Homepagina » UFO » NSA geeft topgeheim rapport over UFO’s vrij
NSA geeft topgeheim rapport over UFO's vrij

NSA geeft topgeheim rapport over UFO’s vrij

De Amerikaanse spionagedienst NSA heeft een topgeheim rapport over UFO-waarnemingen vrijgegeven. In 1980 spande de groep Citizens Against Unidentified Flying Objects Secrecy een rechtszaak aan tegen de NSA. Sindsdien heeft de dienst vele waarnemingen van onbekende vliegende objecten openbaar gemaakt.

In het document zijn veel woorden met viltstift zwart gemaakt waardoor het moeilijk is om alle details te achterhalen. De NSA concludeert in veel gevallen dat de UFO’s propagandaballonnen of satellieten kunnen zijn. We kijken naar drie incidenten.

Meerdere UFO’s op de radar

De eerste melding heeft betrekking op meerdere UFO’s die tussen 19.00 uur en 21.30 uur tegen de wind in vlogen. In één geval werden acht onbekende objecten op een hoogte van 15.000 meter gezien op de radar. De objecten hadden een gele of groene kleur.

Legerexperts moesten de voorvallen samen met een meteoroloog en een wetenschapper onderzoeken. Eén persoon dacht dat de UFO’s ‘geavanceerde apparaten’ konden zijn. Een ander dacht dat het reflecties waren of propagandaballonnen. Weer een ander zei dat het mogelijk ging om satellieten of ruimtepuin. De UFO’s werden door vier betrouwbare Amerikanen gezien, aldus het rapport.

33 Gele of groene UFO’s

Een andere waarneming spreekt van gele of groene UFO’s die over een bepaald gebied leken te drijven. Er werden in totaal 33 onbekende objecten gezien. De meest voor de hand liggende verklaring voor UFO’s is dat ze [zwart gemaakt] of [zwart gemaakt] propagandaballonnen zijn.

Lichtbol splitst zich in drieën

Mensen zien geregeld één grote UFO, waar vervolgens diverse kleinere UFO’s uit komen. In het rapport van de NSA valt te lezen dat het oorspronkelijke object verdwijnt en daarna verandert in drie afzonderlijke objecten.

[Zwart gemaakt] zag een vuurbal [zwart gemaakt] hoge snelheid. Na enige tijd splitste het object zich in drie vuurballen. Opnieuw worden propagandaballonnen en satellieten genoemd als verklaringen.

[Epoch Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Daan schreef:

  Toen ik dit artikal zag dacht ik ”He he. eindelijk”. Na het lezen heb ik wel een beetje mijn twijfels maar wat mij opvalt is dat alle verklaringen afgedaan worden met propogandaballonen/weerballonen en satellieten. Toen die UFO was neergestort in Roswell werd er de eerste dag dat het gebeurd was gesproken over een UFO, en de dag daarna was het volgens de overheid een weerballon. Wat mij betreft kunnen ze de pot op met hum weerballonen. Het wordt eens tijd dat de overheid gaat toegeven dat we niet alleen zijn en allang bezocht worden/zijn. Ik zit al jaren op het puntje van mijn stoel, ik kan niet meer wachten…

  25 likes
 • Kalki schreef:

  Mooi uit dankbaarheid zouden de buitenaardsen zich nu aan de mensheid bekend moeten gaan maken en doormiddel dat ze met de mensen gezamenlijk aan rampenbestrijdingsprojecten gaan werken.

  6 likes
 • John schreef:

  De NSA is zo informatie-geil dat ze het zelf niet meer begrijpen, net een voetballer die altijd maar de bal moet hebben en vervolgens niet weet wat hij ermee moet doen.
  Natuurlijke Stiekeme Agentjes…..

  6 likes
 • Zoidberg schreef:

  Beetje inconsistent rapport.
  In een zin wordt gesproken over een VUURBAL, waarna het object zich opsplist in 3 Afzonderlijke VUURBALLEN.
  Daarna wordt geconcludeerd dat het waarschijnlijk propaganda ballonnen of satellieten zijn geweest.
  Hoe kunnen ballonnen of satelieten ziich manifesteren als vuurballen?
  Verbrand tijdens reentry ofzo?
  En wat zijn trouwens propagandaballonnen in die tijd?
  Grote ballonnen met “Support Communism” erop geschreven?

  5 likes
 • biko schreef:

  Loose loose.
  Als ze geheimhouden worden ze vertrapt omdat ze geheimhouden.
  Als ze vrijgeven worden ze beschuldigd van vervalsing en censuur.

  4 likes
  • Peter C. schreef:

   Als ze vrijgeven dan houden ze nog steeds geheim, want wat ze vrijgeven is onbenullige rommel: de nieuwsgierigen blij maken met een dooie mus zodat de sceptici kunnen zeggen ‘zie je wel, ufo’s bestaan niet.’

   0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Citaat : “De meest voor de hand liggende verklaring voor UFO’s is dat ze [zwart gemaakt] of [zwart gemaakt] propagandaballonnen zijn. ”

  Wat zijn propagandaballonnen ?

  3 likes
 • Artist schreef:

  @Biko: Tja vanwaar geheimhouding als er toch niet veel bijzonders te melden was. Dan had dit toch al veel eerder naar buiten kunnen worden gebracht. Daarom is het een rare actie en zijn de reacties terecht.

  3 likes
 • bert schreef:

  en welke info wort er hier achter gehouden eens een onbetrouwbare ……. altijd een onbetrouwbare …….

  2 likes
 • Vind het begin van het artikel ook zeer slecht. De inleiding wekt de indruk dat er nu eindelijk groot nieuws is, 2 regels verder weet je dat je weer in het ootje bent genomen.

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

  Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

  ufo's

  Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

  Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

  >