Homepagina » Binnenland » Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’
kabinet
Foto: SELF Magazine CC BY 2.0

Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het coronavaccin op social media bestrijden, heeft het kabinet aangekondigd. Het kabinet wil actief gaan optreden tegen ‘desinformatie’ zodra het coronavaccin er is, schrijft minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge aan de Tweede Kamer. Hij zegt een strategie voor te bereiden, waarbij de overheid de social media ook gebruikt om mensen te wijzen op ‘het belang van vaccinatie’.

De Jonge begrijpt dat er veel vragen zijn over de veiligheid van een vaccin, maar die wordt goed bewaakt, verzekert de minister. Hij hoopt dat het vaccin begin volgend jaar beschikbaar is. Zelf is hij ‘van harte bereid zich te laten vaccineren’. Afgelopen week zeiden verpleegkundigen en verzorgenden nog dat ze geen verplichting van het coronavaccin willen voor hun beroepsgroep. Ruim driekwart is hierop tegen.

Democratie is dood!

Een denktank die onwaarheden over het coronavaccin gaat bestrijden, daar zitten mensen niet op te wachten. “Het kabinet gaat actief optreden tegen desinformatie op social media. Waarom lopen de rillingen mij daarbij over de rug?” vraagt Elise De Windt.

“Met onwaarheden worden in dit geval ‘waarheid en kritiek’ bedoeld. Alleen dictators leggen hun tegenstanders het zwijgen op! In een democratie is er altijd een open debat! Zegt veel over Nederland. Democratie is dood!” reageert singer-songwriter Nicky Monreau.

5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan van de Sande
Johan van de Sande
7 maanden geleden

Ook in België hoor Daar gebruiken ze een andere tactiek ze zwijgen en doen gewoon wat ze niet zeggen maar wel doen.

alexander
alexander
Reactie op  Johan van de Sande
7 maanden geleden

En nu de vivaldi regering eraan komt word het steeds erger,deze werken voor de nieuwe wereldorde

Johnny1984
Johnny1984
7 maanden geleden

Goedemorgen wakker Nederland!

Een speciale denktank doet mij denken aan de gedachtenpolitie van 1984. Dit boek van George Orwell (ook verfilmd) wordt gebruikt als handleiding door de ‘LEIDERS’. Deze denktank zal moeten voorkomen dat het volk (lees: Het virus) elkaar niet aansteekt met het waarheidsvirus.

Ip adressen en camera’s zullen een essentiële rol gaan spelen. Wees voorzichtig met wat je zegt. Zowel online als offline. Het doek valt zeer binnenkort. Alleen door een eenheid te vormen kunnen we komen tot vrijheid!!!!

Alle kracht en wijsheid toegewenst!

jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Logisch. Het recht op het verspreiden van desinformatie is uitsluitend in handen van onze overheid. Niks bijzonders. Dat is in alle oorlogen het geval. Veel burgers willen graag dood. Daarom geloven ze alles wat hen wordt wijsgemaakt en gaan in alles mee wat de overheid heeft verzonnen. Leren van het verleden is niet nodig. Ook wat 75 jaar geleden is gebeurd berust op louter toeval. Nee, wij kunnen rustig slapen.

Sjaakie van den Hoek
Sjaakie van den Hoek
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

jan doornbos wat 75 jaar geleden is gebeurt, dat weten de meeste mensen niet, alleen maar van horen en zeggen.
Daarom zijn er zo veel slapende mensen.
Ik denk ook dat die hufter van de jonge denkt dat hij in wit Rusland leeft. Voor mij mag hij direct omgelegd worden.

Jack Burton
Jack Burton
7 maanden geleden

Hugo il Jong overtreed artikel 93 ivm wetgeving implimenteren aan de hand van RIVM/WHO/NGO’s…en zit in een enorme financiële belangenverstrengeling met AstraZeneca iets wat hij heeft laten classificeren als staatsgeheim…
En met het intreden van zijn spoedwet over enkele weken is de democratie officieel ingeslapen…nu ook nog directe (censuur) invloed willen hebben aangaande de (social)media mbt een mondiaal (WHO/VN/NGO) vaccinatieprogramma.

Het laatste mondiale vaccinatieprogramma liep vanaf 1918…één zaak hadden de hieropvolgende “spaanse griep” doden met elkaar gemeen, zij waren allen ingeënt, iets wat opmerkelijk bleek nadat de toenmalige medische wetenschap na ongekend uitvoering onderzoek besmetting als reden kon uitsluiten.

Ik begrijp dat Hugo slechts een harlekijn is maar mocht totaal onverwacht de politiek hier ooit verstandelijk overheen geraken dan ben ik in elk geval blij dat ik geen Hugo de Jonge heet…persoonlijk voelen zijn vergrijpen namelijk nog veel erger (ivm vredestijd) als van dat hele enge nare mannetje dat na een militaire nederlaag en capitulatie in 1940 naar voren werd geschoven en de troon besteeg in opdracht van Berlijn…Anton Mussert weet u wel…

jan doornbos
jan doornbos
Reactie op  Jack Burton
7 maanden geleden

Heel goed Jack. Maar ja, mensen luisteren toch niet. Moet je eens proberen het over de reeds gebouwde FEMA kampen te hebben met je medemens. ‘Nehhhhh, we gaan in quarantaine. Meer niet’. Helaas is de generatie die heeft gevochten in WOII zo goed als verdwenen. Al het waarschuwen is voor niets geweest. De slagers staan opnieuw klaar. Onzin? Ook u geachte lezer kunt het net als ik zo opzoeken. Nog wel. Maar goed, dood gaan we. Hetzij direct dan wel indirect door de pesticiden, vaccinaties genaamd, ofwel in een FEMA kamp voor diegene die niet in de pas wil lopen en zelf wil blijven nadenken en het leven leiden zoals hij of zij dat wil. Wat er ook gebeurt, Satan kan van mij riant de pot op. Voila. P.S. De Gestapo rijdt inmiddels ook hier in onopvallende busjes door de straten. De jongens en meisjes dragen wel een uniform, maar de angst onder de lokale populatie is zo enorm dat dit feit vast niet opvalt.

Lucia
Lucia
Reactie op  Jack Burton
7 maanden geleden

Wat “kebeurt “er toch
NEER-landse hackers
zijn jullie aan het
SOROS-infuus,
die financiële verstrengeling
is voor jullie toch een
kaartenhuus
zou toch zo op te hoesten
moeten zijn
Laat je kansen niet liggen
als een “de jonge” wijn
Doe toch iets voor het
volk, geen moord of brand
maar spreekwoordelijke dolk
en gebruik je verstand
Wordt geen klokkenluider
denk aan stasieapparaat
gooi het lekker op het net
dan doet het jou geen kwaad
Ik schrijf al heel erg lang
vanaf mijn 10e
richtte ooit eens op
woorden zijn vriende(n)
kijk ik ben gelukkig geen BLM-Tsaar
maar wel goed gemarineerde
woordkunstenaar

johan den haag
johan den haag
7 maanden geleden

Prima dat ze dat doen.

Dus:

Sluiten RIVM
Na huis sturen Regering/2e kamer
Voltallig NOS ontslaan
Alle NGO”s de toegang tot politiek ontzeggen
Big Pharma ontmantelen
en WHO afschaffen

Heb ik nog iets vergeten?

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

@johan, de monarchie opdoeken; op Ellaster.nl staat een uiterst belastend document over WA van Amsberg, la Zorreguieta & de paus. De geldschepping weer in handen geven van de bevolking i.p.v. de Rothschilds.
Tevens dienen alle geheime genootschappen aan de vergetelheid te worden onttrokken: o.a. Skull & Bones, de Orde van de Zwarte Zon, de Johannieter Orde/Orde van Malta, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, de Orde van de Priorij van Sion (o.a. Michelangelo was lid), Bilderberg, de boven de vrijmetselarij staande Ur-Loges, de 7th Floor Group, IMF, Wereldbank, BIS, EU, NAVO, VN, Pilgrim Society, Jezuïetenorde, Bohemian Club, Opus Dei, Ditchley Foundation, Mont Pelerin Society, American Enterprise Institute, Rand Corporation, Brookings Institute, Atlantic Council, Hudson Institute, CSIS.

Robert
Robert
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

dat heeft allemaal geen zin zolang die mensen zelf niet inzien wat ze gedaan hebben en hoe dat niet in hun belang is en dat van hun medemens.

en dat kunnen ze niet zien aangezien ze dan hun eigen falen moeten onderkennen.

Tony
Tony
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

Ja, alle kranten, Bill en Melinda Gates, Anthony Fauci en ook alle sponsoren van de WHO (GAVI, Wereldbank, etc.)

Drs. E.Co. Noom
Drs. E.Co. Noom
Reactie op  johan den haag
7 maanden geleden

De BANKEN en het het fiat geld systeem ben je vergeten. Want dát is de kern van alle ellende.

De schulden zijn de “ketting” waar Mark, Hugo en de meeste bobo’s aan liggen. Deze schulden maakt dat ze de bevelen van hun “meesters” opvolgen. Daarom kiezen ze (aantoonbaar) altijd vóór het grootkapitaal en nooit in het belang van het volk.
En deze schaduwregering wil nu dat er een “noodwet” en een tweede lockdown komt (zie Australië) en dat is dus wat deze omgekochte “volks vertegenwoordigers”er dan ook beslist door gedrukt willen krijgen (dan krijgen ze hun beloofde bonus en topbaan met dito salaris in de toekomst).

De oplossing is de banken te ontmantelen en fiat geld af te schaffen, waardoor de fiat schulden ook verdwijnen. Zijn er geen Euros of Dollars meer, dan zijn alle (staats)schulden in fiat geld ook weg en hoeven we geen cent meer af te dragen aan deze “elite” prive bankiers, terwijl hun macht enorm zal afnemen en het volk er ENORM op vooruit zal gaan (tot wel 40% meer koopkracht !) en daar moeten we naar toe.

Banken en fiat geld eruit. Nexit en dan terug naar een eigen munt die elk soeverein land zelf zal uitgeven. Een nieuw modern en efficient geld systeem, op bassis van DLT en blockchain techniek zodat zwartwerken fraude, omkoping en corruptie bijna onmogelijk worden.

Een nieuw eerlijk geld systeem waarbij iedereen (mondiaal)een basis inkomen kan krijgen. Niet alleen is dit fair, maar het stopt ook de migratie stroom van economische vluchtelingen (Marrakesch 2 is dan overbodig). We krijgen dan ons eigen geld waarbij iedereen er enorm op vooruit zal gaan, terwijl de belastingen fors omlaag kunnen, omdat we geen fiat schulden meer hebben waar we nu zo zwaar voor moesten betalen aan een groep prive bankiers (de “eigenaars” van deze nep schulden) die nu achter de schermen de wereld regeren.

Densie
Densie
7 maanden geleden

katten en ratten maken rare sprongen in het duister….en dat kan ik nog bevatten…
hoort bij ze….instinctief…

B well…
namaste

Micky
Micky
7 maanden geleden

Hoe enger kan het op worden! Voor mijn gevoel zijn we in een kafka verhaal terrecht gekomen!

rrr
rrr
7 maanden geleden

Ik ga graag de discussie aan met deze “denktank” op basis van zuivere waarheidsvinding met de wetenschappelijke methode zonder “voodoo science”.

rudy
rudy
7 maanden geleden

1984 ministry of truth!

1984=2020.

Zou Hugochenko 1984 limited edition met zijn verjaardag gekregen hebben?

BB
BB
7 maanden geleden

Zet alvast een VPN app op alle apparaten, deze is ook gratis te downloaden via de Play Store.

Mikkel
Mikkel
Reactie op  BB
7 maanden geleden

Ook dat maakt je tegenwoordig absoluut niet meer anoniem.

Donald duck
Donald duck
Reactie op  BB
7 maanden geleden

De app staat al op onze telefoons via een achterdeurtje erop gezet als je je telefoon update dan krijg je hem via google binnen

Robert
Robert
Reactie op  BB
7 maanden geleden

kijk daar maar even mee uit, al die gratis vpns zijn niet betrouwbaar. Kijk liever naar een on-prem oplossing als whonix.

GeVanK
GeVanK
Reactie op  Robert
7 maanden geleden

whonix? serieus? kijk eens hoeveel data ze verzamelen over je: https://www.whonix.org/wiki/Privacy_Policy#Types_of_Data_Collected

x

Check Also

tweede

Holocaust-overlevende: overeenkomsten tussen Tweede Wereldoorlog en coronabeleid ‘zeer angstaanjagend’

Gisteren ontstond ophef over de poster van ...

corona

Toparts waarschuwt: coronaprik doodt grote aantallen mensen

Normaal gesproken wordt een medicijn door de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x