Binnenland

‘Als wij massaal besluiten om ons niet meer te laten testen dan stopt deze waanzin’

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Demissionair premier Mark Rutte heeft gezegd dat het kabinet eind juni met de versnelde versoepelingen een ‘inschattingsfout’ heeft gemaakt. “Wat wij dachten dat kon, kon toch niet,” zei Rutte, die daarvoor zijn excuses aanbiedt.

Hij bood ook verontschuldigingen aan voor ‘de slechte persconferentie’ van vrijdag, toen de versoepelingen deels werden teruggedraaid en het nachtleven weer op slot ging.

Massaal testen van gezonde mensen is zinloos

Rutte schreef vrijdag op social media dat het aantal coronabesmettingen ‘sneller stijgt dan verwacht’. “Dat zorgt voor een onzekere zomer.” Het Artsen Covid Collectief, waar ruim 1600 medici bij zijn aangesloten, schreef in een reactie op zijn bericht: “De overheid noemt het ‘besmettingen’, maar het betreft positieve testen. Een positieve test zegt niets: niet dat je besmet bent, ziek wordt of besmettelijk bent.”

“Massaal testen van gezonde mensen is zinloos. Gezonde mensen maken elkaar niet ziek,” stelt het collectief.

We kunnen dit kabinet stoppen

Tweede Kamerlid Wybren van Haga heeft de oplossing: “Er is iets wat wij kunnen doen om dit kabinet te stoppen. Als wij massaal besluiten om ons niet meer te laten testen dan stopt deze waanzin. Dus wees verstandig en blijf gewoon thuis als je een snotneus hebt. Maar laat je niet meer testen!”

Van Haga wijst erop dat de PCR-test geen ‘besmetting’ aantoont. “Daarom moeten we sturen op IC-bezetting en niet op het aantal testen dat positief uitslaat,” zegt het Kamerlid, toevoegende dat alle coronamaatregelen per direct van tafel moeten.

Hij ziet liever excuses voor het desastreuze coronabeleid van dit kabinet gevolgd door schadevergoedingen voor alle getroffenen.

4.8 69 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Hoe stop je een schapen volk met een IQ van 25 ??

Bert
Bert
1 jaar geleden

Dit zeggen we al vanaf het begin!
Volg bpoc2020 wn je luistert naar mensen met veel kennis uit de praktijk.

Meena
Meena
1 jaar geleden

Mensen moeten ook stoppen om vaccin te nemen.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Wybren van Haga heeft natuurlijk een punt, maar het zal beslist niet helpen. Er zullen genoeg mensen blijven, waarschijnlijk vooral de jongeren, die zich zullen laten testen om nog ergens aan mee te kunnen doen.
De meeste mensen die geen zin hebben in een experimentele gentechinjectie, zullen net zo vastberaden zijn om geen testen te laten doen. Dat geldt in ieder geval voor ondergetekende. Ik heb mij tot nu toe één keer moeten laten testen, omdat ik anders niet aan mijn gebroken arm kon worden geopereerd. Dan sta je letterlijk met je rug tegen de muur en heb je werkelijk geen andere keuze.
Het punt is gewoon, dat heel veel mensen niet bereid zijn om offers te brengen in de vorm van bijvoorbeeld geen bezoek aan dierentuin, pretpark en wat dan ook.
Als werkelijk IEDEREEN stopt met zich te laten testen, valt het hele bastion zó in elkaar.
Maar WIE ziet dit gebeuren?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

112
0
We lezen graag je reactie!x