CoronaBinnenland

Verpleegkundige Maria ziet de vele bijwerkingen van de vaccins: ‘Dit baart mij zorgen’

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Maria, die als verpleegkundige werkzaam is in het ziekenhuis, voelt zich steeds meer in een hoek geduwd, schrijft ze in een bericht dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

Pas werd er van haar gevraagd om een PCR-getest af te laten nemen in verband met corona bij een gevaccineerde collega. “Hier stond ik niet achter, toch heb ik het gedaan,” zegt Maria.

Rechten en vrijheden afgenomen

“Zo worden al jaren – ook voor Covid – stap voor stap onze rechten en vrijheden om het vak als verpleegkundige op een normale manier te kunnen uitvoeren, afgenomen,” klaagt ze. “Patiënten mogen zelfs niet meer gedoucht worden. Dit is voor mij onethisch, dus heb ik er afgelopen weekend toch een paar gedoucht. Ze waren me erg dankbaar en voelden zich weer even mens.”

Maria ziet verder de vele bijwerkingen van de vaccins ‘op allerlei gebied, in alle specialismen’. “Dit baart mij zorgen en maakt de gezondheidszorg nog duurder, terwijl er veilige en goedkope medicatie is om Covid te voorkomen en te genezen, bij vroegtijdig inzetten.”

Niet voor hun gezondheid

Ze merkt op dat mensen zich laten vaccineren om maar zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van faciliteiten, niet voor hun gezondheid.

De verpleegkundige zegt niet te weten hoelang ze dit nog volhoudt. Ze merkt dat ze over haar grenzen gaat, maar ziet ontslag ook niet zitten.

Door ervaringsverhalen te delen wil Zorgmedewerkers Verenigd aandacht vragen voor de nevenschade die ontstaat in de fysieke en mentale gezondheid.

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Angelo
Angelo
10 maanden geleden

Dit baart mij zorgen? Waarom? ze wisten het toch allemaal zo goed? Ongevaccineerden moesten bijna uit het straatbeeld verwijderd worden. Nu mogen de gevaccineerden genieten van de injecties die ze vrijwillig hebben genomen, en onder hen waren er zat die er trots op waren. Ze bekijken het maar, ik ben door mijn zwager uitgemaakt voor massamoordenaar omdat ik die troep niet in mijn lichaam heb laten spuiten, ik heb totaal geen medelijden. Succes.

Conny
Conny
10 maanden geleden

Zucht……… waarom zijn er niet meer Maria’s ? Heel eerlijk gezegd vind ik het onvoorstelbaar , laat ik het daar maar bij houden.

BoterOpHetHoofd
BoterOpHetHoofd
10 maanden geleden

We doen het voor de zorg. We doen het voor de ouderen. Applaus voor ze zorg.

snappie
snappie
10 maanden geleden

Er moet meer naar buiten komen door de zorg medewerkers

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x