Paranormaal

Zijn baby’s en kinderen vaker helderziend dan volwassenen?

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kan het zijn dat kinderen gemakkelijker toegang hebben tot paranormale vermogens dan volwassenen? “Wellicht staan kinderen meer open voor dergelijke ervaringen,” schreven kinderpsycholoog Athena A. Drewes en Sally Feather in een artikel voor het Rhine Research Center in de Amerikaanse staat North Carolina. “Ze staan misschien open voor dingen die in onze maatschappij voor onmogelijk worden gehouden.”

Het Rhine Research Center werd in de jaren dertig opgericht door J.B. Rhine, die aan de Duke University onderzoek deed naar parapsychologie. Zijn vrouw dr. Louisa Rhine kreeg 157 brieven van kinderen die over paranormale vermogens zeiden te beschikken. Dr. Drewes analyseerde de brieven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Van de 157 kinderen kon 77 procent in de toekomst kijken. Ze hadden bijvoorbeeld dromen over toekomstige gebeurtenissen die ook daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Tien procent van de kinderen kon telepathisch communiceren en 14 procent was helderziend.

“Er zijn studies waaruit blijkt dat er sprake is van telepathisch contact tussen kinderen en moeders,” schreef dr. Drewes. Ze verwees ook naar gevallen van telepathie en helderziendheid tussen leraren en leerlingen. Volgens Drewes lijkt leeftijd geen bepalende rol te spelen bij bovennatuurlijke krachten of ervaringen.

Dr. Shari A. Cohn-Simmen onderzocht 208 gezinnen in de Hooglanden en de Westelijke Eilanden van Schotland, waar paranormale vermogens veelvuldig zouden voorkomen. Tien procent van de paranormaal begaafden bleek tweeling te zijn, terwijl slechts drie procent van de totale bevolking tweeling is.

Cohn-Simmen ontdekte ook dat helderziendheid vaak van moeder op kind wordt overgedragen. Dit kan komen door een combinatie van natuur en verzorging, aldus Sylvia Hart Wright in een paper dat gepubliceerd is in The Journal of Spirituality and Paranormal Studies.

Hoewel het ook gewoon in de genen kan zitten, schreef Wright: “Een negatieve kijk op psi – die vaak wordt geassocieerd met rigide materialistische waarden – kan ertoe leiden dat zeer intuïtieve kinderen hun paranormale vermogens onderdrukken. Als kinderen daarentegen wordt geleerd dat het ontvangen van informatie via paranormale methoden mogelijk is en geaccepteerd wordt, zijn ze meer geneigd om ermee te experimenteren.”

Wright ontdekte tijdens haar onderzoek dat kinderen die een traumatische ervaring hebben gehad, vaker over bovennatuurlijke krachten beschikken. Sommigen zeggen dat deze kinderen niet langer willen lijden en besluiten in een soort fantasiewereld te gaan leven. De Britse psycholoog Tony Lawrence heeft echter aangetoond dat de link tussen trauma en paranormale vermogens sterker is dan de link tussen trauma en fantasie.

Professor emeritus Kenneth Ring van de Universiteit van Connecticut schreef dat dergelijke kinderen bepaalde aspecten van hun fysieke en sociale wereld achter zich laten en zich meer afstemmen op ‘andere realiteiten’.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doler
doler
9 jaren geleden

Helderziendheid bestaat niet en waarom niet omdat het gewoon 1 van onze 5 zintuigen is
alle 5 de zintuigen vormen de zgn, paranormale gave niks meer en niks minder
door opvoeding en aan geleerd gedrag raken ze zogezegd verstopt, bij de 1 meer als bij de ander
bovenstaand artikel is du duidelijk, babys en kinderen zijn niet beïnvloed door opvoeding of aangeleerd gedrag, kinderen gebruiken hun zintuigen zoals bedoeld
het is zo simpel dat niemand dit geloofd want stel je voor ik heb een gave en ben medium tja, gewoon jou zintuigen zijn dan gewoon wat meer ontwikkeld als bij een ander
er bestaat dus geen 6de zintuig of paranormale gave, dat heeft de mens verzonnen
maar ja door de eenvoud rennen we allemaal achter het aangeleerde gedrag aan

Daan
Daan
9 jaren geleden

Dit komt omdat bij baby’s de pijnappelklier nog niet verpest wordt door voeding. In onze voeding wordt veel te veel suiker en andere E-nummers toegevoegd. Maar het allerslechtste van allemaal is fluoride dat in bijna al onze tandpasta’s wordt gedaan. De pijnappelklier komt vooral terug in de Egyptische mythologie als het oog van Ra. Dit is hoe de Egyptenaren in staat waren om in contact te komen met het universum. Deze pijnappelklier wordt zoals ik al eerder heb gezegd verpest door wat er in ons voedsel wordt gestopt jammer genoeg, en dat lijkt mij niet zonder reden.. Ik heb twee linkjes hieronder geplakt voor degenen die geïnteresseerd zijn in achtergrond informatie over de pijnappelklier 🙂

http://en.wikipedia.org/wiki/Eye_of_Ra
http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M3&s=M122&ss=P1736

m.b
m.b
9 jaren geleden

Las laatst boekje dat zei dat kinderen minder geaard zijn en daardoor meer in contact met ‘kosmische energie’.

frank
frank
9 jaren geleden

en zijn er ook stoffen die deze beschadigingen kunnen neutraliseren of zijn deze permanent ???

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x