Homepagina » Natuur en Milieu » Helft bevolking zal sterven. Medeoprichter Greenpeace waarschuwt voor einde van beschaving door klimaatplannen
Helft wereldbevolking zal sterven. Medeoprichter Greenpeace waarschuwt voor einde van beschaving door klimaatplannen

Helft bevolking zal sterven. Medeoprichter Greenpeace waarschuwt voor einde van beschaving door klimaatplannen

Patrick Moore is de medeoprichter van Greenpeace, één van de bekendste milieubeschermingsorganisaties ter wereld. Onlangs haalde hij fel uit naar de klimaatalarmisten en de manier waarop zij het volk hersenspoelen.

De klimaatmaatregelen die zij willen doorvoeren, zullen volgens Moore ‘een einde maken aan onze beschaving’.

Hij waarschuwde dat ‘de helft van de bevolking zal sterven’.

Geen boom

Moore verwees naar de beweging rond enkele linkse Democraten, waaronder Alexandria Ocasio-Cortez, die groot voorstander zijn van een Green New Deal: een ingrijpend plan om de uitstoot van CO2 drastisch terug te dringen.

Enkele dagen geleden zei hij in de show van Tucker Carlson op Fox News:

De Green New Deal zal het einde betekenen van de beschaving als we de komende jaren – laten we zeggen de komende 10 jaar – steenkool, olie en gas gaan uitfaseren. […] De helft van de bevolking zou in een zeer korte periode sterven. Er zou ook geen boom meer op deze planeet te vinden zijn.

Omkopen

De klimaatbeweging verspreidt allerlei angstverhalen en wordt daarbij geholpen door de media, aldus Moore.

“Het is fake news,” klonk het. “Ze blijven maar herhalen dat we onze eigen kinderen doden.”

“En dan heb je nog van die groene politici die wetenschappers met overheidsgeld omkopen om voor hen angst te produceren in de vorm van materiaal dat wetenschappelijk oogt.”

Flauwekul

Hij benadrukte dat de 99% consensus onder wetenschappers volstrekt flauwekul is.

“De meeste wetenschappers die alarmistische verhalen verspreiden, worden betaald met belastinggeld,” zei hij.

“Wat deze zogenaamde wetenschappers doen is angst verspreiden, die politici kunnen gebruiken om de mensen te beïnvloeden,” voegde hij toe.

Bekijk het fragment hieronder:

[Natural News]


Vond je deze informatie goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Tja, daar alle planten op aarde CO2 als basisbouwsteen nodig hebben om te groeien, bloeien, vruchten en noten te maken en zuurstof te maken is de uitkomst bij minder CO2 in de lucht heel simpel…

  Planten zullen minder groot worden, hun bladeren zullen kleiner blijven, de opbrengst van vruchten, noten, groenten en bloemen zal teruglopen. Opbrengsten van gewassen zullen teruglopen en prijzen zullen stijgen.

  Als je dit met een HBO of Universitaire opleiding niet kan bedenken, zou zeer zorgelijk moeten zijn!

  23 likes
  • Het CO2 gehalte in de lucht is procentueel heel erg klein. Het 80% is alleen al stikstof. Maar een CO2 percentage onder een bepaald minimum zou juist ook kunnen betekenen dat er te weinig zuurstof wordt geproduceerd door de natuur. Dan zou het leven kunnen eindigen en dat zou dan ook wel eens precies het idee van elite kunnen zijn en waar ze doelgericht op uit zijn.

   33 likes
  • Planten gebruiken CO2, dus CO2 is goed is wel heel simpel gedacht.
   Planten hebben water nodig, dus water is goed… tenzij je in een overstroming of tsunami zit!

   Het gaat natuurlijk om het evenwicht. Het CO2 niveau is in de laatste 800.000 jaar niet zo hoog geweest als nu. 800.000 jaar is het oudste ijs dat er gemeten is, mogelijk is het CO2 niveau in de laatste 20 miljoen jaar niet zo hoog geweest.

   Het tempo waarin het CO2 niveau toeneemt is ongekend. Wij dragen daar aan bij door gebruik van fossiele brandstoffen. Het is zo simpel dat iedereen met een HBO of universitaire opleiding dan kan begrijpen.

   5 likes
   • die ene HBO opleiding is die andere niet.

    “Het gaat natuurlijk om het evenwicht.”
    wat bedoel je met “natuurlijk” en wat is het gewenste evenwicht ?
    800.000 jaar is het oudste ijs.
    wanneer ijs gevormd wordt betreft het een (korte) momentopname. Een vulkaan uitbarsting een week later geeft een heel ander beeld.

    800.000 jaar is geen 20 miljoen jaar.
    “mogelijk is het CO2 niveau in de laatste 20 miljoen jaar niet zo hoog geweest.”
    800.000 jaar is geen 20 miljoen jaar.
    Vanwaar die aanname met ook nog een “mogelijk” erin. zegt niets.

    “Het tempo waarin het CO2 niveau toeneemt is ongekend.
    Dus ?
    Omzetting CO2-> O2 door planten is nu ook ongekend>

    5 likes
   • Het makkelijkst en het beste voor natuur en mens is gewoon weer bossen aanplanten tis sneu dat de ‘klimaat hobbits” hier zelf niet mee komen en dit hadden zegelijk wel kunnen bedenken toen ze er achter kwamen wat co2 uitstoot is en was hadden de nieuwe bossen er al mooi uitgezien en groot gegroeid

    5 likes
   • Vergeefse moeite, parels voor de zwijnen.
    Wel goed dat je het blijft proberen!

    2 likes
   • Kan wel zo zijn, maar in plaats van dan heul veul geld aan de overheid te geven zouden we ook allemaal een boom kunnen planten …. Hoef je geen HBO voor omdat dan weer te bedenken ….

    0 likes
  • “Als je dit met een HBO of Universitaire opleiding niet kan bedenken, zou zeer zorgelijk moeten zijn! ”

   Who pays?

   5 likes
 2. CO2-hoax… Gewoon een natuurlijk gas dat in de loop der tijden mede door vulkaanuitbarstingen qua hoeveelheden in de atmosfeer fluctueert en waar niemand zo snel aan sterft… De zoveelste melkkoe / afleiding…

  27 likes
  • Alle elementen hebben als basis koolstof, carbon……
   En we leerden reeds op school dat CO2 door de planten en bomen om wordt gevormd naar O2, essentieel voor de dieren en de mensen.
   M.a.w., de bedoeling zou dus kunnen zijn dat wij, de mensen een tekort aan zuurstof gaan krijgen, en dus gaan stikken….
   Al dit is slechts mogelijk omdat wij er zelf gehoor aan geven er aan meedoen.
   Stop daarmee dus.
   Go back to the real life.

   15 likes
 3. Ze zijn momenteel overal bomen aan het kappen. Hele bossen hakken ze om, langs snelwegen, overal. Gras geeft ook co2 gelukkig. Alle kleine struiken. Mar ze zijn met iets bezig…..

  10 likes
  • Dat klopt Sandra, en de leugen van het kappen van bomen langs de wegen is de ‘ veiligheid voor de automobilist te verhogen’. Alsof het wat uitmaakt als je meteen tegen een boom knalt of 10 meter verder.
   Het hout gaat trouwens naar de pelletkachelindustrie, wat begon met het recyclen van hout, nu worden er hele bossen meteen gerecycled….
   Minder bomen betekent minder omzetting van CO2 naar O2, zuurstof.
   Daarbij kan het geplande G5 netwerk niet voluit functioneren als er overal bomen staan.
   ‘Ze’ zijn inderdaad ergens mee bezig, al een hele tijd, maar of het nu G4 of G5 is, we zitten er met zijn allen al een tijdje middenin.
   De mindcontroleprogramma’s doen al jaren hun werk, kijk maar om je heen.

   Jos.

   11 likes
  • Ja Sandra… zowel de gemeentes kappen aan een hoog tempo, als de particulier die liever wil stoken op hout, om te besparen op de energierekening.
   Het probleem is, men vergeet bomen te planten!!!
   En dan zitten we nog niet in het 5G tijdperk, daarvoor moeten bomen met een stam dikker dan 30 cm sneuvelen (volwassen bomen dus)
   Het lijkt wel alsof ze juist meer CO2 in de lucht willen ipv minder!?!
   Als je dan leest waarom men niet massaal bomen plant, dan krijg je antwoorden van wetenschappers te lezen, die beweren dat het geen nut heeft, omdat bomen niet zoveel lucht gezuiverd krijgen als er wordt vervuild. Dus dan maar geen bomen planten, want dat zou toch geen zin hebben!?!

   7 likes
  • http://www.bomenkapmeldpunt.nl/beleid/bomen-obstakels-voor-signaalbereik-5g/?fbclid=IwAR2Q3p3PYGcv_2M0RQff2IwaXO1d4lG9ODNvsz4NjUwkNJBBqMapdGDOagM

   hier kan je het melden en dat zouden we masaal moet doen! Trek je geel hesje aan en stop deze waanzin. je hoort weinig van deze beweging maar deze beweging blijft groeien en groeien.

   2 likes
   • Bedankt voor de linktip.
    Verontruste me al de veelvuldige bomenkap van vooral oude bomen.
    Peter Wohlleben (verborgen leven van Bomen) meldt dat oudere bomen veel meer CO2 converteren dan jonge bomen. CO2 moet blijkbaar stijgen om aan de voorspellingen te voldoen.

    1 likes
  • “Ze” zijn altijd met iets of meer dan iets bezig! We worden gewoonweg besodemieterd en op allerlei benen gezet: https://www.youtube.com/watch?time_continue=87&v=7CpazbNGQ20

   0 likes
 4. Verandering vind pas dan plaats als het niet langer meer anders kan.
  Anders gezegd, de grote opstand zal pas dan plaats vinden als het merendeel de spelletjes van de poppenspelers gaat doorzien.
  En dat is de angst van hen, vandaar het creëren van angst.
  Maar leugens zijn immer ondergeschikt aan de Waarheid.
  Wij zijn met velen, zij niet…..
  Alles is zoals het is, live in Love,No Fear

  Jos.

  20 likes
 5. Brandende huizen geven ook CO2 af, zeker van die grote die elite hebben.

  17 likes
 6. De klimaatbeweging verspreidt allerlei angstverhalen en wordt daarbij geholpen door de media, aldus Moore.
  Ook aldus Moore: ” De klimaatmaatregelen die zij willen doorvoeren zullen een einde maken aan onze beschaving en dat de helft van de bevolking zal sterven”. Hoe ridicuul klinkt dit…

  7 likes
 7. Wat veel enger is, is dat hier Robot Jetten en Gatver Klaver, en daar een even gladde actrice opeens hetzelfde wil bereiken. En ten dele opeens zoveel macht en airplay heeft gekregen in de media. Hmm, alsof er een soort machine, organisatie achter zit, een soort van media conglomeraat met ‘mensen van hetzelfde allure’. Zou die groep ook bekend zijn….?
  Mag ik de lieve mensen nog even herinneren aan wat Anders Breivik stelde als reden voor zijn actie: om het kwaad uit te roeien bij de wortels, om de basis van de toekomstige groep te knakken. Het is duidelijk dat de linkse kerk talloze cellen heeft laten groeien.
  De linkse kerk dat zijn geen individuen, het is een globale operatie, en daar kan louter een globale tegenbeweging tegen op. Ergo, stem aub iets rechts want het is 1 seconde voor twaalf.

  4 likes
 8. De mens ademt ook CO2 uit. Als we daar mee stoppen kan die voorspelling dat de helft van de mensheid op kort tijd sterft wel eens akelig dichtbij komen.
  (wrange humor)

  7 likes
 9. Oh… dezelfde Patrick Moore die groot voorstander is van genetisch gemanipuleerd voedsel. Ook vindt hij dat glyphosaat veilig is en je er “gewoon een glas vol van kan opdrinken”

  zie:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Moore_(consultant)#Genetically_modified_foods
  https://en.wikipedia.org/wiki/Patrick_Moore_(consultant)#Health_effects_of_glyphosate

  5 likes
 10. “Vertel een leugen vaak genoeg, luid genoeg, en lang genoeg en het volk zal je gaan geloven”

  Adolf Hitler

  “Wat een geluk voor de leiders dat de mensen niet nadenken”

  Adolf Hitler

  “Het bevattingsvermogen van de grote massa is maar zeer beperkt, het begrip gering, de vergeetachtigheid is daarentegen groot. Deze feiten brengen mee, dat iedere propaganda, die doeltreffend wil zijn, zich tot enkele, zeer weinige punten dient te beperken, om deze punten dan als leuzen overal en op alle manieren te benutten, tot men de zekerheid heeft, dat ook de laatste man en de laatste vrouw aan zo een leus, aan zo een idee de betekenis hecht, die men eraan gehecht wil zien”

  Adolf Hitler

  Dictatuur

  Een dictatuur of alleenheerschappij is een regeringsvorm waarin alle macht (het machtsmonopolie) doorgaans bij één persoon (een dictator) of bij een kleine groep mensen, bijvoorbeeld een politieke partij, junta of familie, berust.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Dictatuur

  Propaganda (communicatie)

  Propaganda is een vorm van communicatie waarbij door de belanghebbende partij wordt getracht aanhangers voor haar gedachtegoed te winnen door het bespelen van de publieke opinie. Dit wordt bewerkstelligd door het bewust verspreiden van eenzijdige en/of verzonnen informatie.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Propaganda_(communicatie)

  Censuur (informatie)

  Censuur is het gebruiken van de macht van de staat, een andere controlerende macht, een bepaalde groepering, of van bepaalde individuen, om informatie achter te houden of de expressie aan banden te leggen. De verwante term persbreidel geeft de maatregelen aan om de persvrijheid te beperken.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Censuur_(informatie)

  PS: hier mee is dan ook alles gezegd en geschreven!!

  4 likes
 11. de helft van de bevolking, toe maar. en waar baseert deze meneer dat op?

  2 likes
 12. Een beter bewijs dat alle oppositie op deze wereld op elk vlak geinfiltreerd zijn door de geheime diensten is er niet snel te vinden.Gecontroleerde oppositie: een al duizenden jaren gebruikte geperfectioneerde tactiek om verwarring te zaaien en standpunten om te draaien of te bepalen.
  Mvrg,Marcel

  2 likes
 13. Dus in de x miljoen jaar voor ons heeft er geen boon gegroeid want er was drastisch minder Co2….?

  2 likes
 14. achter jinek een filmpje van rook uit pijpen herhaling, herhaling, herhaling.
  bij de regering zijn ze knettergek aan het worden.

  2 likes
 15. We worden gewoon bang gemaakt, althans, ze proberen het met man en macht. Hune pech is dat er steeds meer mensen tot het besef komen dat ze worden sebodemieterd, want nu het hun in de portemonnee, en dat werkt altijd. Maar dat wisten, en weten die lulhannesen nog steeds niet, want daar zijn ze gewoon te dom voor. De meesten van hen missen nl minimaal 1 hersencel, en daarom proberen ze uit alle macht op onze hoofden te schijten. Maar uiteindelijk scheiten ze zichzelf en elkaar onder… ik kan niet wachten! Waar is de popcorn…..

  2 likes
 16. Deze meneer wordt ook door ‘iemand’ betaald, liegt hij dan meer of minder dan de rest? Want liegen doen ze allemaal anders kwamen ze niet in de ‘media’.

  2 likes
 17. Het goede nieuws is dat deze elite zich zelf ook vernietigen misschien kan iemand ze wijs maken dat ze uitverkoren zijn als ze massaal zelfmoord plegen. Word zo moe van dat gezeik dat hebberige gedoe die strijdt om macht e.d. Een ding zien ze over het hoofd ze hebben ons harder nodig dan wij hen, en wij zijn met veel meer. Het word hoog tijd dat hun klimaat veranderd word.

  2 likes
 18. :adrianus-johannes.

  “De meeste wetenschappers die alarmistische verhalen verspreiden, worden betaald met belastinggeld,”

  aha dus daar besteed het belasting bedrijf via het financiën bedrijf de publiek op aangifte (opgeven van een strafbaar feit) te betalen blauwe enveloppe schikking (af betalen van strafbaar feit) jou geld aan..

  ieder in nederland als rechts persoon en natuurlijk persoon betaalt belasting zo als zij en jij ook de hele nederlandse wet dient te kennen.. de heeeelle rijken en multinationals meer of een 3% lachertje, wij de gewone en echt arbeidende burger wel tot en met dan 50% of meer..

  maar nu dat private belasting en financieren bedrijf, dienen die dan in het kader van vrijheid, gelijkheid, en broederschap (het rood wit en blauw van onze en de franse vlag) ook toch belasting te betalen al zou het maar 1% zijn en aan wie..
  zodat wij ook weten welke elite stroming lol maak met en van ons door arbeid en vaak zware arbeid zuinig zijn verdiende in met dwang afgenomen geld..
  ik ben zeker wel voor belasting ,in gelijke mate dan te verstaan.. ons recht in art. 1 GW en 1 in de mensen rechten..
  ja maar, dat zal nog wel even duren als jij aan een kleine verandering niet mee werkt om op termijn het groot niet te vermeiden verschil te zijn..

  espvo van,
  :adrianus-johannes:.

  1 likes
 19. Kan je geen grote kosten maken voor deze klimaat kul dan raad is je aan gewoon een petroliumkachel te nemen dat scheelt je veel in stookkosten.beter is het er om twee te nemen en heel zuinig stoken daarmee bv alleen de kachel in de keuken aandoen als je gaat koken bv.Betegel wel de muur anderhalve meter hoog waar hij gaat staan en gebruik nooit oude petrolium van het seisoen ervoor dan kan je je kachel weggooien en het valt niet meer schoon te maken ect.Ook nooit eentje nemen met een blazer erop je stookt je dan echt arm. Gewoon een goedkopen pakken die is goed zat en ik spreek uit ervaring bij praxis kan je ze kopen je hebt ook geen afvoerpijp nodig bij deze kachels.Gemiddelde stook kosten zijn over alle de maanden gespreid 70 euro.Als je twaal uur stookt gemiddelt per dag met de kou en de tweede kachel alleen stookt indien nodig.Ben je niet thuis dan niet aandoen ivm met brand gevaar en die is er zeker en vandaar ook tegelen waar je de kachel neer wilt zetten.

  1 likes
 20. Buitenaardsen hebben momenteel naar alle waarschijnlijkheid een totale vernietiging van de mensheid weten te voorkomen, temeer nu Donald Trump jl. ‘A Space War’ afkondigde en o.a. via zijn USA_ruimte leger. Echter naast klimaatrampen kan het merendeel der mensheid ook nog steeds vernietigd worden door eindeloze oorlogen op Aarde en vooral als we niet tot Ufo-/Alien-disclosure weten te komen. Daarom zullen ‘God-Vishnu-aliens’ wel opnieuw moeten ingrijpen.

  0 likes
  • Tijd is net zo oneindig als de leegte in het universum, het universum bestaat alleen uit leegte, de uitdrukking universum is gecreëerd om de leegte rond de planeten een opvulling te geven.

   De grote vraag is dan waar komt materie vandaan, het komt en het gaat en niemand weet waar het vandaan komt. Als ik een emmer leegte verplaats gebeurt er niets m.a.w. leegte is de basis van al het bestaan, zonder leegte is er geen ruimte voor materie, zonder materie is er geen komen en gaan.

   1 likes
 21. Allemaal individuutjes met hun eigen individuele meninkjes. Lekker belangrijk. Doe wat met je mening zou ik zeggen. Als je hem tenminste echt zo belangrijk acht.

  0 likes
 22. Er bestaan vrachtwagens op emmisie loze fosiel vrije waterstof feul cells hoor:
  Nikola drie: https://nikolamotor.com/tre
  Nikola Tre Electric European Semi Truck Unveiling:
  https://youtu.be/2J7tQisKJRg

  0 likes
 23. Klimaat leugens die ons gek van angst moesten maken en die gewoon verzonnen zijn.
  —————————————————————————

  a) De aarde kan van de één op andere dag zomaar in een ijstijd geraken (de jaren 70 vorige eeuw).

  b) Het gat in de ozonlaag mensen moeten dan in ruimtepakken naar buiten in sommige landen.

  c) De zogenaamde zure regen.

  d) Een zeespiegel rijzing van 8 meter in 10 jaar.

  e) De `global warming` was gedaan om bepaalde mensen miljonair te maken.

  f) De `CO2 crisis1 wat helemaal geen crises is.

  g) De `stikstof crisis` wat ook helemaal geen crisis is.

  h) En nu de zuurstof crisis in de oceanen wat natuurlijk ook verzonnen is.

  i) De volgende leugen komt weer snel.
  ——————————————————————————

  Het wachten is nu weer op de volgende verzonnen ramp die over ons heen komt en die alleen maar gecreëerd zijn om schatrijken nog rijker te maken en meer niet.
  De wereld vergaat niet over enkele jaren en ook niet over miljarden jaren.

  0 likes
 24. Deze kerel heeft weleens eerder hele rare uitspraken gedaan trouwens:
  https://www.youtube.com/watch?v=ovKw6YjqSfM

  Ik vertrouw die vent niet helemaal…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster waarschuwt tegen mondkapjes: ‘Je beschadigt je lichaam’

Verpleegster Danika Bueno plaatste onlangs een filmpje ...

e10-benzine

Problemen met E10-benzine pieken door lockdown. Dit is de reden

De kans is groot dat u veel ...