Het Complot

“Dit is de echte reden waarom president John F. Kennedy is vermoord”

Help anderen door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-president John F. Kennedy is vermoord door duistere figuren in Washington omdat hij tegen de Vietnamoorlog en het militair-industrieel complex was. Dat stelt de Amerikaanse econoom en journalist dr. Paul Craig Roberts, die in het Witte Huis werkte toen JFK president was.

Dr. Roberts, die indertijd onderminister van Financiën was, deed zijn uitspraken in een artikel dat hij zaterdag op zijn website heeft gepubliceerd. “Kennedy wilde de Amerikaanse troepen terugtrekken uit Vietnam als hij herkozen zou worden. Hij wilde de CIA opbreken in duizend stukjes en het militair-industrieel complex aan banden leggen,” schreef hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“En om die reden is hij vermoord. Het kwaad dat in Washington huist, vermoordt niet alleen buitenlandse leiders die goed proberen te doen, maar ook zijn eigen,” voegde hij toe.

Onderdeel van complot

Kennedy was van januari 1961 tot 22 november 1963 president van Amerika. Een overheidscommissie, de Commissie-Warren, concludeerde in september 1964 dat Lee Harvey Oswald president Kennedy had vermoord en dat hij alleen had gehandeld.

Volgens veel onderzoekers was Oswald onderdeel van een complot. “Oswald had helemaal niets te maken met de moord op JFK,” schreef dr. Roberts. “Daarom is Oswald in een gevangenis in Dallas vermoord voordat hij kon worden ondervraagd.”

Vertrouwen ernstig aangetast

“De Commissie-Warren was hiervan op de hoogte,” aldus de voormalig redacteur van de Wall Street Journal. “De cover-up was nodig omdat Amerika in een conflict verwikkeld was met de Sovjet-Unie. Als Amerikaanse militairen, CIA-agenten en Secret Service-agenten vervolgd zouden zijn voor de moord op een president van de VS, zou het vertrouwen van het Amerikaanse volk in hun eigen overheid ernstig zijn aangetast.”

Volgens wijlen journalist Hamid Golpira waren op 22 november 1963, de dag dat Kennedy is vermoord, drie toekomstige presidenten in Dallas, te weten Lyndon B. Johnson, Richard Nixon en George H.W. Bush.

[Paul Craig Roberts]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
7 jaren geleden

The Good, the Bad and the Ugly.

Gezinusk
Gezinusk
7 jaren geleden

John F. Kennedy is vermoord door de nieuwe wereld orde. Ik kan er niks beters van maken. Hij of zij die als een kopie van Kennedy op de hoogste post in Brussel wil zitten doet er vast en zeker verstandig aan om in een pantserwagen naar zijn werk te gaan.

an argie
an argie
7 jaren geleden

b.S.

Kennedy is vermoord vanwege directive 11110, die hij in juni 1963 ondertekende en wat de FED buitenspel zou zetten.
Genoeg over te vinden.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Kennedy is vermoord vanwege dat hij buitenaardsen aan de mensheid bekent wilde maken.

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x