UFO

NSA geeft topgeheim rapport over UFO’s vrij

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse spionagedienst NSA heeft een topgeheim rapport over UFO-waarnemingen vrijgegeven. In 1980 spande de groep Citizens Against Unidentified Flying Objects Secrecy een rechtszaak aan tegen de NSA. Sindsdien heeft de dienst vele waarnemingen van onbekende vliegende objecten openbaar gemaakt.

In het document zijn veel woorden met viltstift zwart gemaakt waardoor het moeilijk is om alle details te achterhalen. De NSA concludeert in veel gevallen dat de UFO’s propagandaballonnen of satellieten kunnen zijn. We kijken naar drie incidenten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Meerdere UFO’s op de radar

De eerste melding heeft betrekking op meerdere UFO’s die tussen 19.00 uur en 21.30 uur tegen de wind in vlogen. In één geval werden acht onbekende objecten op een hoogte van 15.000 meter gezien op de radar. De objecten hadden een gele of groene kleur.

Legerexperts moesten de voorvallen samen met een meteoroloog en een wetenschapper onderzoeken. Eén persoon dacht dat de UFO’s ‘geavanceerde apparaten’ konden zijn. Een ander dacht dat het reflecties waren of propagandaballonnen. Weer een ander zei dat het mogelijk ging om satellieten of ruimtepuin. De UFO’s werden door vier betrouwbare Amerikanen gezien, aldus het rapport.

33 Gele of groene UFO’s

Een andere waarneming spreekt van gele of groene UFO’s die over een bepaald gebied leken te drijven. Er werden in totaal 33 onbekende objecten gezien. De meest voor de hand liggende verklaring voor UFO’s is dat ze [zwart gemaakt] of [zwart gemaakt] propagandaballonnen zijn.

Lichtbol splitst zich in drieën

Mensen zien geregeld één grote UFO, waar vervolgens diverse kleinere UFO’s uit komen. In het rapport van de NSA valt te lezen dat het oorspronkelijke object verdwijnt en daarna verandert in drie afzonderlijke objecten.

[Zwart gemaakt] zag een vuurbal [zwart gemaakt] hoge snelheid. Na enige tijd splitste het object zich in drie vuurballen. Opnieuw worden propagandaballonnen en satellieten genoemd als verklaringen.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron de Roos
Ron de Roos
9 jaren geleden

Eindelijk.

Daan
Daan
9 jaren geleden

Toen ik dit artikal zag dacht ik ”He he. eindelijk”. Na het lezen heb ik wel een beetje mijn twijfels maar wat mij opvalt is dat alle verklaringen afgedaan worden met propogandaballonen/weerballonen en satellieten. Toen die UFO was neergestort in Roswell werd er de eerste dag dat het gebeurd was gesproken over een UFO, en de dag daarna was het volgens de overheid een weerballon. Wat mij betreft kunnen ze de pot op met hum weerballonen. Het wordt eens tijd dat de overheid gaat toegeven dat we niet alleen zijn en allang bezocht worden/zijn. Ik zit al jaren op het puntje van mijn stoel, ik kan niet meer wachten…

John
John
9 jaren geleden

De NSA is zo informatie-geil dat ze het zelf niet meer begrijpen, net een voetballer die altijd maar de bal moet hebben en vervolgens niet weet wat hij ermee moet doen.
Natuurlijke Stiekeme Agentjes…..

biko
biko
9 jaren geleden

Loose loose.
Als ze geheimhouden worden ze vertrapt omdat ze geheimhouden.
Als ze vrijgeven worden ze beschuldigd van vervalsing en censuur.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x