CoronaBinnenland

Verpleegkundige Maria ziet de vele bijwerkingen van de vaccins: ‘Dit baart mij zorgen’

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Maria, die als verpleegkundige werkzaam is in het ziekenhuis, voelt zich steeds meer in een hoek geduwd, schrijft ze in een bericht dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit vele sectoren van de gezondheidszorg.

Pas werd er van haar gevraagd om een PCR-getest af te laten nemen in verband met corona bij een gevaccineerde collega. “Hier stond ik niet achter, toch heb ik het gedaan,” zegt Maria.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Rechten en vrijheden afgenomen

“Zo worden al jaren – ook voor Covid – stap voor stap onze rechten en vrijheden om het vak als verpleegkundige op een normale manier te kunnen uitvoeren, afgenomen,” klaagt ze. “Patiënten mogen zelfs niet meer gedoucht worden. Dit is voor mij onethisch, dus heb ik er afgelopen weekend toch een paar gedoucht. Ze waren me erg dankbaar en voelden zich weer even mens.”

Maria ziet verder de vele bijwerkingen van de vaccins ‘op allerlei gebied, in alle specialismen’. “Dit baart mij zorgen en maakt de gezondheidszorg nog duurder, terwijl er veilige en goedkope medicatie is om Covid te voorkomen en te genezen, bij vroegtijdig inzetten.”

Niet voor hun gezondheid

Ze merkt op dat mensen zich laten vaccineren om maar zo lang mogelijk gebruik te kunnen maken van faciliteiten, niet voor hun gezondheid.

De verpleegkundige zegt niet te weten hoelang ze dit nog volhoudt. Ze merkt dat ze over haar grenzen gaat, maar ziet ontslag ook niet zitten.

Door ervaringsverhalen te delen wil Zorgmedewerkers Verenigd aandacht vragen voor de nevenschade die ontstaat in de fysieke en mentale gezondheid.

4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Angelo
Angelo
2 jaren geleden

Dit baart mij zorgen? Waarom? ze wisten het toch allemaal zo goed? Ongevaccineerden moesten bijna uit het straatbeeld verwijderd worden. Nu mogen de gevaccineerden genieten van de injecties die ze vrijwillig hebben genomen, en onder hen waren er zat die er trots op waren. Ze bekijken het maar, ik ben door mijn zwager uitgemaakt voor massamoordenaar omdat ik die troep niet in mijn lichaam heb laten spuiten, ik heb totaal geen medelijden. Succes.

Conny
Conny
2 jaren geleden

Zucht……… waarom zijn er niet meer Maria’s ? Heel eerlijk gezegd vind ik het onvoorstelbaar , laat ik het daar maar bij houden.

BoterOpHetHoofd
BoterOpHetHoofd
2 jaren geleden

We doen het voor de zorg. We doen het voor de ouderen. Applaus voor ze zorg.

snappie
snappie
2 jaren geleden

Er moet meer naar buiten komen door de zorg medewerkers

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x