Financieel

Er is nog geen debat geweest over de digitale euro, maar koningin Maxima en Kaag doen net alsof het al besloten is

Help anderen door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan een central bank digital currency (CBDC), oftewel een digitale euro. Vorige maand zei koningin Maxima op een bijeenkomst bij het Internationaal Monetair Fonds in Washington dat digitaal geld via centrale banken ‘veel voordelen kan hebben’.

“Als je kijkt naar wat onze regering wil, wat minister Kaag wil, dan komt het eigenlijk één op één overeen met wat Maxima zei,” zei SP-Kamerlid Mahir Alkaya tegen Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen in de podcast Op z’n Kop!

Hij vindt het opvallend dat zij dit nu al in het buitenland uitdraagt alsof er in het parlement al over gedebatteerd is. Dat debat vindt pas op 23 november plaats.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Achter gesloten deuren bekokstoofd

“Hier zeg je dus iets heel belangrijks,” merkte Zwagerman op. “Er ligt dus een aangenomen motie van de Nederlandse volksvertegenwoordiging dat we in ieder geval geen programmeerbaar geld willen. Het debat in de Tweede Kamer moet nog gaan plaatsvinden, maar Kaag vindt al iets – zo kennen wij haar ook – en die schuift Maxima dan vast vooruit om in het buitenland te doen alsof Nederland dat wil. Dus wij hebben er helemaal niets meer over te zeggen.”

“Dat is dus heel gek,” aldus Alkaya. “Daarom wordt steeds vaker mijn vermoeden bevestigd dat heel veel van dit soort zaken achter gesloten deuren worden bekokstoofd.”

Het boeit Kaag helemaal niks wat wij willen

“Dan kunnen wij Nederlanders het allemaal niet willen. Wij wilden ook geen Europese Grondwet, wij wilden ook het associatieverdrag met Oekraïne niet. Het boeit Kaag helemaal niks wat wij willen,” benadrukte Zwagerman. “Ze doen het gewoon.”

Arts Jona Walk reageert: “Een schande dat het parlement en de Nederlandse burger zo aan de kant worden geschoven door het kabinet bij het beleid rondom de digitale euro/CBDC. En absoluut onacceptabel!”

4.9 126 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
181 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Een echte mens
Een echte mens
1 maand geleden

‘koningin’???

Adam
Adam
1 maand geleden

Stem tegen en betaal contant!

Geen schaap
Geen schaap
1 maand geleden

En de schapen slapen door. Omdat ze slapen en vooruitkijken zien ze niet het zwaard van Damocles wat boven hun hoofd hangt. Ik roep al 2,5 jaar en maar weinigen luisteren en nog minder verstaan. Ik ben klaar met 85-90% van de mensheid die te dom is om na te denken.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Digitale-euro = TOTALE CONTROLLE .. WEG ERMEE !!
FAKE koningin maxima en verstrooide Kaag MEG MET ZE !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

181
0
We lezen graag je reactie!x