CoronaBuitenland

Kinderarts onthult: ‘In de patenten noemen ze de injectie een biowapen’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Deze injectie geeft je niet noodzakelijkerwijs antistoffen tegen het virus. Deze injectie beschermt je niet noodzakelijkerwijs tegen besmetting. Deze injectie beschermt niet tegen ernstige ziekte en sterfte. Dat zei kinderarts Lawrence Palevsky in gesprek met Elizabeth van Refuge of Sinners.

Ze zeggen openlijk dat het vaccin niet voorkomt dat je het virus bij je draagt of de ziekte overdraagt. Per definitie is het dus geen vaccin, benadrukte Palevsky.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wat is het dan wel? Er zijn maar weinig mensen op aarde die daadwerkelijk het patent hebben gelezen van de bedrijven die deze injecties hebben gemaakt. “Zij noemen het een gentherapie. Zij noemen het een besturingssysteem.”

Moordwapen

De kinderarts zei dat sommige collega’s hebben ontdekt dat de vaccinmakers de injectie in de patenten een biowapen noemen.

In november 2020 kreeg Palevsky in een podcast de vraag wat hij vond van de injecties die op dat moment in ontwikkeling waren. “Ik noemde het een moordwapen,” zei de kinderarts.

Uit de buurt blijven

Volgens Palevsky is het spike-eiwit dat het lichaam aanmaakt na inenting de boosdoener. Hij zegt dat het vaccin kan leiden tot bloedstollingsproblemen, sterfgevallen, miskramen, onvruchtbaarheid, beroertes, hartaanvallen en auto-immuunziekten.

Steeds meer ongevaccineerde mensen krijgen klachten nadat ze in contact zijn geweest met gevaccineerden. Dr. Palevsky stelt dat gevaccineerde mensen hun spike-eiwitten kunnen overdragen op ongevaccineerde mensen en ook bij hen fatale bijwerkingen kunnen veroorzaken.

4.8 106 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk R
Henk R
1 jaar geleden

Laten we alle gevaxten een rateltje geven . Deden ze vroeger ook met melaatsen.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Wat is het dan wel?! Het is een Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeen(hydr)oxide-RVS-Foetus-Parasieten-Vullisbak-Nood-VaxxiNazi…bedoeld om de Kudde Goyim te reduceren met 93,7%…500 Miljoen Slaven is meer dan genoeg om al die Elite-Parasieten van alle geneugten te voorzien…Om die reductie van Useless Eaters ook daadwerkelijk te bewerkstelligen hebben ze verschillende soorten Experimentele Gentherapie-VaxxiNazis ontwikkelt in hun Oekraïense Biowapen-Laboratoriums…Je Bloed gaat er bijvoorbeeld van Klonteren, je wordt onvruchtbaar, je krijgt Kanker, Herseninfarcten, Hartaanvallen, Miskramen, HIV/ Aids of een Cytokinestorm….Al die zéér ingenieuze & geraffineerde bijwerkingen zorgen ervoor dat die Gevaccineerde Hersendode Collaborateurs op Semi-Natuurlijke wijze komen te Overlijdem…Ze hebben allemaal geheel Vrijwillig die Gifspuit van Herr Doktor Hugo Mengele laten injecteren….dus de Daders liggen straks gewoon op het spreekwoordelijke Kerkhof….

Niet bang
Niet bang
1 jaar geleden

Ben ik blij dat ik als ongevaccineerde naast mijn gevaccineerde man in bed ligt.😂 We hebben nergens last van. Zal de liefde wel zijn!

John
John
1 jaar geleden

Defineer “In contact komen.”.
Is dat in dezelfde ruimte komen zoals winkels?
In dezelfde woning wonen?
Mekaar een hand geven?
Sex hebben?

Back to top button
104
0
We lezen graag je reactie!x