Homepagina » Mens en Dier » Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’
advocate
Foto: Beate Bahner (QUERDENKEN 711 - Wir für das Grundgesetz CC BY 3.0)

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op zondag 11 april deed Beate Bahner, advocate en lid van de Anwälte für Aufklärung, een dringende oproep aan het Duitse volk. Haar boodschap had betrekking op het wetsvoorstel waarmee het Duitse kabinet zelf een lockdown kan afkondigen.

Als het aantal coronabesmettingen ergens drie dragen in een week tijd boven de 100 per 100.000 inwoners komt, dan wordt aan de ‘federale noodrem’ getrokken. Er komt in de stad of regio een avondklok tussen 21.00 uur en 05.00 uur, niet-essentiële winkels gaan dicht en mensen mogen thuis maximaal één bezoeker ontvangen. Bij 200 besmettingen sluiten ook de scholen.

Mensen die de maatregelen overtreden, riskeren een boete tot 25.000 euro of een gevangenisstraf tot vijf jaar. “Hallo Duitsland, is dit werkelijk jullie rechtsstaat?” De advocate sprak van ‘willekeur en machtsmisbruik’.

Grootste bedrog uit de geschiedenis van de geneeskunde

“Alle scholen en universiteiten gesloten. Alle winkels gesloten. Iedereen thuiswerken. Alle sportscholen gesloten. Alle musea, theaters en concertgebouwen gesloten. Alle feesten verboden. Zingen verboden. Dansen verboden. Bijna alle contacten verboden,” zei Bahner.

Als 100 per 100.000 inwoners positief testen, zijn 99.900 mensen niet besmet, aldus de advocate. En ook van die 100 mensen die positief getest zijn, is 99 procent gezond. “De PCR-test is het grootste bedrog uit de geschiedenis van de geneeskunde en kan geen coronabesmetting aantonen.”

Het is volgens haar volstrekt zinloos om je meerdere keren per week te laten testen op corona. “Je gaat toch ook niet regelmatig naar het kerkhof om te kijken of je gestorven bent zonder dat je het in de gaten had? Je gaat toch ook niet drie keer per week naar de radioloog om te kijken of je een been hebt gebroken zonder dat je het merkte?”

Corona-coma

“Duitsland, word eens wakker uit je corona-coma! Word eindelijk wakker! Of wil je dat jouw kinderen en kleinkinderen in een wereld leven waarin alles gesloten is? Waarin alles dood is? Alles in quarantaine? Achter je computer? En de rest van de tijd met een mondkapje op? En veel afstand?”

Begin vorig jaar sprak de advocate zich openlijk uit tegen het coronabeleid. Ze publiceerde ook een 19 pagina’s tellende analyse getiteld ‘Waarom de lockdown ongrondwettig en het grootste schandaal uit de naoorlogse Duitse geschiedenis is’. Ze werd vervolgens hardhandig gearresteerd en opgesloten in een psychiatrische inrichting.

4.8 148 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jacob
Jacob
6 maanden geleden

Een geweldig moedige vrouw die het bij het rechte eind heeft. Ze verdient een medaille, of liever nog de prijs voor de Vrede. Het moet inderdaad eens afgelopen zijn met de nonsens van de super-rijken.

Annemiek B.
Annemiek B.
6 maanden geleden

Vlag halfstok op 5 mei. Wat gaan we dan in vredesnaam vieren? En wat zullen er weer mooie toespraken gehouden worden! Ik houd het teiltje maar vast klaar.

Twan
Twan
6 maanden geleden

Mensen zijn door de komst van internet, mobieltjes en tv zever programma’s totaal gebrainwashed, dus wakker worden en massaal verzet komt er niet, ze kunnen doen wat ze willen.

Peter
Peter
6 maanden geleden

Wanneer staan er in Nederland een groep advocaten op en brengt de Nederlandse staat voor de rechter voor hetzelfde feit??
Oh, ja, in Nederland is dit natuurlijk bijna onmogelijk, er is geen onafhankelijke rechtstaat meer…
Alleen Rutte dictatuur!!

x

Check Also

moderna

Nederland gaat door met Moderna ondanks hartschade

Door Martijn Bloem, Karel Beckman. Nederland is ...

gezichtsscan

Gezichtsscans gekoppeld aan corona QR-codes? ‘Nederland glijdt steeds sneller af naar China-achtige controlestaat’

Gezichtsscans worden steeds populairder in Nederland. De ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

105
0
We lezen graag je reactie!x