Buitenland

Europees Parlement tot de orde geroepen: ‘U moet zich diep schamen’

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Wéér gaat het over energie en wéér is het gerommel in de marge. Het wordt volstrekt ongeloofwaardig voor de mensen thuis, de mensen die in de kou zitten, de mensen die de rekening niet meer kunnen betalen, de mensen die jullie je klimaatideologie opdringen, waardoor we nu energietekorten hebben. Dat zei Europarlementariër Rob Roos (JA21) in het Europees Parlement.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wat een ironie

Hij riep het Europees Parlement tot de orde. “In plaats van je in te zetten voor het welzijn en de veiligheid van deze mensen, wordt hier door de socialisten – de grootste klimaatideologen en Hongarijebashers – smeergeld aangenomen, nota bene afkomstig van oliedollars uit Qatar! Wat een ironie: met de ene hand de OneLove-band omdoen, en met de andere hand het smeergeld in de zak steken. U moet zich diep schamen,” zei Roos.

“Niet het eigenbelang, maar het belang van 450 miljoen EU-burgers moet vooropstaan. Dus, stop met de ideologie, stop met de Green Deal. Zorg dat er binnen de EU weer voldoende betrouwbare en betaalbare energie geproduceerd kan worden. REPowerEU kan op dit moment alleen met meer fossiele en kernenergie,” benadrukte het Europarlementslid.

Vraagtekens

De Europese Rekenkamer zette eerder dit jaar al vraagtekens bij de kans van slagen van REPowerEU, de Brusselse plannen om voor 2030 met een strategische, Europese aanpak onafhankelijk te worden van fossiele brandstoffen uit Rusland.

Volgens de rekenmeesters zitten er veel haken en ogen aan de financiering en uitvoering van dit plan van de Europese Commissie.

4.9 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jopie D
Jopie D
1 jaar geleden

Maakt allemaal niet uit , alles moet kapot ….Ze zijn lekker bezig 😤😡

Ivo
Ivo
1 jaar geleden

Nou in Spanje doen ze daar niet aan, de verwarming op 16, in het hotel waar ik afgelopen weekend verbleef was het 22 °, geen gastekort daar hoor

Habeas Corpus.
Habeas Corpus.
1 jaar geleden

Zo tegen fossiele energie, maar niet tegen de centjes die het opbrengt. Ff hiervan wat snel in de eigen zakken wegmoffelen. Zo kennen we ze. Oeverloos lullen en snel zakken vullen.

Adriaan W.
Adriaan W.
1 jaar geleden

Logish bijna iedereen kent wel iemand welke schade heeft opgelopen van deze zgn. Gentherapie of zelfs eraan dood gegaan is, zonder bewijs van een autopsie kunnen de nabestaanden niets beginnen.

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x