Gezondheid

Doorbraak: “Zonder dit gen zul je geen kanker krijgen”

Help door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stel dat er een manier is om kanker te stoppen voordat het zich überhaupt heeft ontwikkeld. Wetenschappers van de Universiteit van Minnesota hebben een manier ontdekt om dit te realiseren.

“We zijn erg trots. De gegevens spreken voor zich,” zei hoofdonderzoeker dr. Eric Hendrickson. Drie jaar lang deed zijn team samen met collega’s van de Cardiff-universiteit in Engeland onderzoek naar kanker en hoe één piepklein gen het kan tegenhouden.

“Als je dit gen niet hebt, zul je geen kankercellen krijgen,” zei Hendrickson. Naarmate ze ouder worden, beginnen lichaamscellen af te takelen. De randen van onze chromosomen beginnen net als het einde van een slechte schoenveter te rafelen. Vanaf dat moment geeft het lichaam een seintje aan ons lichaam dat die cellen moeten afsterven, maar soms komt de boodschap niet goed aan en ontstaan kankercellen.

Hendrickson ontdekte dat een specifiek gen dat ieder mens heeft, DNA-ligase 3, het lichaam in staat stelt om kankercellen te vormen. Iedere keer als hij het gen verwijderde, vormde zich geen kanker.

“Als de cel besluit dat hij een kankercel wil worden moet hij dit gen hebben, anders gaat het niet lukken,” legde Hendrickson uit. Met andere woorden: geen gen, geen kanker.

Zijn onderzoek is gepubliceerd in het vakblad Cell Reports. Het team van Hendrickson heeft een manier ontdekt om kanker te voorkomen, niet om bestaande kankercellen te doden. Er bestaan op dit moment geen methoden om DNA-ligase 3 te blokkeren. Er wordt wel gewerkt aan een remmer die dit gen kan onderdrukken.

[Kare 11, KSTP TV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mark van de Ven
Mark van de Ven
8 jaren geleden

Iedereen heeft het gen maar niet iedereen krijgt kanker. Waarom niet? Omdat niet bij iedereen het gen aanstaat. Bij het aan- en uitzetten van genen spelen factoren als voeding, emoties, en gedachten (overtuigingen) een voorname rol. De onderzoekers zijn blijkbaar niet geïnteresseerd in die factoren maar alleen in een medicijn om het gen te blokkeren. De farmaceutische industrie ruikt haar kansen. Maar we krijgen geen kanker van het DNA-ligase 3 gen maar van het LEu gen (ofwel de leugen)!

Nobel
Nobel
8 jaren geleden

Je kan dus eten en drinken wat je wilt, mét dit gen krijg je gewoon kanker, of is de kans dat je het krijgt groot. Dit is dan ook andersom, heb je dit gen niet…. kan je er op los leven, lijkt mij wel zo relaxt. Nu nog even een test ontwikkelen.

robert van de familie boerman
robert van de familie boerman
8 jaren geleden

Wat een onzin want Raymond Royal Rife (http://www.rife.org/)wist rond 1920 kanker al voor 100% te genezen. Echter omdat er aan gezonde mensen geen medicijnen te verkopen zijn, werd deze succesvolle methode door de FDA verboden…

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Het gen doet er niet meer toe en dus ook dit nieuws niet meer wat ook gemanipuleerd is

We leven in een nieuw tijdperk met een andere frequentie waardoor kanker tot het verleden zal behoren.

Het Anthony van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam heeft niet voor niets zijn kanker onderzoek gebouwen gestopt met bouwen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x