Homepagina » Buitenland » ‘Dit zou het énige onderwerp in de media moeten zijn. Er is iets aan de hand en het is ernstig’
media
Foto: Unsplash

‘Dit zou het énige onderwerp in de media moeten zijn. Er is iets aan de hand en het is ernstig’

In landen over de hele wereld ligt de sterfte aanzienlijk hoger dan normaal, blijkt uit overheidscijfers. Hoe kan dit? Het gaat hier niet om sterfgevallen als gevolg van corona.

In een aantal grote Europese landen, met name Duitsland en Groot-Brittannië, is sprake van oversterfte. In Groot-Brittannië, waar begin dit jaar veel mensen zijn gevaccineerd, sterven al maanden meer mensen dan verwacht, zei journalist Alex Berenson in het tv-programma van Tucker Carlson.

In Duitsland begon men in de lente met vaccineren en was in september sprake van oversterfte. “We weten niet waarom,” zei Berenson. Hij voegde toe dat in Groot-Brittannië veel mensen overlijden als gevolg van hart- en vaataandoeningen.

We moeten echt uitzoeken wat de oorzaak is

In de Verenigde Staten liep de coronasterfte de afgelopen maanden terug, maar toch ligt de sterfte onder 50-minners nog ruim boven de verwachte sterfte. Een mogelijke verklaring is dat dit te maken heeft met hartproblemen en de massavaccinatiecampagnes, aldus Berenson.

“Maar we hebben hier niet genoeg bewijs voor. We weten alleen dat de sterfte in de VS onder mensen van 20 tot 50 jaar ongekend hoog is en dat er sprake is van oversterfte in sommige Europese landen. We moeten echt uitzoeken wat de oorzaak is,” benadrukte hij.

Langzaam dringt dit bericht de reguliere media binnen

Journalist Annelies Strikkers schrijft in een reactie: “Geen enkel woord, geen enkele letter lees je hier in de gevestigde media over de abnormale oversterfte van de laatste maanden. Nee, dit zijn geen coronadoden.”

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt: “Langzaam dringt dit bericht de reguliere media binnen. Er is sinds tijden een ‘onverklaard’ hoge oversterfte onder met name de jongere bevolking. Dat zou te maken kunnen hebben met de lockdowns (depressie), maar ook met het ‘toedienen’ van middelen.”

4.7 109 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wouter
Wouter
1 maand geleden

Depopulatie. Meer heb ik niet te vertellen.

J.B.
J.B.
1 maand geleden

We kunnen toch onderhand niet meer zeggen dat we dit niet aan hadden zien komen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 maand geleden

Wacht maar af wat er met de Oversterfte gebeurt in de Aankomende 3 jaar…onder de Gevaccineerde Hersenloze Kudde Schapen dat wordt erg makkelijk tellen met al die Schapen op een rijtje in een Massagraf…Ik verwacht overigens verder geen schokkende Sterftecijfers onder Ongevaccineerden…Want die hebben immers vriendelijk bedankt voor die Operatie-Depopulatie-mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-RVS-Parasieten-Vuilnisbak-VacciNazi van Herr Doktor Hugo Mengele…

Jaco
Jaco
1 maand geleden

Nou als je het nou nog niet ziet of snapt kun je beter je smoel dichthouden! Tjezus chr

x

Check Also

verpleegkundige

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors ...

noack

‘Klokkenluider Andreas Noack vermoord na onthullingen over grafeenoxide in coronaprik’

De politie deed vorig jaar november een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

93
0
We lezen graag je reactie!x