Bewustzijn

Piramide in Moskou ‘straalt positieve energie uit’ (video)

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Moskou staat een piramide van Aleksandr Golod, die heelt, geneest en een bovennatuurlijke invloed heeft op menselijke wezens en levenloze voorwerpen.

De piramide trekt ieder jaar vele duizenden bezoekers. Vandaag de dag staan er tenminste tien van dit soort piramides in Rusland.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In andere landen zoals Oekraïne, Georgië en Wit-Rusland zijn er nog eens meer dan 20 gebouwd. Architect Aleksandr Golod begon in de tachtiger jaren aan het tijdrovende proces om de eerste piramide te ontwikkelen. In zijn geboorteplaats in Oekraïne had hij aardig wat geld verdiend met de verkoop van gitaarsnaren.

Gulden snede

De piramides worden gebouwd zonder spijkers, maar met een soort plastic palen. Ze zijn ontworpen volgens de gulden snede. Voordat één van deze piramides werd neergezet bij het Russische Seligermeer, was het water van het meer bedekt met eendenkroos. Toen de piramide eenmaal was gebouwd, verdween het eendenkroos vanzelf. In nabijgelegen weilanden begonnen zeldzame bloemen te bloeien.

Iedere dag komen er mensen op de piramide in Moskou af om ‘op te laden’. Er doen geruchten de ronde dat een kankerpatiënt iedere dag geënergetiseerd water uit de piramide dronk en na tien maanden kankervrij werd verklaard.

Piramide in Moskou straalt positieve energie uit

Wetenschappers van diverse Russische onderzoeksinstituten willen nog niet toegeven dat in de piramide wonderen gebeuren. Ze geloven in toeval en de psychosomatiek, maar vermijden de uitspraak dat de piramide zijn werk doet. Een Moskouse denktank ziet het werk van Golod als pseudowetenschap.

Piramide in Moskou straalt positieve energie uit

Aura

De piramide in de buitenwijken van Moskou is meer dan 44 meter hoog. In het centrum van het bouwwerk is een verzameling kleine glazen piramides en grote gekleurde wereldbollen te zien. Het is ook mogelijk om er je aura te laten fotograferen.

Het bouwen van piramides is inmiddels zo populair in Rusland dat zij die het kunnen betalen een heuse gezinspiramide naast hun huis kunnen zetten. Dergelijke gezinnen blijven niet alleen gezond, ook de meren en bossen rond hun woning blijven mooi en schoon. De magische constructie zou zelfs crimineel gedrag uitbannen.

Bron: RT.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Paardenliefhebber
Paardenliefhebber
11 jaren geleden

Another listed “inventor” is Aleksandr Golod, the inventor of the pyramids that were able to create “healing magnetic fields.” He managed to have three of them built – >but with no discernible results.< HAHA! Als de ruskies maar lekker roebeltjes kunnen vangen, doen ze de gekste dingen! :’-)

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Vroeger op school deed onze biologieleraar de test met een aantal glazen melk.1 Onder een vierkant 1 onder een bol 1 onder een pyramide.Na het weggezet te hebben zodat niemand er meer bij kon komen, opende de leraar na drie dagen het testmateriaal,om te kijken hoe het resultaat was met de melk.Die onder de pyramide was nog drinkbaar de rest bedorven.

Frankie
Frankie
11 jaren geleden

Heel mooi dit!

Zouden we in Nederland ook niet zoiets kunnen bouwen?

Niburu, misschien een ‘fundraiser’ organiseren?

Sun
Sun
11 jaren geleden

Mooi, zou het zo simpel kunnen zijn? De aarde herstellen met het bouwen van plastic piramides? Tja, ik zou zeggen laat elk land ermee experimenteren en testen of het werkt. Mooi toch?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x