Homepagina » Mens en Dier » Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’
advocate
Foto: Beate Bahner (QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz CC BY 3.0)

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op zondag 11 april deed Beate Bahner, advocate en lid van de Anwälte für Aufklärung, een dringende oproep aan het Duitse volk. Haar boodschap had betrekking op het wetsvoorstel waarmee het Duitse kabinet zelf een lockdown kan afkondigen.

Als het aantal coronabesmettingen ergens drie dragen in een week tijd boven de 100 per 100.000 inwoners komt, dan wordt aan de ‘federale noodrem’ getrokken. Er komt in de stad of regio een avondklok tussen 21.00 uur en 05.00 uur, niet-essentiële winkels gaan dicht en mensen mogen thuis maximaal één bezoeker ontvangen. Bij 200 besmettingen sluiten ook de scholen.

Mensen die de maatregelen overtreden, riskeren een boete tot 25.000 euro of een gevangenisstraf tot vijf jaar. “Hallo Duitsland, is dit werkelijk jullie rechtsstaat?” De advocate sprak van ‘willekeur en machtsmisbruik’.

Grootste bedrog uit de geschiedenis van de geneeskunde

“Alle scholen en universiteiten gesloten. Alle winkels gesloten. Iedereen thuiswerken. Alle sportscholen gesloten. Alle musea, theaters en concertgebouwen gesloten. Alle feesten verboden. Zingen verboden. Dansen verboden. Bijna alle contacten verboden,” zei Bahner.

Als 100 per 100.000 inwoners positief testen, zijn 99.900 mensen niet besmet, aldus de advocate. En ook van die 100 mensen die positief getest zijn, is 99 procent gezond. “De PCR-test is het grootste bedrog uit de geschiedenis van de geneeskunde en kan geen coronabesmetting aantonen.”

Het is volgens haar volstrekt zinloos om je meerdere keren per week te laten testen op corona. “Je gaat toch ook niet regelmatig naar het kerkhof om te kijken of je gestorven bent zonder dat je het in de gaten had? Je gaat toch ook niet drie keer per week naar de radioloog om te kijken of je een been hebt gebroken zonder dat je het merkte?”

Corona-coma

“Duitsland, word eens wakker uit je corona-coma! Word eindelijk wakker! Of wil je dat jouw kinderen en kleinkinderen in een wereld leven waarin alles gesloten is? Waarin alles dood is? Alles in quarantaine? Achter je computer? En de rest van de tijd met een mondkapje op? En veel afstand?”

Begin vorig jaar sprak de advocate zich openlijk uit tegen het coronabeleid. Ze publiceerde ook een 19 pagina’s tellende analyse getiteld ‘Waarom de lockdown ongrondwettig en het grootste schandaal uit de naoorlogse Duitse geschiedenis is’. Ze werd vervolgens hardhandig gearresteerd en opgesloten in een psychiatrische inrichting.

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacob
Jacob
27 dagen geleden

Een geweldig moedige vrouw die het bij het rechte eind heeft. Ze verdient een medaille, of liever nog de prijs voor de Vrede. Het moet inderdaad eens afgelopen zijn met de nonsens van de super-rijken.

Willem Akker
Willem Akker
Reactie op  Jacob
27 dagen geleden

Helemaal mee eens. Het moet eens klaar zijn met deze corona gekte. De economie wordt compleet om zeep geholpen vanwege een griepje.

WappieSchaap
WappieSchaap
Reactie op  Willem Akker
27 dagen geleden

Wel een beetje overdreven, deze griep moeten we zeker wel serieus nemen met z’n allen

Nina-
Nina-
Reactie op  WappieSchaap
27 dagen geleden

🙂

Jap
Jap
Reactie op  WappieSchaap
27 dagen geleden

Even serieus als elke griep

pien
pien
Reactie op  WappieSchaap
27 dagen geleden

slapert

Arie
Arie
Reactie op  WappieSchaap
27 dagen geleden

Klopt, het kan een hele nare griep zijn, dat is duidelijk maar gezien de zeer geringe kans op overlijden (althans niet of nauwelijks meer dan bij de gewone griep) zijn de maatregelen buitenproportioneel. Dat is ook logisch omdat het virus alleen maar de dekmantel is waarmee ze hun eigen agenda kunnen doorduwen. Helaas zijn de mensen zo ongelofelijk dom dat ze het echt niet willen zien. Sterker nog; wanneer je het probeert uit te leggen (doe ik niet meer) krijg je ruzie met iedereen.

G.Driessen
G.Driessen
Reactie op  Arie
25 dagen geleden

Ja dat is zo.

Henk Albarda, Amsterdam
Henk Albarda, Amsterdam
Reactie op  WappieSchaap
27 dagen geleden

Beetje overdreven, zon korte ongenuanceerde reactie. Alleen al op dit forum heeft u een stroom aan argumenten kunnen lezen, oa door 800 Nederlandse artsen, waaruit duidelijk blijkt dat de covid waanzin niet meer is dan dat, covid waanzin. Tevens is op dit forum de volledige argumentatie te vinden waarom test en vaccin volstrekt onbetrouwbaar zijn.
Tussen de 92 en de 98 % van de bevolking zijn drager van een onbekend aantal virussen, en rutte en de Jonghe liegen daar dagelijks over, Bewezen!!
Kom eens met een volledig beargumenteerde reactie?

Sjefke
Sjefke
Reactie op  WappieSchaap
26 dagen geleden

Deze griep is enorm opgeblazen door de heersende klasse.
Als je werkende medicijnen verbiedt dan krijg je deze ellende.
Dit is geen pandemie dit is een plandemie en heeft niets met Corona te maken!
Deze pandemie is bedrog de meeste mensen hebben influenza a of b. De griep die we al honderden jaren hebben is verdwenen?
Helaas sterven er elk jaar honderden mensen op het einde van hun leven aan de gevolgen van influenza. Dit is dan de laatste zogenaamde druppel.
Als we deze griep uit hadden laten zieken waren we er al lang van af geweest.
Nu krijgt het virus de kans om steeds weer te muteren waardoor het steeds gevaarlijke wordt.
Wat nu gebeurd is het zelfde als bij de Spaanse griep honderd jaar geleden! We hebben blijkbaar niets geleerd.
Ook nu verplichten we mensen weer de levensgevaarlijke mondkapjes te dragen, waardoor ze te weinig zuurstof binnen krijgen en hun eigen afvalstoffen inademen!
Wij maken zelf van een griep een monster!

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Willem Akker
26 dagen geleden

Ze weten niet meer wat ze moeten heb ik het idee.

Johnny
Johnny
Reactie op  Jacob
27 dagen geleden

Ja, 100% eens!! Deze vrouw is i.d. geweldig en zo moedig. Zij spreekt zich al sinds het begin uit over het coronabeleid en de politieke keuze’s die precies zoals zij het in haar 19 pagina’s lange en scherpe analyse al beschrijft nergens op gebaseerd zijn. En dan hardhandig gearresteerd worden en opgesloten worden in een pschiatrische inrichting en daar ook nog sterker uit komen. Wow! Ik krijg er kippenvel van en haal enorm veel kracht en vechtlust uit haar verhaal en de ziel en zaligheid waarmee zij dit doet.
Fan-tas-tisch!! 💪💥

Rob
Rob
Reactie op  Jacob
27 dagen geleden

Een prijs voor de vrede krijg je alleen in een wereld van macht en oorlog. In een wereld van vrede bestaat die prijs niet. Daar leef je het leven en DAT is vrede. Zo’n prijs heeft geen enkele waarde want het is alleen maar symbolisch. Symboliek is er weer alleen in een wereld van macht en controle waar oorlog onderdeel van is.

Ron Swart
Ron Swart
Reactie op  Rob
27 dagen geleden

@Rob, een ‘mooi’ voorbeeld is het toekennen van de Nobelprijs voor de Vrede aan Barack Obama in 2009, terwijl tijdens zijn bewind (2009 – 2017) het aantal slachtoffers van drone-aanvallen door het Amerikaanse leger is verveelvoudigd.

Rob
Rob
Reactie op  Ron Swart
27 dagen geleden

Inderdaad. Hij kreeg hem n.b. toen hij net gewonnen had. En onder Oblabla is de VS in 5 jaar tijd 7 landen in het midden oosten binnen gevallen.

Annemiek B.
Annemiek B.
27 dagen geleden

Vlag halfstok op 5 mei. Wat gaan we dan in vredesnaam vieren? En wat zullen er weer mooie toespraken gehouden worden! Ik houd het teiltje maar vast klaar.

Elske
Elske
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

En koningsdag word niet gevierd maar wie zit daar nu op te wachten😀5 mei dag van de vrijheid die moeten we dan ook vanaf die dag nemen en niet meer loslaten,want wat de regering heeft afgepakt krijg je niet terug daar zul je voor moeten vechten. Ik doe dat voor mijn kids geen testmaatschappij.

jtprf
jtprf
Reactie op  Elske
27 dagen geleden

Precies Koningsdag, kan die in z’n … stoppen, ik ga werken ook al kreeg je die dag vrij. Maar idd die ándere dag

mikkie
mikkie
Reactie op  Elske
26 dagen geleden

haha…koningsdag….op tv zie je steeds dezelfde 2 dranghekken , zogenaamd vól met mensen die max en willem even willen zien. Door die beelden líjkt het alsof het smoordruk is. Dat suggereert dat óns koningshuis waanzinnig populair is. óns…..Níks is van ons…

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Elske
26 dagen geleden

Beter een zwarte vlag buiten hangen! De Koning is immers een deel van het complot tegen zijn eigen onderdanen!
Hij wil immers ons land uitleveren aan het Wereld communisme van Klaus Schwab.
Als hij dat zo graag wil moet hij afstand doen van zijn kroon en de bevolking over hun eigen toekomst laten beslissen!

Robert
Robert
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Landelijk op-zen-kop hangen. het internationale teken van landen die in nood verkeren.

C, De Mantre
C, De Mantre
Reactie op  Robert
27 dagen geleden

Als iedereen die een vlag uithangt op die dag dat gaat doen zal dat geweldig zijn, “een teken in de lucht” met duidelijke boodschap!

Monica
Monica
Reactie op  C, De Mantre
26 dagen geleden

Met de hele familie hangen wij de vlag met het rode hart “Hart voor Nederland” uit op de komende dagen. Bataafse vlag had eigenlijk voorkeur, maar daar snappen de schapen nog helemaal niets van

Judith
Judith
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Vlag ondersteboven kan ook.
Blauw-wit-rood betekent land in nood.

Joost Visser
Joost Visser
Reactie op  Judith
27 dagen geleden

Costa Rica is niet in nood.

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Joost Visser
27 dagen geleden

Nee, maar wel een goed idee.

Storm
Storm
Reactie op  Judith
27 dagen geleden

Ik doe graag mee. Ik heb dit al eerder gedaan en toen was er een buurvrouw die naar haar voorhoofd wees. Maar ik laat me niet ontmoedigen door een stel angsthazen. Angst speelt een nog veel te grote rol in de levens van mensen. En dat is precies waar de (r)overheid op zinspeelt.

Flivo
Flivo
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Mee eens, ik doe dat ook. Wij hebben vergelijkbaar met onze ouders in de oorlog een avondklok. En de rest van de vrijheden die zijn afgenomen en worden opgelegd. Er valt niets te vieren. Ik ben blij dat mijn ouders dit niet meer mee hoeven te maken. Zij zijn tenminste normaal aan de ouderdom gestorven enkele jaren geleden.

jtprf
jtprf
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Teiltje, ja. heb het al vaak vol gehad afgelopen tijd

Underground
Underground
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Ik heb nooit begrepen, waarom die vlag half stok hangt? Als er iets te vieren is, in dit geval onze vrijheid. Dan moet die vlag zo hoog mogelijk. Op koningsdag moet de vlag half stok. Dat vind IK.

Marianna
Marianna
Reactie op  Underground
27 dagen geleden

de vlag hangt halfstok als teken van rouw

Onderbuik
Onderbuik
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

Had precies hetzelfde idee 5 mei vlag halfstok hoe kan je vrijheid vieren als je dat niet meer hebt
en de vraag is of het ooit terugkomt

pien
pien
Reactie op  Annemiek B.
27 dagen geleden

dat wordt niet gevierd voor de vrijheid, dat wordt gevierd door de psychopaten hoeveel doden er wel zijn gevallen tijdens de 2e wereldoorlog

Twan
Twan
27 dagen geleden

Mensen zijn door de komst van internet, mobieltjes en tv zever programma’s totaal gebrainwashed, dus wakker worden en massaal verzet komt er niet, ze kunnen doen wat ze willen.

Elske
Elske
Reactie op  Twan
27 dagen geleden

5 mei bevrijdingsdag 😂😂😂

Marianna
Marianna
Reactie op  Twan
27 dagen geleden

het is toch grappig, dat wij ook op Internet zitten

cieleke
cieleke
Reactie op  Marianna
27 dagen geleden

internet is ons opgedrongen want ik moest een computer hebben voor school kinderen
en een alternatief was er niet.
ook de banken spelen een grote rol
je moet betalen extra wil je de ouderwetse manier nog van afhandelen.
hoezo manipulatie richting het internet is de toekomst.
je word gestraft via bijbetalen of je medemens kijkt je raar aan als je niet op face book zit dus je moet al een sterke persoonlijkheid zijn om opgewassen te zijn tegen de druk van anderen of instanties die het maar raar vinden als je niet mee wilt doen aan in mijn ogen te snelle vooruitgang qua technologie van de mens vroeger ging dat veel langzamer wat dan dus echt voorruitgang was nu is de voorruitgang
alleen gebaseerd op nog meer en nog sneller wat ik dus juist een slechte ontwikkeling vind.
waarom moeten we alsmaar meer willen eens moet je tevreden zijn maar dat doen we niet
het houd vanzelf wel op als de natuur dit bepaald
tot zo lang gaan we gewoon vrolijk verder omdat het nog kan.
wacht maar tot de dag komt dat de natuur voor iedereen bepaald tot hier en niet verder.
maar ze doen maar men is toch niet te stoppen
nog meer datacenters nog meer energieverbruik door de datacenters en waarom omdat men nog sneller internet
wil en anderzijds ligt men te zeuren dat we teveel stroom verbruiken.
maar als het voor eigen gewin of winsten gaat maakt veel energieverbruik niks uit.
klimaat redden ha laat me niet lachen
als je dat echt wilt zullen overheden de bedrijven eens aan moeten pakken
om minder winst te willen maken maar dat gaat nooit gebeuren.
winst is belangrijker dan een beter leefklimaat dus ze bekijken het maar.
ik laat ze gewoon lekker bezig.

Peter
Peter
27 dagen geleden

Wanneer staan er in Nederland een groep advocaten op en brengt de Nederlandse staat voor de rechter voor hetzelfde feit??
Oh, ja, in Nederland is dit natuurlijk bijna onmogelijk, er is geen onafhankelijke rechtstaat meer…
Alleen Rutte dictatuur!!

Naamloos
Naamloos
Reactie op  Peter
27 dagen geleden

Kent u het boek “Aangifte tegen Mark Rutte, Hugo de Jonge en alle medeplegers?”
Achter de schermen wordt hier ook hard gewerkt aan een proces. Probeer het boek te bemachtigen en onderteken de aangifte tegen bovengenoemden.

Flivo
Flivo
Reactie op  Peter
27 dagen geleden

Advocatenkantoor van Kessel uit Leeuwarden doet aangifte. Het gaat om een aangifte tegen de in NL vertoevende veroorzakers van deze catastrofe, de politici R..te, De J..ge, K..g e.a. medeplegers. Ook in een artikel hier is al een vermelding gedaan.

D j
D j
Reactie op  Peter
27 dagen geleden

Leeuwarden advocaten zijn al bezig se gulden middenweg

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Peter
27 dagen geleden

De advocaat Jeroen Pols van Viruswaarheid timmert anders aardig aan de weg en legt het onvermogen van justitie bloot.

C, De Mantre
C, De Mantre
27 dagen geleden

schandalig , zoals deze vrouw bejegend is door de “gewapende autoriteit” in haar land, dat , normaal gesproken, toch bij de beschaafde naties behoort binnen de EU! In welke tijd leven we, en waar zijn de mensenrechten ineens naartoe?

Tom
Tom
Reactie op  C, De Mantre
27 dagen geleden

Hier in Nederland ook hetzelfde, heel recent dit: https://commonsensetv.nl/rypke-zeilmaker-weer-opgepakt/

Storm
Storm
Reactie op  C, De Mantre
27 dagen geleden

Duitsland een beschaafde natie? Met een muts als Merkel aan het roer? Zullen we nog even een spelletje “dokter Bibber” spelen? Dit mens is geschikt voor…….? U mag het zelf invullen. Rutte is haar schoothondje. Dit geeft het niveau van ons land aan. Bananenrepubliek.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  C, De Mantre
26 dagen geleden

Ze zijn als de dood voor deze advocaat, die kan hun hele plan wel eens in de war sturen!
Je ziet de paniek ook aan de boetes die ze op willen leggen voor de MISDAAD je niet aan de avondklok te houden! € 25000, dit zijn volkomen belachelijke bedragen toont aan de ze de macht aan het verliezen zijn met hun oplichters praktijken.
Nog even en het volk neemt het heft in handen!

Nick
Nick
27 dagen geleden

Welke advocaat in Nederland heeft de moed dit voor het Nederlandse volk uit te spreken

Schrander
Schrander
Reactie op  Nick
27 dagen geleden

Sven he

Verontruste
Verontruste
Reactie op  Schrander
27 dagen geleden

Klopt maar dan wel vanuit het principe: When you can’t beat them, join them. Als de mensheid er in 40-45 ook zo over gedacht had…..

C, De Mantre
C, De Mantre
27 dagen geleden

Mensen die nog lef tonen op deze manier worden plat genageld, Wie zijn er nu bang om door de mand te vallen?

Henk R
Henk R
27 dagen geleden

Echt een teken van dictatuur. Je opsluiten in een psychiatrische inrichting. Als je een andere mening verkondigd. Ook verlies je gelijk het recht op integriteit van het lichaam. Dus kunnen ze onder dwang je volspuiten. Heel erg eng .

Arnold
Arnold
27 dagen geleden

Ik denk dat de bal van het Coronabedrog steeds harder gaat rollen en meer mensen wakker worden. Dank aan Beate Bahner en Reiner Fuellmich.

Carola
Carola
27 dagen geleden

Een van onze grote helden! Ik ben benieuwd hoe lang dit nog op yt blijft staan…

x

Check Also

coronadode

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Bijna een derde van de coronadoden die ...

keuzevrijbijmij

Keuzevrijbijmij: hier ben je altijd welkom, ook zonder test of vaccin

De testsamenleving en het coronapaspoort worden langzaam ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x