Great ResetBinnenland

Documenten laten zien: banden tussen kabinet en World Economic Forum ‘zijn erg nauw’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

De Kamer heeft van het kabinet ‘aanvullende WEF-documenten’ ontvangen. Daaruit blijkt dat de banden tussen het kabinet en het World Economic Forum erg nauw zijn, constateert Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD).

Ministers Kaag en Hoekstra worden onder andere gefeliciteerd en bedankt voor het bewerkstelligen van de ‘Vierde Industriële Revolutie’, waar WEF-oprichter Klaus Schwab het al zo vaak over heeft gehad.

“Op 17 december is aan uw Kamer nader antwoord gegeven op vragen van het lid Van Houwelingen over het karakter van, en de relaties van kabinetsleden, met het World Economic Forum naar aanleiding van antwoorden op eerdere vragen. Daarbij is schriftelijke communicatie gedeeld tussen het kabinet en het WEF,” schrijft D66-minister Kaag in een Kamerbrief.

Cruciale rol

“Nu is gebleken dat een aantal documenten ontbraken in de set die uw Kamer destijds heeft ontvangen. Deze documenten stuur ik u daarom na. Daarbij deel ik ook de communicatie die de afgelopen maanden is binnengekomen en nog geen onderdeel uitmaakte van de vorige set,” aldus Kaag.

Eén van de stukken betreft een brief die op 31 januari 2019 is gestuurd aan toenmalig minister van Financiën Wopke Hoekstra. In de brief valt te lezen dat Nederland een ‘cruciale rol’ speelt bij internationale economische samenwerking en het flexibel en stabiel houden van mondiale financiële systemen met het oog op Globalisering 4.0 en de Vierde Industriële Revolutie.

Het is officieel

Hoekstra wordt bedankt voor zijn deelname aan het World Economic Forum in 2019 en zijn ‘cruciale steun’.

“Het is officieel. Het WEF en de Nederlandse overheid werken samen bij de ‘Vierde Industriële Revolutie’,” reageert voormalig beurscommentator Willem Middelkoop.


4.9 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien
Christien
10 dagen geleden

Wat een schoften

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
10 dagen geleden

De zoveelste complottheorie die dat niet blijkt te zijn.

Marrob BE
Marrob BE
10 dagen geleden

Die hele coalitie is tuig en blijft tuig.
Opbergen en nooit meer vrij.

Mattie
Mattie
10 dagen geleden

En nu?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

108
0
We lezen graag je reactie!x