CoronaMens en Dier

Europarlementariër stelt vragen over totstandkoming vaccinatiecontracten: ‘Hier is iets raars aan de hand’

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Sandra Gallina is de hoofdonderhandelaar voor de Europese vaccinatiecontracten. Ze is daarnaast directeur-generaal voor Volksgezondheid bij de Europese Commissie. Ze valt dus direct onder EU-baas Ursula von der Leyen.

Europarlementariër Rob Roos (JA21) ondervroeg Gallina over de totstandkoming van de vaccinatiecontracten. “Hier is iets raars aan de hand,” zegt hij in een videoboodschap.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De New York Times heeft onthuld dat Von der Leyen en Pfizer-baas Albert Bourla een maand lang sms-berichten hebben uitgewisseld over de vaccinatiecontracten. Vervolgens heeft een journalist een formeel verzoek gedaan om die sms-berichten openbaar te maken. De Europese Commissie bleef weigeren.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wanbeleid

De onafhankelijke Europese Ombudsman concludeerde na een onderzoek dat hier sprake is van ‘wanbeleid’. Tot op de dag van vandaag blijft de Europese Commissie weigeren om de sms-berichten openbaar te maken.

Toen dit in juli bekend werd, heeft Roos met spoed schriftelijke vragen gesteld aan Von der Leyen. Intussen is de voorzitter van het Europees Parlement nog steeds bezig met ‘onderzoeken’ of hij deze vragen wel ‘mag indienen’.

De transparantie blijft ver te zoeken

De voorzitter van het Europees Parlement is Roberta Metsola en zij is van dezelfde Europese partij als Von der Leyen: het Europese CDA. “Hoe kunnen ze dit in vredesnaam nog ‘democratisch’ noemen?” vraagt Roos zich af.

Gallina gaf ontwijkende antwoorden op de vragen van de Europarlementariër. “De transparantie blijft ver te zoeken,” constateert Roos. “En dat terwijl het hier over uw belastinggeld gaat.

4.9 119 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Captain Icebear
Captain Icebear
1 jaar geleden

Belastinggeld? Wat boeit mij dat?! Het gaat hier erom dat duizenden mensen per dag sterven aandacht die prikken en dat zullen ze hebben geweten ook! Dus stop met Belastinggeld, daar valt niks meer aan te doen en wil je ze daar nou voor pakken?! Kom op zeg.. het zijn massamoordenaars die genocide plegen! Waarom denk je, dat ze zelf geen vaccins hebben genomen en dat nooit zullen doen. En volgens mij is van der liar ook nog eens volledig ongekozen.. dus wat doet zij op die plek en als ze die SMS’jes niet vrijgeven dan mag ze vertrekken. Dan houden ze kostbare informatie achter… die hele EU zooi is net zo corrupt als het kartel hier.
Zorg gewoon dat het word opgeheven!

DooM
DooM
1 jaar geleden

Dit is geen ondervragen, dit is simpelweg een vraag stellen en niet de mogelijkheid hebben om daarop te antwoorden en er verder op in te gaan en sinds ze van dezelfde partij is.. wat had Roos hier verwacht?!

Hij heeft het over belastinggeld, maar het gaan over talloze bijwerkingen en een enorme oversterfte die nog aan het groeien is en waarvan het maar de vraag is wanneer de piek bereikt word als men maar blijft prikken. Dáár zou het over moeten gaan en niet over belastinggeld, daar kun je ze op pakken als je ze eenmaal hebt gepakt op genocide met voorkennis. Ze hebben zelf geen vaccins genomen en zullen dat ook nooit doen, dat zegt toch al genoeg. Net zoals het kartel in Den Haag, geen enkel heeft een vaccin gehad van dat clubje, maar wél gedaan alsof.. en dat is het complete volk voor liegen, besodemieteren etc..

Piet
Piet
1 jaar geleden

Toch simpel lijntje : Pfizer/BioNtech — Hilko van der Leyden — Ursula van der Leyden. Hilko van der Leyden houd zich bezig met Gen-Therapie. Enige raakvlakken met de vaccins? FACTCHECK
Factcheck: nee, de man van EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen leidt geen bedrijf dat coronavaccins maakt.
Ik bedenk het en jij produceert hoe simpel is het toch de een maakt het recept de ander produceert het produkt.
Nummer 3 legt het aan de bevolking op.
CIRKELTJE ROND
Het is allemaal het verhaal: ons kent ons en de ene hand wast de andere hand. Voor hun een win-win situatie, voor de bevolking een lood zware last, zoniet de laatste last..

Joop
Joop
1 jaar geleden

Corrupte bende ongekozen psychopaten van nazi’s WEF oppakken die gasten.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x