Buitenaards

“Wereld krijgt binnenkort te horen dat aliens bestaan”

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wereldbevolking wordt warm gemaakt voor buitenaards bezoek op aarde. Dat maken complottheoretici op uit uitspraken door NASA-wetenschappers, schrijft de Britse Daily Express.

Volgens hoofdwetenschapper van de NASA Ellen Stofan zullen we in de komende 10 jaar sterke tekenen van buitenaards leven hebben en in de komende 10 tot 20 jaar definitief bewijs ervan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“We weten waar we moeten zoeken en hoe we moeten zoeken,” zei ze. “In de meeste gevallen hebben we daar ook de technologie al voor. De vraag is niet of we bewijs van buitenaards leven zullen vinden, de vraag is wanneer.”

Verborgen gehouden

Hoewel de hoofdwetenschapper waarschijnlijk microben bedoelde, gaan complottheoretici een stap verder. De website Conspiracyclub.co schrijft bijvoorbeeld: “De meeste ingewijden beseffen dat NASA onderdeel is van het militair-industrieel complex, maar de recente bekentenis in de media dat er ‘sterke aanwijzingen zijn voor buitenaards leven’ is waarschijnlijk een poging om je aandacht te trekken voordat de openbaarmaking plaatsvindt.”

“Het zal niet zo lang gaan duren als we onze ogen openen,” klinkt het nog.

De website suggereert dat de wereldleiders het bestaan van aliens al jaren voor ons verborgen houden. “Onze ‘geheime overheid’ verbergt dit al een eeuwigheid. Onze schaduwregering heeft gelogen over buitenaardse ontvoeringen, goedaardige wezens die weinig kunnen doen tot ons collectieve bewustzijn stijgt en nog veel meer.”

Met ons DNA geknoeid

“We zullen erachter komen dat buitenaardse wezens niet alleen onze planeet bezoeken, maar ook dat veel buitenaardse rassen door de jaren heen met ons DNA hebben geknoeid en dat er oude mensachtige rassen zijn die meer dan 10 miljoen jaar oud zijn.”

Complottheoretici claimen dat de wereldelite, bestaande uit mensen die boven de Amerikaanse president staan, al jaren bewijs verborgen houden voor het publiek uit angst voor de reactie en de impact op religie.

Sceptici beweren dat veel van deze complotten mythes zijn die gebaseerd zijn op sciencefictionboeken. De website is echter overtuigd dat er ‘iets’ aanstaande is, maar dat de aankondiging door de NASA slechts een zoethoudertje is.

[Express]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

41 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

“de vraag is wanneer?”; dat roepen ze al honderde jaren.

octavium
octavium
7 jaren geleden

Goh, nog steeds?

Wordt dat niet al 10 jaar geroepen?
Ben er volledig van overtuigd dat er ergens anders leven is, ook dat mogelijk ergens intelligent leven is. Al is dat natuurlijk een utopie.
Dat ze heen en weer vliegen tussen sterren, is waarschijnlijk de grootste illusie die complottheoristici zelf hebben. Binnen het zonnestelsel zelf zou nog kunnen, maar aangezien ons eigen sterrenstelsel al een diameter heeft van 100.000 lichtjaar. Uiteindelijk zijn wij net het stadium van microben voorbij, zie geen goede reden om die hoeveelheid energie te steken in een lullig planeetje ergens aan de andere kant van een sterrenstelsel. zou graag willen dat het wel zo was, maar gezien de benodigde energie die nodig is…. wordt het toch lastig.

Zelfs al zouden wij met de snelheid van het licht kunnen reizen zou je er 4 jaar over doen om bij de dichtstbijzijnde ster te komen. andere kant van het zonnestelsel 100,000 jaar.
beetje raar om 100.000 jaar te gaan reizen voor iets wat er hoogstwaarschijnlijk bij aankomst niet meer is…..

Ph
Ph
7 jaren geleden

” uit angst voor de reactie en de impact op religie”

Onzin, het heeft net niets met religie te maken, zelfs de Kerk, de moslims, de hindoes, die boeddhisten etc…spreken over buitenaards leven, zo zegt de kerk zelf, wij zijn allen kinderen van God, Aards en buitenaards.

Neen, het zijn de zgn eliten die bang hebben, zij zijn diegene die stellen dat de mensen er niet klaar voor zijn, zij zijn diegene die stellen dat de wereld dan in chaos terecht komt, zij zijn diegene die stellen dat dan het economische systeem in een vrij val terecht komt.

Maar dat komt er van als anderen (1%) voor die andere (99%) uitmaakt wat goed of niet goed is, wat ze mogen doen en niet mogen doen, wat ze mogen weten en niet weten.

Ik ben een intelligent wezen, ik maak voor mij zelf wel uit wat goed is of niet goed is, ik maak voor mij zelf wel uit wat ik wil of niet wil weten, ik maak voor mezelf wel uit wat waar of niet waar is, daar heb ik geen dictators, religie of wat dan ook voor nodig!!

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Back to top button
41
0
We lezen graag je reactie!x