Homepagina » Buitenland » Vault 7: CIA liet in aanloop naar Franse presidentsverkiezingen alle grote politieke partijen infiltreren
Vault 7: CIA liet tijdens verkiezingen van 2012 alle grote Franse politieke partijen infiltreren

Vault 7: CIA liet in aanloop naar Franse presidentsverkiezingen alle grote politieke partijen infiltreren

WikiLeaks heeft een aantal documenten gepubliceerd waaruit blijkt dat de CIA Franse presidentskandidaten bespioneerde die meededen aan de verkiezingen van 2012.

De zeven pagina’s bevatten instructies om informatie te vergaren over de politieke strategieën en interne communicatie van de kandidaten.

De klokkenluiderssite gaf de stukken vrij op het moment dat de spanningen tussen Trump en de inlichtingengemeenschap oplaaien.

Vault 7

“Alle grote Franse politieke partijen werden in de maanden voor de presidentsverkiezingen van 2012 geïnfiltreerd door spionnen van de CIA,” schrijft WikiLeaks in een persverklaring.

De onthullingen over de CIA maken deel uit van de zogeheten Vault 7-reeks.

De Amerikaanse spionagedienst noemt in de stukken onder meer de Franse Socialistische Partij, Front National en de Unie voor een Volksbeweging (UMP).

Plannen en intenties

Individuen die worden genoemd zijn president Hollande, oud-president Sarkozy, Marine Le Pen en oud-presidentskandidaten Martine Aubry en Dominique Strauss-Kahn.

Analisten van de CIA volgden zowel de voorverkiezingen (op 9 en 16 oktober) als de presidentsverkiezingen (op 22 april en 6 mei 2012), aldus WikiLeaks.

Men was met name geïnteresseerd in president Sarkozy, de Socialistische Partij en de plannen en intenties van andere kandidaten.

Nieuwe regering

De CIA wilde weten door wie de kandidaten werden gefinancierd en wat hun kijk op de Franse economie en Griekse schuldencrisis was.

Uit de stukken blijkt dat de operatie werd beëindigd op 29 september 2012, toen al enkele maanden werd gewerkt aan de vorming van een nieuwe regering.

Inmengt

In het Westen wordt de laatste maanden vaak gewaarschuwd voor de mogelijkheid dat Rusland verkiezingen zal hacken, zelfs in Nederland. Hard bewijs daarvoor ontbreekt.

Het ‘gevaar’ blijkt ondertussen uit een andere hoek te komen. De instructies die de CIA heeft opgesteld laten zien dat het de Amerikaanse spionagedienst is die zich inmengt in verkiezingen in het Westen.

[WikiLeaks]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  Quote : In het Westen wordt de laatste maanden vaak gewaarschuwd voor de mogelijkheid dat Rusland verkiezingen zal hacken, zelfs in Nederland. Hard bewijs daarvoor ontbreekt.

  Het ‘gevaar’ blijkt ondertussen uit een andere hoek te komen. De instructies die de CIA heeft opgesteld laten zien dat het de Amerikaanse spionagedienst is die zich inmengt in verkiezingen in het Westen.

  Zoals altijd blijkt maar weer eens dat de waarheid precies het omgekeerde is van wat de msm ons wil doen geloven. De Russen worden zonder hard bewijs beschuldigd en Amerika flikt precies datgene waar ze de Russen van beschuldigen. Altijd leugens en bedrog, altijd halve waarheden. Het is een wonder dat er überhaupt nog kranten verkocht worden al is de oplage al gigantisch ingezakt, ze hebben hun bestaansrecht al lang en breed verspeeld, het volk heeft uiteindelijk het laatste woord. De geest is uit de fles en gaat er niet meer in terug.

  23 likes
  • frans schreef:

   De natie van sterrenbeeld Tweelingen.
   Altijd met de gespleten tong spreken zeiden de Indianen al.
   Dat betekent; het ene zeggen het andere doen.
   Het ene beloven het andere van jou afpakken.
   De Marshall hulp is 100-voudig als schuld terugbetaald.
   Liegen en bedriegen.

   13 likes
   • blub schreef:

    haha, indianen die aan westerse astrologie doen.

    2 likes
    • Elise49 schreef:

     Vind je dat raar? Ik niet. Bekijk de Maya kalender maar eens. Trouwens alle primitieve mensen maakten/maken gebruik van zon/maan en sterrencycli’s. Ook wij leven via deze kalenders/cycli’s. Zie dagen(planeten/sterrennamen), 12 maanden(12 sterrenbeelden) etc. Geloven(12 apostelen/12 stammen van Israël etc etc. Zelfs het geldsysteem is daarop afgestemd. 7 goede en 7 slechte jaren. De agenda21/30/NWO.
     Onderzoek eens hoe de huidige macht tot stand is gekomen. Via handel en geloof(er ging altijd een priester mee) werden primitieve mensen overgenomen.(kolonisaties). Indianen, vikkingen, heidenen, aboriginals etc(vrije mensen/leefden onder de natuurwetten/veel kennis over de natuur/hemel etc.) zijn allemaal ooit overgenomen door het geloof/instituut. De macht ligt dus bij het Vaticaan. Aangezien dat het Vaticaan overgenomen is door het kwade, kun je deze zien als Satan. Zie pomodoro bol voor het Vaticaan. 2 werelden. 1 de aarde, de ander technologie. Dus via technologie neemt men de aarde over. technologie = scheikunde(element oerijzer). De mens/al het levende/element hout valt onder natuurkunde/wetten. Technologie kopieert de natuurwetten en neemt zo alles over. De paus kun je zien als een hoogpriester. Hoogpriesters zijn mensen die alle kennis bezitten. Hoogpriesters zijn altijd al de rechterhanden/richteren geweest van koningen/koninginnen/grote leiders van geloven/culturen etc.
     Deze zijn onlangs allemaal op bezoek geweest bij de paus. Er staat dus iets te gebeuren. 2015 werd niet voor niks uitgeroepen tot het jaar van het licht. Zowel bij kunstlicht, als geloof(lucifer?). 21 september is uitgeroepen tot de dag van internationale vrede. Er is nog nooit zoveel onrust in de wereld geweest. Als je alles plat brandt, dan krijg vanzelf ook rust/vrede. Geloof mij nu maar: de hele agenda21/30 heeft met de zwarte zon te maken. Zie bijbel: 7 zegels/bazuinen/schalen.

     7 likes
    • johan den haag schreef:

     Conclusies trekken is ook een vak.
     Dat zegt Frans nl. niet.

     De gespleten tong komt overeen niet het sterrebeeld

     3 likes
 • Het licht wint schreef:

  De honingdassen zijn de korf(cia,nsa)ingetrokken en zijn met hun sloopwerk bezig,deze leaks zijn grote verliezen voor obama’s deep state.Trump is een veel groter strateeg dan wij ons voor mogelijk houden.hier zit 10 tallen jaren voorbereiding in.dit is pas het begin,je maag zal omkeren van wat er de komende tijd naar buiten komt!

  10 likes
 • johan den haag schreef:

  Exegese heeft het prima verwoord.

  Hiermee wordt voor de zoveelste keer getoond dat westerse politiek, media en industriëlen onder 1 hoed spelen.

  Tijd dat media op Hoezithetnuecht een grotere stem krijgt

  Stem 15 maart anders!!!!

  tot nu toe stemde ik PvdD nu wordt het FvD

  Deel dit nieuwsbericht!!!

  4 likes
 • Elise49 schreef:

  Vault 7= de zeven zegels. Vault= kamer. Petrus opent met zijn sleutel de 7 poorten(deuren van de kamers van de hemel). Ook wel de zeven poorten van de hel genoemd. Als je sleutelt door chemie/technologie aan deze lagen, dan hussel je alles door elkaar. Petrus heeft 2 sleutels en met de andere sluit het weer deze poorten.
  De aarde wordt beschermd door verschillende lagen. Zie wiki.

  2 likes
  • Nea schreef:

   De manier waarop je in je reacties redeneert en overal verbanden vindt verward mij enorm. Je gebruikt technologie om te waarschuwen voor technologie?
   Maar, het staat buiten kijf dat de heilige schriften veel inzicht en wijsheid bevatten! Salam 🙂

   Plaats je een linkje naar de Wikipedia pagina waarheen je verwijst?

   1 likes
 • Elise49 schreef:

  Technologie(wifi etc) is een onzichtbare vijand. Zelfs als je een ip adres hebt, dan nog kan iemand anders jouw adres gebruiken. Dus je weet nooit zeker of je de juiste persoon hebt. Dus dit verhaal kan de prullenbak in.
  Waarom komt er geen algemeen bericht in het nieuws(alternatief/regulier) over waarom alles getechnologiseerd(satellieten/zendmasten/wifi/pc/data etc) moet worden. Dan kunnen we eindelijk eens de discussie gaan voeren of het wel zo goed is allemaal. Is de reden een natuurlijke oorzaak(planeet x)/poolshift of heeft het puur met mensen opruimen te maken om high tech steden op te zetten. Nu blijven we overal over discussiëren(napraten over oude feiten) en blijven we in een cirkeltje hangen.
  Is de zwarte zon nu echt(natuurlijk) en is daarom al die technologie opgezet of creëren we die zelf via technologie/agenda21/30. Toet/ding dong/hallo!: Het draait wel om ons leven/huidige jonge generaties! Mogen wij ook nog beslissen hoe we ons leven mogen invullen, zoals samen leven als familie onder 1 dak etc. Want die vrijheid wordt steeds verder onderdrukt door regelgeving/strafkortingen etc. Over werk/geld etc. Nog effe en we zitten compleet in de hungry games. Zitten we al, maar dan nog erger. Waarvoor? Je zou zeggen, dat een natuurlijk gevaar juist het leven zou moeten bevorderen. Lijkt mij. Dus er is iets sneaky’s aan de gang.

  1 likes
  • Faye schreef:

   De NWO leeft alleen nog in jouw hoof Elise.
   De satanisten kunnen geen kant meer op, en alles wat nog aan scum op vrije voeten loopt, ook elke stap die ze op internet zetten of met een gestolen emailadres, worden goed in de gaten gehouden.
   Haast zielig hoeveel macht jij ze nog toedicht, zoveel angst om niets.

   1 likes
   • Baal Lucifer schreef:

    De satanististen kunnen geen kant meer op? Je hebt het meer over de christenen in het midden oosten. Want de satanististen of atheïsten hebben vrij spel…de hele wereld is goddeloos en aanbidt alleen nog materie en technologie. Kerken lopen leeg, alleen valse christenen geloven nog in een religieus systeem wat die mensen alleen maar slaafs maakt en aan banden legt…wat er doordeweeks in de krant ten staat wordt ze zondag nog even duidelijk ingeprent…en zo heb je de ultieme indoctrinatie. Wat ze horen van de regering wordt bevestigt door hun eigen “geloof”. De mensen die weglopen hebben er schoon genoeg van. En die mensen bezitten het ware evangelie. Wij zijn gewaarschuwd voor deze tijd met een vals geloof en valse christenen. Echter rekent niemand zich tot valse christen want in hun wereld hangen ze het “juiste” geloof aan. Je schrikt als je weet wat de kerk aan mensen oppert. Kinderen leren niet meer te betalen met contant geld. Hoe kunnen ze? En hoe kunnen ze als weldenkend mens geloven dat de elite leiders , regels, oorlog en geloof hand in hand gaan? Al die christenen hangen aan de verkeerde God…het is de God van deze aarde die ze aan banden wil leggen en ze als slaaf door het leven stuurt. Op onze munt staat God zij met ons. Om welke God gaat het hier? De goede? Of de slechte? Zou de goede zijn naam op een betalingsmiddel willen waar mensen door sterven en in de problemen komen? Niemand zal kopen of verkopen zonder het merk van zijn naam. Herinner het getal want het is een getal van een mens…zie iedereen doofstom en achterlijk ofzo? God is hier niet…wat mensen hier op aarde aanbidden is een God die alle feiten verdraaid heeft en mensen belazert op episch niveau en iedereen valt ervoor!

    Ik heb veel satanistische, heidense en heilige rituelen gedaan…ik heb kennis gekregen waar een mens gek van wordt. Mijn wens is in vervulling gegaan maar tezaam met een vloek. Ik ben 1 van de 144.000. Ik ontvang het ware evangelie. Ik neem waar op een heeeeel ander niveau. Voorgangers(Dominee’s) praat ik onder tafel en doe hun geloof als een kaartspel in elkaar storten. Ouderlingen vertrekken door mij uit hun ambt. En ja ik verspreid mijn evangelie. En nee het is niet leuk. Ik ben doelwit van legioenen kwade geesten. Mijn leven is een hel. Elke dag weer wordt mijn leven op spiritueel niveau aangevallen.

    Vraag God om een pot goud en je krijgt het nooit…vraag Satan om een pot goud, en je hebt het morgen…alleen is je ziel verkocht…

    Een meisje wilde afvallen en vroeg Satan om 10 kilo af te vallen…de week erna werd ze aangevallen door een bacterie en moest haar been van 10 kilo worden geamputeerd…

    Get the picture?

    1 likes
    • Geuz schreef:

     Waarom zou DE HEERE je geen pot goud geven, als je er om vraagt?
     DE HEERE geeft mij altijd alles waar ik om vraag.

     Ik stel enige vragen bij je theologie, want als je leven een hel is, dan leef je in een zekere duisternis. Ik bedoel, als je arm bent en vervelende zaken in je leven hebt vanwege morele keuzes, dan zou je toch geluk moeten vinden vanwege je contact met Vader.

     Mijn conclusie:
     Je bidt te weinig.

     Je verhaal zit vol met trots, dus je hebt nog een lange weg te gaan, voordat je het Koninkrijk des HEERE zal beërven.

     0 likes
 • Faye schreef:

  Wacht even pizza gate af, wat dankzij Trump en zijn intelligente team zeer binnenkort openbaar gaat worden, en daarmee de val van de mainstream media , dan ga je horen en zien hoe het werkelijk zit.
  Dan zal je zien dat die satanisten geen kant meer op kunnen.

  3 likes
 • Berenbotje schreef:

  De CIA is ook flink actief in India. In feite is dit land een paradijs voor hen, zo makkelijk hebben ze toegang tot alle geheimen van het land.

  2 likes
 • x

  Check Also

  franse

  Kijk: Franse professor schokt iedereen met rake uitspraken over pandemie

  Het aantal coronabesmettingen in Frankrijk neemt met ...

  kabinet

  Kabinet zet mes in coronasteun: ‘We worden uitgebuit door een verrot systeem’

  Het kabinet is van plan het mes ...

  >