Mens en Dier

De Jonge: ongevaccineerde mensen ‘houden het bed bezet van iemand die wél wacht op een operatie’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gros van de patiënten in de ziekenhuizen is niet gevaccineerd en had er niet hoeven liggen als ze wel waren gevaccineerd. Dat zei minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid afgelopen week voor de camera van Hart van Nederland.

“De zorg heeft het al heel erg druk en kijkt al met buikpijn naar de griepgolf die eraan komt en moet nog heel veel inhaaloperaties doen, en die gaan we dan ook nog eens een keer bezig laten zijn met mensen die er nooit hadden hoeven te liggen,” aldus De Jonge. “Sterker nog: die het bed bezet houden van iemand die wél wacht op een operatie.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Dat is niet goed en dat verhaal moeten we vertellen,” zei de minister.

Media

Ook de media zetten mensen tegen elkaar op. Zo schreef Het Parool dinsdag: “Het coronaprotest was tot dusverre een zaak tussen ongevaccineerden die de overheid verweten de vrijheid voor hen te beperken. De komende maanden kan het coronaprotest echter ook een zaak worden tussen gevaccineerden (zo’n 85 procent van de volwassen bevolking) die hun ongevaccineerde landgenoten verwijten de vrijheid te beperken en een economische neergang te initiëren.”

4.5 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

249 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
2 jaren geleden

“En een oom zei”…. Waar zijn de officiële cijfers?

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Ik kots van deze onzin en ben er helemaal klaar mee.

William
William
2 jaren geleden

De schoolmeester Hugo raakt verstrikt in zij eigen leugens, hij beseft niet (te dom voor) dat de elite aan het verliezen is.. kijk maar naar Soros met zn bloeddoorlopen ogen.. dat zijn (mensen) die ernstig ziek zijn en op de valreep voor hun dood de hele mensheid de dood in willen jagen… de elite heeft zn kaarten overspeeld, je kan de veteranen niet hun zorg afnemen als ze de prik des doods voor 1 november nemen in de VS… er staat ons een bloederige winter te wachten.. en laat Hugo nu niet denken dat hij de dans ontspringt… of opeens funktie elders????

Annette
Annette
2 jaren geleden

De Nazi-tijd is weer helemaal terug, lieve lezers en lezeressen van ninefornews.

Ik heb net het stukje gelezen over Diederik Gommers en dit verhaal is daar natuurlijk een vervolg op.

Deze keer zijn het niet de Joden die voor hun leven moeten vrezen, maar WIJ, die zo verstandig zijn geweest om tot nu toe niet aan de walgelijke prikcampagne (dagelijks van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat) zijn bezweken.

Wij gaan NU een nieuwe tijdsfase in: de jacht op ONS zal nu geopend worden. En dan WEL met toestemming van de onverlaten van het demissionaire kabinet, praktisch de hele Tweede Kamer, het OMT, het RIVM, alle dokters en verpleegkundigen (uiteraard de goede nagelaten).

WAT kunnen wij hier nog aan doen?

Om te beginnen een “low profile” hanteren: vooral discussies met gevaccineerde mensen vermijden. Ik ben normaal geen voorstander van liegen, maar misschien moeten wij dat uit lijfsbehoud dan maar gaan doen.

Verder hebben mijn man en ik al een poosje geleden besloten om absoluut het ziekenhuis te vermijden. Ja…. als je een arm of een been breekt, dan moet je wel. Maar voor de rest vér uit de buurt blijven.
De toon is namelijk al gezet: ALLES wat er de komende tijd zal gebeuren, is zogenaamd ONZE schuld.

Proberen zoveel mogelijk in je eigen huis te blijven en het daar zo gezellig mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door mooie klassieke muziek te spelen, kaarsjes te branden. Dat geeft rust.

Verder is het natuurlijk een grove leugen, dat er voornamelijk ongevaccineerde mensen in het ziekenhuis belanden.
Inmiddels zijn in onze woongemeenschap een buurvrouw opgenomen geweest in het ziekenhuis en overleden en een andere ligt nu in het ziekenhuis met ademhalingsklachten.
Uiteraard waren beiden volledig gevaccineerd.

Het gekke is, dat van ALLE ongevaccineerde kennissen uit onze groepen, buiten wat verkoudheidsklachten, niemand tot nu toe zó ziek is geworden, dat hij of zij in het ziekenhuis beland is.

Rest my case!

Er was al maanden geleden voorspeld, dat wij het nog héél zwaar zouden krijgen.
Dat geloof ik ook. Maar SAMEN zullen wij (hopelijk) dit kunnen doorstaan.
En anders, wanneer wij dit niet gaan overleven, dan wacht ons zeker weten een mooie toekomst in het hiernamaals.

Nooit, maar dan ook nooit, zal ik mij laten verleiden om mij te laten veranderen in een mens/robot-variant, zonder wilsbeschikking over mijn lichaam en mijn geest.

Back to top button
249
0
We lezen graag je reactie!x