Mens en Dier

Ex-huisarts trekt aan alarmbel: We moeten opstaan tegen het systeem voor het te laat is

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is overduidelijk dat deze hele zogenaamde coronacrisis is georkestreerd door psychologen die gespecialiseerd zijn in hersenspoeling en wat we in militaire kringen psychologische oorlogvoering noemen. Dat zegt schrijver, columnist en voormalig huisarts Vernon Coleman, die meer dan 100 boeken op zijn naam heeft staan.

De statistieken laten duidelijk zien dat er niet langer sprake is van een epidemie. Artsen geven toe dat er nog maar heel weinig mensen sterven door de ziekte. Veel doktoren geven zelfs toe dat er nooit een epidemie is geweest. We zijn gemanipuleerd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Artsen en verpleegkundigen krijgen te horen dat ze hun baan verliezen en waarschijnlijk nooit meer zullen werken als ze met de media praten. Enkelen hebben zich anoniem uitgesproken en toegegeven dat het niet druk is geweest in de ziekenhuizen. De weinige coronapatiënten die er waren, werden meerdere keren getest en na iedere test als een nieuw geval meegeteld. Zo was iedere patiënt die positief testte verantwoordelijk voor 10 of 12 nieuwe coronagevallen.

We zijn voor de gek gehouden. In sommige ziekenhuizen zouden artsen en verpleegkundigen alleen mondkapjes dragen op het moment dat er gewone burgers aanwezig waren. Ze hielden alleen afstand als de camera’s draaiden.

Overheden liegen altijd

We moeten afstand van elkaar houden in winkels omdat ze van winkelen een onaangename ervaring willen maken en iedereen via internet gaat bestellen. Ook restaurants worden verwoest door de afstandsregels en doordat we onze persoonlijke gegevens moeten achterlaten. De psychologen weten dat sommigen naar restaurants blijven gaan, maar dat de meesten er snel genoeg van zullen hebben.

Politici geven ons een klein beetje vrijheid en nemen vervolgens alles weer af. Het plan is om onrust te zaaien, en om ons gespannen, depressief en angstig te houden. Dat is wat onze overheden ons doelbewust aandoen. Overheden liegen altijd tegen ons. Herinner je je Vietnam nog? Cuba? De Twin Towers? De massavernietigingswapens die niet bestonden?

Ze willen alles beheersen. En omdat de regels per gebied verschillen, weten we nooit welke straffen ons boven het hoofd hangen. In het ene deel van Amerika kun je bijvoorbeeld een jaar celstraf krijgen als je geen mondkapje draagt. In het andere deel krijg je een boete van 2000 dollar, maar geen celstraf. Sommige inwoners van Texas moeten een mondkapje dragen in hun eigen huis. In Californië bellen mensen de politie als ze bij de buren iemand horen hoesten of niezen. Deze verklikkers en gluiperds zijn onderdeel van het massale surveillancesysteem.

En als je een doos vol mondkapjes koopt dan is de kans groot dat op de zijkant van het kapje staat dat het niet beschermt tegen virussen. Natuurlijk werkt het niet. Virussen gaan dwars door het mondkapje heen. Het is alsof je kippengaas gebruikt om bromvliegen tegen te houden.

Wereldwijde staatsgreep

Voelt het alsof je wordt behandeld als een krijgsgevangene? Dan begin je de situatie te begrijpen.

Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden, geleid door de VN, de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation, het Wereld Economisch Forum en een aantal andere miljardairs. Zij willen de wereld reorganiseren, ze willen een wereldregering, ze willen alles vernietigen dat wij zien als ‘normaal’, ze willen onze geschiedenis uitwissen (en gebruiken daar de Black Lives Matter-campagne voor) en ze willen dat wij overal het internet voor gaan gebruiken.

Ze willen ons allemaal vaccineren, ze willen dat we immuniteitspaspoorten bij ons dragen als we naar buiten gaan, ze willen ons iedere minuut van de dag volgen, ze willen dat we zelfrijdende auto’s gaan gebruiken, ze willen dat we slimme meters hebben zodat de elektriciteit kan worden afgesloten als we ons misdragen, ze willen kleine bedrijven vernietigen zodat grote multinationals ons in al onze behoeften kunnen voorzien en ze willen mensen vervangen door robots.

Het coronavirus is een belangrijk onderdeel van het plan. Het virus moet ons doodsbang maken zodat we zonder vragen te stellen hun bevelen opvolgen. De individuen die helpen bij het testen en traceren zijn de hedendaagse kampbewakers.

Opstaan tegen het systeem

Deze groep zeer kwaadaardige mensen en organisaties wil af van de ouderen, de middenklasse en scholen. Ze willen kinderen lesgeven via het internet. Kinderen dwingen om afstand van elkaar te houden is volstrekt onnodig en wreed. Je krijgt hierdoor emotioneel beschadigde kinderen die suïcidaal, moorddadig, neurotisch en psychotisch zijn.

Ze willen de wereldbevolking uitdunnen. Door ons te isoleren en discotheken te sluiten zullen minder jongens en meisjes elkaar ontmoeten. Het is geen toeval dat de autoriteiten de afgelopen jaren homoseksualiteit en transseksualiteit hebben aangemoedigd. Dat levert minder baby’s op.

Het draait allemaal om macht, controle en geld. De Black Lives Matter-betogers willen dat de politie wordt opgeheven. Het plan is om de politie te vervangen door het leger, drones en robots. Ze willen alles beheersen. Ze willen ons lichaam, onze geest en onze ziel.

Tenzij we terugvechten, zullen we spoedig niets meer zijn dan slaven van het systeem. We vechten een oorlog tegen terrorisme uit. Onze vijanden zijn onze eigen overheden en internationale organisaties zoals de VN en de WHO. We moeten opstaan tegen het systeem.

Artsen kunnen ons beschermen door duidelijk te maken dat de zogenaamde pandemie nooit bestaan heeft en dat het een truc was om ons voor te bereiden op de overname, de coup.

Als we dit bedrog ontmaskeren, vallen hun plannen in duigen, besluit de oud-huisarts.

[Vernon Coleman]

3 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koddebeier
Koddebeier
3 jaren geleden

Onder de guillotine met dat tuig !

Tony
Tony
3 jaren geleden

Het wordt tijd dat artsen en verpleegkundigen het initiatief nemen om de waarheid te vertellen en dit openbaar te maken. Namelijk dat alle gezondheidsinstanties in Nederland door het RIVM onder druk zijn gezet en voor de gek zijn gehouden. Dat vergt moed, maar is op dit moment de enige oplossing om nog meer kwaad te voorkomen.

Het wordt tijd dat wij als mensen weer een normaal en vrij leven kunnen leiden. Dat is ons recht. Tenzij je crimineel bent. De criminele partij is die partij die het normale mensen onmogelijk heeft gemaakt te leven zoals wij gewend waren, namelijk in vrijheid.

In de opsomming van boosdoeners mis ik nog 1 instantie, namelijk de Wereldbank in Geneve.

Deze man, Vernon Coleman, heeft veel wijsheid, daar kunnen politici en mensen van het RIVM een voorbeeld aan nemen.

jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Ik roep al vele jaren dat de overheid onze grootste vijand is. Rutte en De Jonge c.s. voeren orders uit. Geheel in lijn met de gang van zaken in eerdere oorlogen. Een van de verschillen is dat er deze keer is gekozen voor een onzichtbare vijand. Tja, je moet er maar op komen. De nieuwe lichting criminelen is nog gemakzuchtig ook.
Franse en Duitse bacteriologen bedachten aan het einde van de negentiende eeuw een nieuwe niet bestaande bacterie (het virus) om de Britten financieel en economisch zwaar te treffen vanwege de Britse annexatie van het Suezkanaal op de Fransen. Nou, en het destijds verzonnen mechanisme werkt nog altijd perfect. Wanneer meneer Rutte zegt dat we vanaf maandag 20 juli een clownsneus moeten dragen omdat zoiets een besmetting met het killervirus voorkomt, nou dan doen mensen dat. Ja, lacht u maar even. Zo gek is het niet hoor. Als je als sinister door het leven gaat op Pipo schoenen, mwa, dan moet dit ook kunnen toch?

André
André
3 jaren geleden

dat is duidelijke taal maar wat gaan en kunnen we doen ?
WHO = world horror organization !

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x