CoronaBuitenland

Coronakritische huisarts hangt 6 maanden cel boven hoofd: ‘Ongelofelijk’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Huisarts Clo Cornelissen uit het Belgische Tongeren riskeert zes maanden voorwaardelijke celstraf en een boete die kan oplopen tot 20.000 euro omdat ze als arts weigerde een mondkapje te dragen tijdens de ‘coronapandemie’.

Volgens Cornelissen is niet bewezen dat mondkapjes beschermen tegen het coronavirus. Ze zei in de rechtbank dat ze gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Tijdens de tweede ‘golf’ besloot de huisarts geen mondkapje te dragen omdat het haar zuurstofinname beperkte en haar immuniteit daalde.

De huisarts raadde haar patiënten af zich te laten vaccineren tegen corona. Eerder schreef ze in een brief die ze op Facebook had gezet: “Ik heb geen mondmasker meer gedragen toen het gebrek aan wetenschappelijk bewijs van het nut daarvan mij duidelijk werd. Ik heb niet meegedaan aan paniekzaaierij. Ik heb mensen opgeroepen buiten samen te komen en te sporten. Ik heb patiënten niet onder druk gezet een experimenteel geneesmiddel te laten inspuiten. Ik heb mijn patiënten laten beslissen over hun eigen lichamelijke integriteit.”

Lachend naar je eigen executie

Volgens de Orde der artsen is de huisarts ‘gevaarlijk’. “Ben ik gevaarlijk? Daarop kan ik maar één antwoord geven: ik heb tot op heden niet één Covid-patiënt in het ziekenhuis moeten laten opnemen. Ik heb niet één overlijden na een coronavirusbesmetting te betreuren.”

De huisarts krijgt veel bijval. Zo zegt neuroloog Jan Bonte: “Ongelofelijk. Ik zou tegen die pipo van een rechter zeggen dat hij in het vervolg zelf maar patiënten gaat zien.”

Raadslid Bart De Meulenaer voegt toe: “En als je dán nog niet doorhebt dat er iets héél erg fout aan de gang is, dan ga je ooit lachend naar je eigen executie.”

Duidelijk waar de prioriteiten van deze overheid liggen

“We leven in een land waar er celstraffen staan op het hebben van gezond verstand. China? Noord-Korea? Als we nog langer blijven conformeren, moeten we binnenkort niet meer onderdoen,” reageert Sarah Melis, woordvoerder van Samen voor Vrijheid.

“Een mondmaskerloze arts met gezond verstand riskeert zes maanden cel. In hetzelfde land: kinderarts in bezit van kinderporno lieten ze verder werken omdat hij het toegaf. Duidelijk waar de prioriteiten van deze overheid liggen, en het is niet bij de kinderen, wel bij meer controle,” stelt Melis.

4.8 176 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joop
Joop
7 maanden geleden

Wat een WAANZIN !!!!!

Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

De orde der geneesheren lijkt wel één grote boevenbende te zijn geworden. Met alle data die momenteel voorhanden zijn deze arts veroordelen is aansluiten bij de boevenbende. Waar blijft artikel 1 van de code van Nürnberg, die bepaalt dat iedereen vrij is om te beslissen wat er al dan niet in zijn lichaam wordt gespoten? Blijkbaar glijden we terug af naar de tijden van Mengele…

Ron d'Hondt
Ron d'Hondt
7 maanden geleden

Waanzin ten top….

Sdl
Sdl
7 maanden geleden

Deze huisarts moet gesteund worden. Ngo’s instanties hebben veels te veel voor het zeggen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x