Natuur en Milieu

Senator: “Onze kinderen worden gehersenspoeld op school”

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse senator James Inhofe zegt dat kinderen op school worden gehersenspoeld over klimaatverandering. Dat schrijft The Hill.

Inhofe, een uitgesproken klimaatscepticus en voorzitter van de Senaatscommissie voor Milieu en Openbare werken, kwam daar naar eigen zeggen achter toen zijn kleindochter hem vroeg waarom hij niet begrijpt hoe global warming werkt.

Geen effect

“Onze kinderen worden gehersenspoeld,” zei hij tijdens een uitzending van The Eric Metaxas Show waar Right Wing Watch over bericht. “Mijn eigen kleindochter kwam op een dag thuis en vroeg me waarom ik niet begrijp hoe global warming werkt. Ik ging op onderzoek uit en Eric, wat ze onze kinderen vandaag de dag leren; ze worden gewoon gehersenspoeld.”

Inhofe zet vraagtekens bij de wetenschappelijke consensus over klimaatverandering. Volgens hem heeft de menselijke uitstoot van broeikasgassen geen effect op het klimaat.

Grootste hoax

Begin vorig jaar gooide hij een sneeuwbal op de Senaatsvloer om te protesteren tegen de opvattingen van president Obama over klimaatverandering.

In 2012 schreef hij een boek waarin hij verklaarde dat klimaatverandering de ‘grootste hoax’ in de menselijke geschiedenis is. Hij stemde tegen vrijwel alle wetsvoorstellen om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen.

[The Hill]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Ja, is een hoax, maar wel een verbloeming voor iets anders.

Armonicus
Armonicus
6 jaren geleden

“De Amerikaanse senator James Inhofe zegt dat kinderen op school worden gehersenspoeld…”

Beste senator, school is slechts de voorwas, het echte spoelen gebeurt door de televisie, de chemtrails en onze hedendaagse voeding kun je zien als de wasverzachter!

bAKOS
bAKOS
6 jaren geleden

ONDERWIJS VANDAAG DE DAG IS 1 GRROT HERSENSPOEL GEDOE. JE WORDT ER NIET BOVEN(MATIG)WIJS VAN, DAAROM HEET HET ONDER-WIJS.

Padja
Padja
6 jaren geleden

Tuurlijk jongens,
Gewoon lekker doorgaan met vervuilen en uitstoten.
Niks aan de hand.
Vroegahhhhh, was loodvergiftiging ook niet waar.
Fossiele brandstoffen zijn juist zo goed voor het milieu., wordt het lekker warm van.
Knap je van op hoor, dat wakker worden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x