Homepagina » Het Complot » “Dit is de echte reden waarom president John F. Kennedy is vermoord”
"Dit is de echte reden waarom president John F. Kennedy is vermoord"

“Dit is de echte reden waarom president John F. Kennedy is vermoord”

De Amerikaanse oud-president John F. Kennedy is vermoord door duistere figuren in Washington omdat hij tegen de Vietnamoorlog en het militair-industrieel complex was. Dat stelt de Amerikaanse econoom en journalist dr. Paul Craig Roberts, die in het Witte Huis werkte toen JFK president was.

Dr. Roberts, die indertijd onderminister van Financiën was, deed zijn uitspraken in een artikel dat hij zaterdag op zijn website heeft gepubliceerd. “Kennedy wilde de Amerikaanse troepen terugtrekken uit Vietnam als hij herkozen zou worden. Hij wilde de CIA opbreken in duizend stukjes en het militair-industrieel complex aan banden leggen,” schreef hij.

“En om die reden is hij vermoord. Het kwaad dat in Washington huist, vermoordt niet alleen buitenlandse leiders die goed proberen te doen, maar ook zijn eigen,” voegde hij toe.

Onderdeel van complot

Kennedy was van januari 1961 tot 22 november 1963 president van Amerika. Een overheidscommissie, de Commissie-Warren, concludeerde in september 1964 dat Lee Harvey Oswald president Kennedy had vermoord en dat hij alleen had gehandeld.

Volgens veel onderzoekers was Oswald onderdeel van een complot. “Oswald had helemaal niets te maken met de moord op JFK,” schreef dr. Roberts. “Daarom is Oswald in een gevangenis in Dallas vermoord voordat hij kon worden ondervraagd.”

Vertrouwen ernstig aangetast

“De Commissie-Warren was hiervan op de hoogte,” aldus de voormalig redacteur van de Wall Street Journal. “De cover-up was nodig omdat Amerika in een conflict verwikkeld was met de Sovjet-Unie. Als Amerikaanse militairen, CIA-agenten en Secret Service-agenten vervolgd zouden zijn voor de moord op een president van de VS, zou het vertrouwen van het Amerikaanse volk in hun eigen overheid ernstig zijn aangetast.”

Volgens wijlen journalist Hamid Golpira waren op 22 november 1963, de dag dat Kennedy is vermoord, drie toekomstige presidenten in Dallas, te weten Lyndon B. Johnson, Richard Nixon en George H.W. Bush.

[Paul Craig Roberts]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
onbekend
onbekend
4 jaren geleden

The Good, the Bad and the Ugly.

Jeff
Jeff
Reactie op  onbekend
4 jaren geleden

zo zeg hee, dat is nog is filosofisch, hoe kom je er toch op? Volgens mij zijn er al 300 redenen genoemd om ‘m koud te maken.

Typhoon
Typhoon
Reactie op  onbekend
4 jaren geleden

Kennedy is vermoord door de zionistische complot die het land in aan het nemen was!
Vlak voor zijn aanslag maakte hij bekend dat er een complot was in zijn land!

Zoals een pc kan hacken!
Kan je ook een democratie hacken!

Het maakt niet uit wie president wordt. De schaduwregering maakt de dienst uit!
De zionisten waren pissig om Kennedy door zijn Israël beleid. Zoek maar dieper in de archieven en je zult het zien! Kennedy merkte de complot dat staatsorganen waren ingenomen door hun. Nu is amerika volledig in hun handen!

Democratie is maar een woord! Stemmen wilt niet zeggen dat het volk voor het kiezen heeft!

Gezinusk
Gezinusk
4 jaren geleden

John F. Kennedy is vermoord door de nieuwe wereld orde. Ik kan er niks beters van maken. Hij of zij die als een kopie van Kennedy op de hoogste post in Brussel wil zitten doet er vast en zeker verstandig aan om in een pantserwagen naar zijn werk te gaan.

an argie
an argie
4 jaren geleden

b.S.

Kennedy is vermoord vanwege directive 11110, die hij in juni 1963 ondertekende en wat de FED buitenspel zou zetten.
Genoeg over te vinden.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

Klopt, maar er zijn meer scenario’s. Niet alleen vietnam maar ook het varkensbaai incident kan de reden geweest zijn.(cubaanse anticommunisten/cia) Ook was hij met zijn broer de maffia aan het oprollen. Dan is er ook nog de mogelijkheid dat fidel castro terug heeft gemept na tientallen aanslagen op zijn leven. Of een combinatie van.. Het staat wel vast dat al deze partijen op en rond dealy plaza aanwezig waren. Oswald was cia en had duidelijk connecties met de anticommunisten. De cia is ook de enige club die een doofpot op zon schaal kon realiseren.
Wie weet welke druppel de emmer deed overlopen. Jack rubenstein die oswald doodschoot was een maffia mannetje.. Een james bond boek is er niks bij..

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

Kennedy is vermoord vanwege dat hij buitenaardsen aan de mensheid bekent wilde maken.

J. Hofmans
J. Hofmans
4 jaren geleden

Hey, deze handelswijze komt mij wel heel erg bekend voor. Nog steeds wordt hetzelfde trucje toegepast hier en daar.

Adrian
Adrian
4 jaren geleden

Executive Order 11110 werd op 4 juni 1963 door Kennedy ondertekend wat het einde betekende voor private banken om geld tegen rente te lenen aan de federale regering van Amerika en daarmee ook het einde van hun macht en invloed op de voornoemde regering. Na de moord op K werd al het geld [met een specifiek rode stempel] dat tot dusver op gezag van K door de regering van was uitgegeven uit de roulatie gehaald. De rest is geschiedenis en alles was business as usual.

formidabele
formidabele
4 jaren geleden

Maar ook de gouden standaard verlaten was voor hem een onmogelijke deal?

an argie
an argie
Reactie op  formidabele
4 jaren geleden

Nee, Kennedy koppelde de dollar aan de zilverkoers. Hij had al voor zo’n slordige 4,3 miljard dollar aan zilver liggen als garantie voor deze munt. Hij wilde met dit directive weer renteloos geld in omloop gaan brengen voor publieke doeleinden.

Vergeet niet dat de Canadese dollar ook in handen van de staat was. (1938 – 1974)
Het kostte MAARLIEFST 21 miljard dollar over een periode van MEER DAN 100 jaar om ALLE PUBLIEKE werken en domeinen te financieren: Gezondheidszorg, pensioenen, infrastructuren, educatie, nutsvoorzieningen, politie, brandweer, leger (inclusief het voeren van W.O.II), etc.
Vanaf 1974 hadden de banken de geldcreatie weer in handen en guess what happened?
http://qualicuminstitute.ca/federal-debt/

Zet dit eens af tegen onze huidige staatsschuld (ongeveer 470 miljard EURO)

Freba
Freba
Reactie op  an argie
4 jaren geleden

We hebben geen staatsschuld in feite. Er staat 400 miljard aan particuliere tegoeden op banken in NL, niet meegerekend de centen in Box 4 (Zwart geld) Of mag ik dit niet meer zeggen binnen het Zwarte Pieten debat en al die andere onzin?

Axmann
Axmann
4 jaren geleden

Een andere ‘geloofwaardige’ versie luidt: “nadat Kennedy via de t.v. het Amerikaanse volk gewaarschuwd had, dat zij door satanisten misleid wordt, moest hij DIRECT dood.

Axmann
Axmann
4 jaren geleden

Kennedy en Eisenhower waren de enige presidenten die NIET via satanische rituelen tot president gekozen waren. Dat zegt genoeg.

Rene
Rene
4 jaren geleden

De moord op Kennedy blijft de wereld bezig houden. Oswald had er wel zeker wat mee te maken. Hij was in de Bookstore en hij was in bezit van een Carcano geweer. Volgens de politie is er een dergelijk Carcano geweer in de Bookstore gevonden. Maar als hij al de trekker overgehaald heeft was hij niet de enige. Op de Zapruderfilm is te zien dat het laatste dodelijke schot van voren kwam. Voor die tijd was Kennedy al geraakt van af de achterkant. Dus voor zeker is dat er ten minste twee schutters moeten zijn geweest. Maar het vermoeden bestaat dat het er meer zijn geweest. Er zijn meer dan twee schoten afgevuurd volgens getuigen ter plaatse. Kennedy had zeker plannen die een aantal (geheime) organisaties niet erg bevielen. Kennedy had een paar kleine ondeugden maar voor mij is hij de beste president die de VS ooit heeft gehad.

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x