Homepagina » Gezondheid » Vaccinatie-rechtbank keert miljoenen uit aan kinderen met autisme
Vaccinatie-rechtbank keert miljoenen uit aan kinderen met autisme

Vaccinatie-rechtbank keert miljoenen uit aan kinderen met autisme

Het Amerikaanse National Vaccine Injury Compensation Program, beter bekend als de ‘vaccinatie-rechtbank’, heeft onlangs miljoenen dollars schadevergoeding toegekend aan twee kinderen met autisme.

Het geld is bedoeld voor ‘pijn en lijden’ en levenslange zorg waarvan de kosten kunnen oplopen tot tientallen miljoenen dollars.

De overheid wilde in één van de gevallen niet toegeven dat de vaccins autisme hebben veroorzaakt. Beide zaken werden niet gepubliceerd wat inhoudt dat informatie over de gevallen beperkt is en dat de toegang tot medische gegevens verboden is.

Sommigen zullen beweren dat de encefalopathie (ziekte van de hersenen) als gevolg van de vaccins niet gerelateerd is aan de autismespectrumstoornis van beide kinderen. Anderen zullen zeggen dat er genoeg bewijs is dat er wel een verband is.

Eerder oordeelde de rechtbank al enkele keren dat vaccins de veroorzaker waren van encefalopathie met autisme als gevolg. De kinderen ontwikkelden zich normaal, maar kregen na vaccinatie last van beroertes, koorts en andere bijwerkingen. De kinderen herstelden nooit volledig, spraken minder, vermeden oogcontact en raakten minder geïnteresseerd in anderen.

Ryan Mojabi

De 10-jarige Ryan Mojabi uit Californië kreeg tussen 2003 en 2005 alle voorgeschreven vaccinaties. Het BMR-vaccin veroorzaakte een hersenaandoening waarna het jongetje werd gediagnosticeerd met een autismespectrumstoornis.

In 2009 boog de vaccinatie-rechtbank zich over de zaak. Anderhalf jaar later stelde de overheid vast dat het BMR-vaccin verantwoordelijk was geweest voor Ryans encefalopathie.

In december 2003 kreeg de tweejarige Ryan zijn eerste BMR- en hepatitis B-inenting. Kort daarop begon hij oncontroleerbaar te schudden. De zuster zei dat dergelijke symptomen ‘vrij normaal waren na vaccinatie’ en adviseerde Paracetamol. De volgende dag begon Ryan te huilen. Hij had moeite met ademen, kon niet slapen en had geen energie meer.

Na de inenting stopte Ryan woordjes te gebruiken die hij daarvoor had geleerd. Hij kon zelfs geen mama en papa meer zeggen. Begin januari werd Ryan met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij moest overgeven, had hoge koorts en zijn lichaam was bedekt met rode vlekken. Zijn ogen gingen heel snel open en dicht. Het jongetje werd gediagnosticeerd met koortsstuip.

De overheid kende na veel juridisch getouwtrek een schadevergoeding toe, die wel eens zou kunnen oplopen tot 10 miljoen dollar (7,5 miljoen euro).

Emily Moller

Het tweede geval betreft een meisje met de naam Emily. Haar moeder, Jillian Moller, vecht al sinds 2003 een strijd uit in de vaccinatie-rechtbank. Emily lijdt aan PDD-NOS, een vorm van autisme. Toen ze 15 maanden oud was kreeg ze last van ernstige bijwerkingen na het DKTP-vaccin. Ze had last van hoge koorts en begon te schreeuwen. Ze staarde leeg voor zich uit en ontwikkelde beroertes. Ze begon oncontroleerbaar te schudden en met haar armen te zwaaien. Net als Ryan was haar hele lichaam bedekt met een soort eczeem.

Een neuroloog zei dat ze voor zich uit staarde alsof ze betoverd was en bovendien een ongewone EEG had. In 2005 kwam het tot een hoorzitting. Emily’s moeder zei dat ze urenlang onder druk werd gezet en stevig aan de tand werd gevoeld. Overheidsadvocaten zeiden dat Emily nooit zo ziek had kunnen zijn. Haar moeder gaf aan dat ze naar haar huisarts was gegaan, maar die had gezegd dat Emily niet naar het ziekenhuis hoefde. De advocaten hielden vol dat Emily geen last had gehad van encefalopathie of een ernstige bijwerking van het vaccin.

De zaak sleepte nog jaren voort, maar uiteindelijk was de overheid bereid te schikken. De schadevergoeding voor Emily kan oplopen tot 50 miljoen dollar (37,5 miljoen euro). De overheid gaf echter niet toe dat de encefalopathie of de diagnose autisme het gevolg waren van vaccinatie. “Ik snap niet waarom ze zo fel streden,” zei de moeder van Emily. “We hadden het bewijs dat encefalopathie optrad na vaccinatie. Hoe kunnen overheidsadvocaten onze artsen tegenspreken?”

Onlangs is in vier verschillende gevallen een schadevergoeding toegekend. In drie van de gevallen concludeerde de overheid niet dat autisme werd veroorzaakt door de vaccins, maar wonnen de slachtoffers wel de rechtszaak.

“Het gaat niet zo goed met Emily,” vertelde haar moeder. “Ze is emotioneel kwetsbaar, heeft last van beroertes en auto-immuunproblemen. Het is een constant gevecht als je een kind hebt dat is beschadigd door vaccins. Het gaat niet om de belemmering, maar de onwetendheid. De haat van de medische gemeenschap jegens ons is zo intens.”

Menselijk weefsel

Er zijn in totaal 23 vaccins waarin menselijk weefsel wordt verwerkt. Dit menselijk DNA is voor een deel afkomstig uit longweefsel dat in september 1966 werd verkregen uit een 14 weken oude foetus die om psychiatrische redenen was geaborteerd.

Bron: Huffingtonpost.com, Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 Vond je deze informatie interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Wie schadevergoeding betaald erkent schuld.En dus hoe denken we nu over dit soort van mensen??Jezus zou zeggen: Vergeeft hen want zij weten niet beter!!!Ik ken iemand, die zou zeggen kielhalen.

  0 likes
 2. Mijn autistische zoontje is ook 3 weken heel erg ziek geweest na de BMR vaccinatie. En had toen ook uitslag over zijn hele lichaam. Hij heeft toen antibioticumkuren moeten krijgen om weer beter te worden. Echt troep wat er in die vaccinaties zit.

  0 likes
 3. [quote name=”Hunting Wolf”]Wie schadevergoeding betaald erkent schuld.En dus hoe denken we nu over dit soort van mensen??Jezus zou zeggen: Vergeeft hen want zij weten niet beter!!!Ik ken iemand, die zou zeggen kielhalen.[/quote]

  Dit is niet altijd zo maar goed, er is nu wel zoveel bewijs tegen die industry dat het wel erg duidelijk word allemaal.

  Het jammere is dat als het eenmaal is aangetoont, er nog tientallen jaren mee doorgegaan mag worden.
  Kijk naar cigaretten, overduidelijk kanker veroorzaker (zelfs voor de niet roker in de buurt), legt gewoon in de supermarkt.

  0 likes
 4. En wat doen we nu, laten we ons nog vaccineren door deze schurken of niet.
  Er moet een waarschuwing komen voor ouders of ze hun kind nog wel willen laten vaccineren.

  0 likes
 5. [quote name=”Hunting Wolf”]Wie schadevergoeding betaald erkent schuld.En dus hoe denken we nu over dit soort van mensen??Jezus zou zeggen: Vergeeft hen want zij weten niet beter!!!Ik ken iemand, die zou zeggen kielhalen.[/quote]

  Dit bijt elkaar niet m.i.
  Christus: vergeef hen, want zij WETEN NIET! Hier gaat vergeving op vanuit onwetendheid.
  In dit geval weten “ze” wel degelijk wat ze doen, dan gaat vergeving niet meer op.
  Spelen met andermans leven zou dan beantwoord mogen worden met gelijke munt.Een oplossing die een vriend bedacht (aangezien gij niet zult doden) is ze wat van hun eigen “medicijnen” toedienen om ze in een langdurige slaaptoestand te brengen.
  Is dat namelijk niet wat deze lieden doen? Mensen in een soort hypnotische slaaptoestand brengen?
  The american dream…slaap lekker

  0 likes
 6. Mijn zoontje is 9 maanden en heeft niet één vaccinatie gehad! Urenlange zoektochten op internet..lezingen en onderzoeken hebben mij er van overtuigd het niet te doen! Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt rotzooi in mijn kind te spuiten wat ik zelf niet eens in wil ademen! Mensen wordt aub wakker en ga eerst flink op onderzoek uit ipv blind achter de kudde aan te hobbelen!

  0 likes
 7. [quote name=”Diago”]

  Dit is niet altijd zo maar goed, er is nu wel zoveel bewijs tegen die industry dat het wel erg duidelijk word allemaal.

  Het jammere is dat als het eenmaal is aangetoont, er nog tientallen jaren mee doorgegaan mag worden.
  Kijk naar cigaretten, overduidelijk kanker veroorzaker (zelfs voor de niet roker in de buurt), legt gewoon in de supermarkt.[/quote]

  Wat stel je dan voor? Geen vaccinaties meer en massale uitbraken van polio, difterie en pokken? Vaccinaties zullen wellicht bij een klein percentage voor zeer nare bij-effecten zorgen, maar het gros van de mensen heeft er gewoon baat bij.

  Klinkt hard, maar ik heb liever een zeer klein percentage wat zeer nare effecten krijgt van vaccinaties dan een massale uitbraak van een infectieziekte die dmv vaccinaties voorkomen had kunnen worden. Kijk maar naar Pakistan waar de stammenleiders geen vaccinatie willen en polio massaal uitbreekt. Nee, dat is lekker gewenst.

  0 likes
 8. [quote name=”jeseah”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie schadevergoeding betaald erkent schuld.En dus hoe denken we nu over dit soort van mensen??Jezus zou zeggen: Vergeeft hen want zij weten niet beter!!!Ik ken iemand, die zou zeggen kielhalen.[/quote]

  Dit bijt elkaar niet m.i.
  Christus: vergeef hen, want zij WETEN NIET! Hier gaat vergeving op vanuit onwetendheid.
  In dit geval weten “ze” wel degelijk wat ze doen, dan gaat vergeving niet meer op.
  Spelen met andermans leven zou dan beantwoord mogen worden met gelijke munt.Een oplossing die een vriend bedacht (aangezien gij niet zult doden) is ze wat van hun eigen “medicijnen” toedienen om ze in een langdurige slaaptoestand te brengen.
  Is dat namelijk niet wat deze lieden doen? Mensen in een soort hypnotische slaaptoestand brengen?
  The american dream…slaap lekker[/quote]

  Ze weten NIET wat ze doen … ze beschadigen zichzelf. Ik bedoel daarbij datgene wat op deze site bij de Grot van Plato staat beschreven.
  In die onzichtbare wereld beschadigen ze zichzelf.
  Het niet-weten en het beschadigen van onszelf is de lijdensweg die wij moeten gaan. De ontsnapping is prachtig weergegeven in de “vier edele waarheden”.

  0 likes
 9. [quote name=”jeseah”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie schadevergoeding betaald erkent schuld.En dus hoe denken we nu over dit soort van mensen??Jezus zou zeggen: Vergeeft hen want zij weten niet beter!!!Ik ken iemand, die zou zeggen kielhalen.[/quote]

  Dit bijt elkaar niet m.i.
  Christus: vergeef hen, want zij WETEN NIET! Hier gaat vergeving op vanuit onwetendheid.
  In dit geval weten “ze” wel degelijk wat ze doen, dan gaat vergeving niet meer op.
  Spelen met andermans leven zou dan beantwoord mogen worden met gelijke munt.Een oplossing die een vriend bedacht (aangezien gij niet zult doden) is ze wat van hun eigen “medicijnen” toedienen om ze in een langdurige slaaptoestand te brengen.
  Is dat namelijk niet wat deze lieden doen? Mensen in een soort hypnotische slaaptoestand brengen?
  The american dream…slaap lekker[/quote]

  Jezus was een visser dus Biff.. Go ahead 😉

  0 likes
 10. [quote name=”Crayon”][quote name=”Diago”]

  Dit is niet altijd zo maar goed, er is nu wel zoveel bewijs tegen die industry dat het wel erg duidelijk word allemaal.

  Het jammere is dat als het eenmaal is aangetoont, er nog tientallen jaren mee doorgegaan mag worden.
  Kijk naar cigaretten, overduidelijk kanker veroorzaker (zelfs voor de niet roker in de buurt), legt gewoon in de supermarkt.[/quote]

  Wat stel je dan voor? Geen vaccinaties meer en massale uitbraken van polio, difterie en pokken? Vaccinaties zullen wellicht bij een klein percentage voor zeer nare bij-effecten zorgen, maar het gros van de mensen heeft er gewoon baat bij.

  Klinkt hard, maar ik heb liever een zeer klein percentage wat zeer nare effecten krijgt van vaccinaties dan een massale uitbraak van een infectieziekte die dmv vaccinaties voorkomen had kunnen worden. Kijk maar naar Pakistan waar de stammenleiders geen vaccinatie willen en polio massaal uitbreekt. Nee, dat is lekker gewenst.[/quote]
  Ben ik helemaal met je eens. Er kleven nu eenmaal risico’s aan vaccinaties, dat zou best wat duidelijker mogen worden gecommuniceerd maar het risico ernstige schade door een vaccinatie op te lopen is klein. Kleiner dan het risico op polio, mazelen of andere ziektes waar je tegen wordt ingeënt.

  0 likes
 11. Crayon, waar staat dat dat er in Pakistan massaal polio is uitgebroken, heb er zelf niets van gehoord.
  Als die vaccinaties wel helpen, waarom dan toch kwik, alluminium, formaldehyde enz. toevoegen terwijl zij weten dat het zeer schadelijk is, wat is daar de reden van, kan dat niet anders met veel minder schadelijke stoffen, nu krijgen we de indruk dat we moedwillig worden vergiftigd.

  0 likes
 12. [quote name=”Yoyo”][quote name=”jeseah”][quote name=”Hunting Wolf”]Wie schadevergoeding betaald erkent schuld.En dus hoe denken we nu over dit soort van mensen??Jezus zou zeggen: Vergeeft hen want zij weten niet beter!!!Ik ken iemand, die zou zeggen kielhalen.[/quote]

  Dit bijt elkaar niet m.i.
  Christus: vergeef hen, want zij WETEN NIET! Hier gaat vergeving op vanuit onwetendheid.
  In dit geval weten “ze” wel degelijk wat ze doen, dan gaat vergeving niet meer op.
  Spelen met andermans leven zou dan beantwoord mogen worden met gelijke munt.Een oplossing die een vriend bedacht (aangezien gij niet zult doden) is ze wat van hun eigen “medicijnen” toedienen om ze in een langdurige slaaptoestand te brengen.
  Is dat namelijk niet wat deze lieden doen? Mensen in een soort hypnotische slaaptoestand brengen?
  The american dream…slaap lekker[/quote]

  Jezus was een visser dus Biff.. Go ahead ;)[/quote]

  Vergeven, wegkijken, revanche nemen, doodstraf.. Je hoort vele reacties en voelt ze zelf ook. Ben daar mee bezig geweest en zit er nu zo in:

  Vergeef iedereen, hoe erg ook. We zijn een eenheid dus vergeef je vooral ook jezelf. Maar: zaken die niet door de beugel kunnen moeten worden gestopt. Zoals je ook een kind verbied om een ander te slaan. Je zorgt dat het direct stopt. Dat doe je niet om te sarren, dat doe je uit liefde en zegt erbij: zo gaan we niet met elkaar om.

  0 likes
 13. [quote name=”Crayon”]
  Wat stel je dan voor? Geen vaccinaties meer en massale uitbraken van polio, difterie en pokken? Vaccinaties zullen wellicht bij een klein percentage voor zeer nare bij-effecten zorgen, maar het gros van de mensen heeft er gewoon baat bij.

  Klinkt hard, maar ik heb liever een zeer klein percentage wat zeer nare effecten krijgt van vaccinaties dan een massale uitbraak van een infectieziekte die dmv vaccinaties voorkomen had kunnen worden. Kijk maar naar Pakistan waar de stammenleiders geen vaccinatie willen en polio massaal uitbreekt. Nee, dat is lekker gewenst.[/quote]

  Bekijk de ziekte cijfers van mensen die niet geinjecteerd zijn, dan gaan je ogen open.
  Zie ook hoe de industry legers aan lobyisten de politiek in stuurd met horror verhaaltjes en vervolgens de politicy verrandwoordelijk houd voor de dood van mensen door het niet willen kopen van een vaccinatie programa, waardoor hij of zij natuurlijk direct de kassa open trekt.

  Als je door de onzin heen leert kijken ben je sterk/gezond/intelligent en waardevol vanuit je natuur, en niet vanuit een of ander certificaat/inkectie of overheid.
  Hoe hippy dit ook klinkt, tis niets meer dan de waarheid.

  0 likes
 14. Wat gaan we doen !?,niks helemaal niks,praten klagen zeuren,beshuldigen.
  Maar DOEN niks hoor.
  Inmiddels door niks doen,VERKEERDE Mensen op de goede plekken.
  Waarom ! , Niks doen, waarom niet !!??
  leg mij eens uit Waarom NIET en na het waarom wat gaan we er aan DOEN

  0 likes
 15. Polio krijg je niet zomaar. Met goede hygiëne voorkom je al een heleboel narigheid.
  Door slechte hygiëne kan het virus van de ene op de andere mens worden overgebracht. De incubatietijd is meestal 6-20 dagen, maar wat langer of korter kan ook. Polio verloopt tegenwoordig meestal zonder ernstige verschijnselen, ongeveer 95 % van de ‘patiënten’ merkt niet of nauwelijks iets van de ziekte. Deze mensen verspreiden wel het poliovirus. Ongeveer 5% heeft wat vage algemene klachten als keelpijn of last van de buik. Bij minder dan 1% van de besmette personen treden spierverlammingen op.
  Dus waarom hiervoor inenten?

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Crayon”][quote name=”Diago”]

  Dit is niet altijd zo maar goed, er is nu wel zoveel bewijs tegen die industry dat het wel erg duidelijk word allemaal.

  Het jammere is dat als het eenmaal is aangetoont, er nog tientallen jaren mee doorgegaan mag worden.
  Kijk naar cigaretten, overduidelijk kanker veroorzaker (zelfs voor de niet roker in de buurt), legt gewoon in de supermarkt.[/quote]

  Wat stel je dan voor? Geen vaccinaties meer en massale uitbraken van polio, difterie en pokken? Vaccinaties zullen wellicht bij een klein percentage voor zeer nare bij-effecten zorgen, maar het gros van de mensen heeft er gewoon baat bij.

  Klinkt hard, maar ik heb liever een zeer klein percentage wat zeer nare effecten krijgt van vaccinaties dan een massale uitbraak van een infectieziekte die dmv vaccinaties voorkomen had kunnen worden. Kijk maar naar Pakistan waar de stammenleiders geen vaccinatie willen en polio massaal uitbreekt. Nee, dat is lekker gewenst.[/quote]
  Ben ik helemaal met je eens. Er kleven nu eenmaal risico’s aan vaccinaties, dat zou best wat duidelijker mogen worden gecommuniceerd maar het risico ernstige schade door een vaccinatie op te lopen is klein. Kleiner dan het risico op polio, mazelen of andere ziektes waar je tegen wordt ingeënt.[/quote]

  0 likes
 16. [quote name=”kengai”]Crayon, waar staat dat dat er in Pakistan massaal polio is uitgebroken, heb er zelf niets van gehoord.[/quote]

  Rond begin december vorig jaar:
  http://www.npr.org/blogs/health/2012/12/04/166486379/a-polio-outbreak-in-pakistan-reveals-gaps-in-vaccination

  Oktober 2011:
  http://www.pakistantoday.com.pk/2011/10/24/news/national/polio-outbreak-reaches-132-cases-in-pakistan/

  google maar op ‘Pakistan Polio Outbreak’, echt ladingen arikelen.

  [/quote]Als die vaccinaties wel helpen, waarom dan toch kwik, alluminium, formaldehyde enz. toevoegen terwijl zij weten dat het zeer schadelijk is, wat is daar de reden van, kan dat niet anders met veel minder schadelijke stoffen, nu krijgen we de indruk dat we moedwillig worden vergiftigd.[/quote]

  Ik heb geen idee waarom kwik, aluminium en formaldehyde worden toegevoegd, al vermoed ik dat het te maken heeft met het verlengen van de houdbaarheid / effectiviteit.

  Ik ben me ervan bewust dat al deze stoffen niet goed zijn voor mensen, maar het lijkt me sterk dat deze worden toegevoegd om de mensheid te vergiftigen.

  Dit omdat de zgn. ‘success-rate’ wel dramatisch laag is als je het aantal vaccinaties afzet tegen gevallen van autisme, ziekte, etc waarvan nog niet eens bewezen dat er een link is met vaccins.

  Wij hebben allemaal in onze jeugd vaccinaties gehad, en wellicht ook voor verre vakanties of hepatitis B voor werk en het gros van ons heeft nergens last van en sterker nog, is immuun voor een bepaalde ziekte.

  Nogmaals, het is misschien niet ideaal maar een betere optie dan ons moedwillig blootstellen aan allerlei vage infectieziektes die we nu hebben kunnen uitroeien.

  0 likes
 17. [quote name=”Diago”] Bekijk de ziekte cijfers van mensen die niet geinjecteerd zijn, dan gaan je ogen open.
  [quote/]

  Je bedoelt hoe de mensen in Pakistan die niet gevaccineerd zijn tegen polio massaal polio krijgen? Of de religieuzen in de zogenaamde ‘bible belt’ die vaccinaties weigeren en waar uitbraken van rode hond (http://nos.nl/artikel/53069-babys-gehandicapt-door-rode-hond.html), de bof (http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/912997/2008/04/19/Bof-plaagt-de-Biblebelt.dhtml)
  en in mindere mate polio regelmatig voorkomen?

  Nee, ik heb moeite om het gevaar van vaccinaties in te zien en mijn ogen daarvoor te openen.

  [quote name=”Diago”]Zie ook hoe de industry legers aan lobyisten de politiek in stuurd met horror verhaaltjes en vervolgens de politicy verrandwoordelijk houd voor de dood van mensen door het niet willen kopen van een vaccinatie programa, waardoor hij of zij natuurlijk direct de kassa open trekt.[/quote]

  Enige geval wat ik me voor de geest kan halen is de uitbraak van de varkensgriep in 2009. Toen is er inderdaad overdreven gereageerd door de overheid wb het inslaan van vaccins. Aan de andere kant, mocht toenmalig minister Klink het niet gedaan hebben en 10% van de bevolking ging dood dan hadden we complottheorieen gehad dat de zgn ‘elite’ hun plannen van de Georgia Stones tot uitvoering brachten en dat de overheid moedwillig het volk laat sterven.

  [quote]Als je door de onzin heen leert kijken ben je sterk/gezond/intelligent en waardevol vanuit je natuur, en niet vanuit een of ander certificaat/inkectie of overheid.
  Hoe hippy dit ook klinkt, tis niets meer dan de waarheid.[/quote]

  Ik heb echt geen flauw idee wat je hier nu mee bedoeld. Zonder vaccinatie is iemand niet waardevol voor de staat? Wij als mensen zijn redelijk gezond vanuit de natuur, maar met vaccinaties zijn we nog even dat ene stukje meer gezonder.

  0 likes
 18. http://www.youtube.com/watch?v=Tqx8NyPVrHg

  gewoon even kijken naar de doc. via de link hierboven, dan weet je wat de anti-body’s in het vaccine doen!

  0 likes
 19. wij hebben een dochter van 22 jaar en heeft autisme en epilepsie ontwikkeld na haar BMR shot. Ze is letterlijk blijven hangen tot die prik. Ze praat sindsdien niet meer, functioneert op 1,5 jarige leeftijd, is dus ernstig verstandelijk beperkt.
  Er is een deense studie geweest die aan moest tonen dat autisme en BMR niet gerelateerd waren, het tegendeel werd aangetoond, zeer schadelijk. Dat mocht niet worden gepubliceerd en er zijn vervolgens mensen omgekocht die de studie moesten verdraaien/veranderen zodat er geen relatie meer aangetoond werd samen met de Amerikaanse CDC en FDA.
  Deze leugens zijn allemaal al uitgekomen en wat wordt er mee gedaan? NIETS… schandalig!!! Er is voldoende bewijs dat vaccinatie’s schadelijk zijn.
  Toen men in Nederland startte met vaccineren was net daarvoor de leefomstandigheden van de mens al verbeterd en hoefde men niet bang te zijn voor ziekten. Wij hebben thuis met 3 kinderen de mazelen gehad en stelde werkelijk waar niets voor.
  Polio is te behandelen met intraveneuze vitamine C, in 2 dagen verdwijnen de verlammingsverschijnselen. Dat wordt ons echter allemaal niet verteld. En nog veel meer niet, ga maar zelf op onderzoek uit en vind de waarheid.
  Lees websites van http://www.vaccinvrij.nl of http://www.verontrustemoeders.nl en http://www.nvkp.nl en http://www.desireerover.nl. Er zijn er nog veel meer, maar dit is een leuk begin.
  groet van een nog altijd bedroefde moeder.

  0 likes
 20. ja jongens, de vaccinatie-vergissing. ben benieuwd wat al die ouders gaan doen als ze ooit eens te horen krijgen van officiele kant dat het vaccineren toch niet helemaal zo goed is geweest. dat wisten we toen natuurlijk nog niet dus we deden het met de beste bedoelingen maar nu blijkt dat het allemaal best een beetje onnodig is geweest… ben benieuwd hoe al die ouders dan gaan reageren. vaccineren is een vergissing vanuit het niet helemaal begrijpen van de natuurwetten. jammer dat die fout niet wordt toegegeven maar dat is van wegen de schuld die niemand wil dragen… ach ja.

  0 likes
 21. [quote name=”Marijan”]wij hebben een dochter van 22 jaar en heeft autisme en epilepsie ontwikkeld na haar BMR shot. Ze is letterlijk blijven hangen tot die prik. Ze praat sindsdien niet meer, functioneert op 1,5 jarige leeftijd, is dus ernstig verstandelijk beperkt.
  Er is een deense studie geweest die aan moest tonen dat autisme en BMR niet gerelateerd waren, het tegendeel werd aangetoond, zeer schadelijk. Dat mocht niet worden gepubliceerd en er zijn vervolgens mensen omgekocht die de studie moesten verdraaien/veranderen zodat er geen relatie meer aangetoond werd samen met de Amerikaanse CDC en FDA.
  Deze leugens zijn allemaal al uitgekomen en wat wordt er mee gedaan? NIETS… schandalig!!! Er is voldoende bewijs dat vaccinatie’s schadelijk zijn.
  Toen men in Nederland startte met vaccineren was net daarvoor de leefomstandigheden van de mens al verbeterd en hoefde men niet bang te zijn voor ziekten. Wij hebben thuis met 3 kinderen de mazelen gehad en stelde werkelijk waar niets voor.
  Polio is te behandelen met intraveneuze vitamine C, in 2 dagen verdwijnen de verlammingsverschijnselen. Dat wordt ons echter allemaal niet verteld. En nog veel meer niet, ga maar zelf op onderzoek uit en vind de waarheid.
  Lees websites van http://www.vaccinvrij.nl of http://www.verontrustemoeders.nl en http://www.nvkp.nl en http://www.desireerover.nl. Er zijn er nog veel meer, maar dit is een leuk begin.
  groet van een nog altijd bedroefde moeder.[/quote]
  Lieve verontruste moeder,wij hebben ook twee autistische kinderen,de jongste is nu 28 en doet ceasetherapie..is de vaccinaties ontstoren,dat werkt echt en de vaccinaties blijven gewoon werken..er zijn al heel veel kinderen met deze therapie geholpen,,dr tinus smits heeft het ontdekt hoe het allemaal werkt,kinderen met gedragsproblemen,kinderen die niet meer reageerden,autisme en adhd,is bijna of geheel te genezen door deze therapie,ik heb altijd geweten dat de dktp bij onze dochter de grote boosdoener was..liefs,GEa Leloux

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

edgar davids

Edgar Davids (moet slavernijdebat aanzwengelen) gespot met Soros junior: ‘Mijn beste vriend!’

Gistermiddag meldde de NOS dat ex-voetballer Edgar ...

adrenochroom

Adrenochroom: Mensenbloed als drug en verjongingsmiddel

Mutya Buena, voormalig lid van de Sugababes, ...