Buitenland

‘Dit zou het énige onderwerp in de media moeten zijn. Er is iets aan de hand en het is ernstig’

Help ons door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In landen over de hele wereld ligt de sterfte aanzienlijk hoger dan normaal, blijkt uit overheidscijfers. Hoe kan dit? Het gaat hier niet om sterfgevallen als gevolg van corona.

In een aantal grote Europese landen, met name Duitsland en Groot-Brittannië, is sprake van oversterfte. In Groot-Brittannië, waar begin dit jaar veel mensen zijn gevaccineerd, sterven al maanden meer mensen dan verwacht, zei journalist Alex Berenson in het tv-programma van Tucker Carlson.

In Duitsland begon men in de lente met vaccineren en was in september sprake van oversterfte. “We weten niet waarom,” zei Berenson. Hij voegde toe dat in Groot-Brittannië veel mensen overlijden als gevolg van hart- en vaataandoeningen.

We moeten echt uitzoeken wat de oorzaak is

In de Verenigde Staten liep de coronasterfte de afgelopen maanden terug, maar toch ligt de sterfte onder 50-minners nog ruim boven de verwachte sterfte. Een mogelijke verklaring is dat dit te maken heeft met hartproblemen en de massavaccinatiecampagnes, aldus Berenson.

“Maar we hebben hier niet genoeg bewijs voor. We weten alleen dat de sterfte in de VS onder mensen van 20 tot 50 jaar ongekend hoog is en dat er sprake is van oversterfte in sommige Europese landen. We moeten echt uitzoeken wat de oorzaak is,” benadrukte hij.

Langzaam dringt dit bericht de reguliere media binnen

Journalist Annelies Strikkers schrijft in een reactie: “Geen enkel woord, geen enkele letter lees je hier in de gevestigde media over de abnormale oversterfte van de laatste maanden. Nee, dit zijn geen coronadoden.”

Auteur en spreker Hans van Tellingen zegt: “Langzaam dringt dit bericht de reguliere media binnen. Er is sinds tijden een ‘onverklaard’ hoge oversterfte onder met name de jongere bevolking. Dat zou te maken kunnen hebben met de lockdowns (depressie), maar ook met het ‘toedienen’ van middelen.”

4.7 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wouter
Wouter
1 jaar geleden

Depopulatie. Meer heb ik niet te vertellen.

J.B.
J.B.
1 jaar geleden

We kunnen toch onderhand niet meer zeggen dat we dit niet aan hadden zien komen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Wacht maar af wat er met de Oversterfte gebeurt in de Aankomende 3 jaar…onder de Gevaccineerde Hersenloze Kudde Schapen dat wordt erg makkelijk tellen met al die Schapen op een rijtje in een Massagraf…Ik verwacht overigens verder geen schokkende Sterftecijfers onder Ongevaccineerden…Want die hebben immers vriendelijk bedankt voor die Operatie-Depopulatie-mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-RVS-Parasieten-Vuilnisbak-VacciNazi van Herr Doktor Hugo Mengele…

Jaco
Jaco
1 jaar geleden

Nou als je het nou nog niet ziet of snapt kun je beter je smoel dichthouden! Tjezus chr

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

93
0
We lezen graag je reactie!x