in een mens van licht
  en hij verlicht de hele wereld.
  Wanneer hij geen licht geeft, is er duisternis”.( http://gnostiek.nl/thomas/ klik op logon 24)

  Zo onbegrijpelijk ondoorgrondelijk is het hele zaakje niet. Je moet wel goed kijken. Vooral naar je Zelf. En je eigen antwoorden op de 4 ‘grote vragen’:
  – wie ben jij
  – waar kom je vandaan
  – wat kom je hier doen
  – waar ga je naartoe

  Er kunnen antwoorden gevonden worden op deze vragen. Ga spieken bij de link hierboven: logon 1, 2, 3, 5, 17, 23, 25, 26 en ja, 34 is vooral interessant.

  Ga elders spieken. Waar je wilt. Het liefst bij je Zelf dus … 🙂

  0 likes
 12. Van de regen in de drup…………..

  0 likes
 13. En de bevolking betaalt straks weer het gelag van deze bankcriminelen. En ondertussen klooit de regering maar weer verder raak; onder de druk van de Trojka.

  0 likes
 14. tell it like it is

  Geld in niet zo zeer het probleem geen geld is een probleem voor ons.
  We leven al heel lang op grote voet en zijn van onze oorsprong gescheiden.

  We hebben behoefte aan veiligheid en houden ons vast aan materiele schijn zekerheden.
  We moeten gaan vertrouwen op onze natuur, zeker worden van ons zelf, zelfvertrouwen.

  Wat dat betreft is deze crises een les in vertrouwen, maar geen makkelijke.

  0 likes
 15. http://tegenlicht.vpro.nl/afleveringen/2011-2012/Goldman-Sachs-en-de-vernietiging-van-Griekenland.html

  Als je dit hebt bekeken en dan deze tekst leest valt je onderkaak op je schoenen van verbazing.

  0 likes
 16. Nou dan komt het helemaal goed met de economie daar! Gangsters paradise

  0 likes
 17. Wat een BS en dat kunnen ze alleen maar bewerkstelligen omdat de huftewrs geld hebben.. Goldman Sachs de manipulator van de euro : De Tegenlicht-aflevering ‘Goldman Sachs en de vernietiging van Griekenland’ vertelde het verhaal over de ‘Griekse deal’ in 2001 en de gevolgen daarvan. De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs hielp het Griekse Ministerie van Financiën aan financiële instrumenten om de staatsschuld omlaag te brengen in de boeken. Zo leek die dichterbij de maximaal toegestane grens van 60 procent van het bruto nationaal product (bnp) te liggen. Dit was een criterium voor deelname aan de euro volgens het Verdrag van Maastricht. De Griekse deal leverde Goldman Sachs honderden miljoenen op. Het leidde bovendien tot de verergering van de eurocrisis, door de Griekse schuld uiteindelijk naar de toekomst door te schuiven en groter te maken. http://tegenlicht.vpro.nl/nieuws/2012/februari/Goldman-Sach-en-de-Griekse-deal.html

  0 likes
 18. [quote name=”Trudy”]Wat een BS en dat kunnen ze alleen maar bewerkstelligen omdat de huftewrs geld hebben.. Goldman Sachs de manipulator van de euro : De Tegenlicht-aflevering ‘Goldman Sachs en de vernietiging van Griekenland’ vertelde het verhaal over de ‘Griekse deal’ in 2001 en de gevolgen daarvan. De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs hielp het Griekse Ministerie van Financiën aan financiële instrumenten om de staatsschuld omlaag te brengen in de boeken. Zo leek die dichterbij de maximaal toegestane grens van 60 procent van het bruto nationaal product (bnp) te liggen. Dit was een criterium voor deelname aan de euro volgens het Verdrag van Maastricht. De Griekse deal leverde Goldman Sachs honderden miljoenen op. Het leidde bovendien tot de verergering van de eurocrisis, door de Griekse schuld uiteindelijk naar de toekomst door te schuiven en groter te maken. http://tegenlicht.vpro.nl/nieuws/2012/februari/Goldman-Sach-en-de-Griekse-deal.html%5B/quote%5D

  Trudie wat denk jij van wno ?

  0 likes
 19. Goldman en al die anderen zijn onze ondergang, als wij het nu niet een hald toeroepen. Stop het plunderen, van burgers . Ze hebben genoeg, meer dan genoeg geplunderd, ten koste van ons. En wij worden nog steeds uit gekleed terwijl ze miljarden wegsluisen.Maar goed wij hebben een jesuiten paus. En degietenhoorns in het kleine kamertje in Den HAAG.WIJ HEBBEN DE BILDERBERGkliek.Wat wil je nu meer.Slikken of protest. Wilders 17 september. Ookal lukt de aanvraag VOOR DE MANIVESTATIE niet 17 september in De Haag samen.LIEFT ALLEN MASSAAL PROTEST TEGEN DEZE GEKKEN.

  0 likes
 20. Cook the books, het vermogen van U staat aan het eind van de maand op een A4, ten minste dat neemd U aan, valt de stroom weg, is Uw kapitaal weg, we vragen er toch zelf om, baar geld, en soms een gouden muntje kopen voor de oude dag, dat zullen ze niet leuk vinden, maar we zijn hardleers, en bovendien naïf.
  En door hun afluister campagnes weten ze beter wat er in ons leeft als wij zelf!

  0 likes
 21. Jesse Ventura voor President. Hij had dat tuig van Goldman Sachs eerder bij de kluwen. http://www.youtube.com/watch?v=SCFlPnViIPA

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

De geheimen van de piramides onthuld. Kijk deze fascinerende documentaire

Al eeuwenlang spreken de zeven wereldwonderen tot ...

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Ontdek hier wat hij ontdekte

Ving Nikola Tesla buitenaardse signalen op? Dit is wat hij ontdekte

In juli 1899 claimde Nikola Tesla tijdens ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.