Buitenland

Britse ex-premier Tony Blair genoemd als spil in complot rond massa-immigratie: “Ministers moesten zwijgen”

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In een nieuwe biografie over Tony Blair wordt onthuld hoe de Britse oud-premier het volk heeft misleid en tegen de regels in twee miljoen migranten het land heeft binnengelaten.

Hij plaveide de weg voor massa-immigratie naar Groot-Brittannië en gaf ambtenaren en ministers de opdracht hun mond te houden hierover. Onderzoeksjournalist Tom Bower spreekt in zijn boek van een ‘samenzwering’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In het boek valt te lezen dat de minister die moest toezien op grensbewaking, uitgeprocedeerde asielzoekers niet liet uitzetten omdat dat te ‘emotioneel’ zou zijn.

Het boek onthult verder:

  • Een ‘onthutsend’ dossier over de manier waarop oud-premier Blair zijn kabinetsleden in de aanloop naar de Irakoorlog om de tuin leidde
  • De manier waarop hij in 2007 tientallen miljoenen verdiende aan lucratieve deals met autocraten van over de hele wereld
  • De waarheid over zijn relatie met Wendi Deng, de ex-vrouw van mediamagnaat Rupert Murdoch

Bower interviewde meer dan 200 ambtenaren, oud-ministers en ingewijden en claimt dat Blair tegen zijn ministers zei: “Spreek niet in het openbaar over de voordelen van immigratie want dat willen ze niet.”

Blair en zijn regering zouden asielzoekers hebben veranderd in economische migranten om zo zelf te kunnen profiteren van 350.000 asielzoekers.

Barbara Roche, tussen 1999 en 2001 minister voor Immigratie, zou tegen een overheidsfunctionaris hebben gezegd: “Asielzoekers moeten blijven in Groot-Brittannië. Uitzetting duurt te lang en is emotioneel.”

Volgens schattingen kwamen er tijdens het wurgregime van Labour tussen 1997 en 2010 zo’n 2,3 miljoen migranten naar Groot-Brittannië.

Het boek ‘Broken Vows: Tony Blair – the Tragedy of Power’ van Tom Bower verschijnt op donderdag 3 maart. Bestel hier alvast een exemplaar.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

Arresteer de oorlogscrimineel!

Sergio
Sergio
8 jaren geleden

Zou me niet verbazen als het echt zo gebeurd is …

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

Voor mij is de vraag of de alternatieve, bewuste (en potentieel verlichte) medemens hier de uitgeprocedeerde asielzoekers liever had uitgezet en teruggestuurd…

Dylan
Dylan
8 jaren geleden

Hier gebeurt volgens mij precies hetzelfde.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x