Homepagina » Mens en Dier » Dr. Wodarg waarschuwt gevaccineerden: ‘Neem in geen geval nog een prik!’
wodarg
Foto: Wolfgang Wodarg (Videostill Odysee/Corona Ausschuss)

Dr. Wodarg waarschuwt gevaccineerden: ‘Neem in geen geval nog een prik!’

Als je gevaccineerd bent tegen corona, haal dan in geen geval nog een prik, waarschuwt de Duitse longarts en internist Wolfgang Wodarg in gesprek met Wochenblick-hoofdredacteur Elsa Mittmannsgruber. Het is moeilijk of misschien zelfs onmogelijk om je gezondheid terug te krijgen, zegt Wodarg, die geen voordelen ziet in de vaccinaties.

Na een experimentele gentherapie kun je nog steeds ernstig ziek worden en in het ergste geval overlijden. De vraag is dan wat de oorzaak was: corona of de gevolgen van de vaccinatie. De bijwerkingen van de vaccinaties zijn verwoestend, aldus de arts.

“Als je pech hebt, val je dood van je fiets of word je onvruchtbaar,” licht hij toe. “Hartritmestoornissen, hartspierontsteking, anafylactische shock of zelfs onvruchtbaarheid zijn enkele van de verschrikkelijke mogelijke bijwerkingen van deze experimentele injecties.”

Vijf tot 10 procent

Wodarg wijst er verder op dat in vijf tot 10 procent van de gevallen een ader wordt geraakt. “De nanodeeltjes in de experimentele vaccins kunnen zo via het bloed rechtstreeks toegang krijgen tot het hart,” zegt hij.

De arts waarschuwt ook met klem voor de nieuwe vaccins van Novavax en Valneva. “Het zijn gentherapieën. Novavax bevat kunstmatig geproduceerde spike-eiwitten en maakt gebruik van nanodeeltjes om de immuunrespons te versterken.”

Onnodig risico

In het vaccin van het bedrijf Valneva zit de hulpstof CpG. Dit zijn nucleïnezuren, genetische informatie die immuuncellen binnendringt in de vorm van nanodeeltjes, legt dr. Wodarg uit. “Zo worden we genetisch gemodificeerd.”

Hij raadt mensen af om nauw contact te hebben met iemand die net gevaccineerd is. “Dat is een onnodig risico.”

[Wochenblick]
4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
5 dagen geleden

Niemand kan meer zeggen; ik wist het niet!!!

Liberty
Liberty
5 dagen geleden

Alle waarschuwingen zijn bij een meerderheid van de gevaccineerden aan dovemansoren gericht. Ze zijn nog steeds in coma gebracht.

Jan
Jan
5 dagen geleden

Tegen wie heeft hij het de mensen die die prik al genomen hebben neemt gerust nog een 3 4 5 6 deze mensen hebben hun hoofd al lang in het zand gestoken in is er ook niet meer uit te krijgen
Mensen die nog geen prik hebben gehad gefeliciteerd zou ik zeggen in hou vol als we met mekaar naar een kamp moeten gaan we daar samen een feestje bouwen

T,A
T,A
5 dagen geleden

dankjewel voor het naar buiten komen met de waarheid. veel mensen om mij heen nemen die prik alleen voor vakantie school uit eten de kroeg en evenementen. ze vergeten dat het al van ons is. wij hebben ons dat laten ontnemen en we moeten het ook zelf terug nemen. als we met de qr mee gaan doen zijn we verloren . dan hebben ze ons ver genoeg voor hun basis om ons alles af te nemen. met rellen en geweld spelen we ze in de kaart want zij zijn sterker. MAAR WE GAAN HET WINNEN MET MASSALE BURGERONGEHOORZAAMHEID , HET BEGIN AAN ONZE KANT IS ER.

x

Check Also

huisarts

Huisarts: meerderheid patiënten die ik de afgelopen 5 weken moest insturen naar ziekenhuis is volledig gevaccineerd

Journalist Brenda Stoter Boscolo suggereert in een ...

oversterfte

Er is iets vreemds aan de hand met de oversterfte: ‘Vaccins?’

Vorige week zijn bijna 900 mensen meer ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

76
0
We lezen graag je reactie!x