Financieel

Financieel deskundige: de grote klap moet nog komen

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Financieel deskundige Ab Flipse zag de hoge prijzen en inflatie van ver aankomen. Hij heeft het voorspeld en nu komt het uit.

“Ik denk dat we de grootste economische crisis ooit aan het meemaken zijn,” zei hij bij Omroep Flevoland. “Nederland heeft dit nooit meegemaakt. We hebben de allerhoogste inflatie uit de geschiedenis en we maken nu ook de grootste economische ramp mee.”

Hij waarschuwde dat die er nog aan komt. “Veel mensen ervaren het al, maar de grote klap moet nog komen.”

“We hebben het hier over kou. We hebben het hier over honger. Dat staat ons te wachten.”

Hoofdoorzaak nummer één

Wat is de oorzaak van deze ongekende crisis? Volgens Flipse is de euro hoofdoorzaak nummer één. “Die had nooit ingevoerd mogen worden,” stelde hij. “Die munt heeft intrinsiek een weeffout in zich. De eerste munt die onderuit gaat, wereldwijd, is de munt in de eurozone.”

Daarnaast heeft Europa sancties ingesteld tegen Rusland. “Toen de eerste sancties werden aangekondigd, heb ik gezegd: dit is killing, dit kost Europa gewoon economisch de kop.”

De oplossing? “We moeten uit de euro en we moeten de sancties loslaten.”

De knappe koppen zitten juist níet in Den Haag

“Er zitten geen knappe koppen in Den Haag,” benadrukte de financieel deskundige. “Tachtig procent van de ministers in Den Haag heeft geen kennis van zaken. Punt. Dat is gewoon het feit. De knappe koppen zitten juist níet in Den Haag.”

“Het is verbazingwekkend welke mensen ik aan mijn bureau krijg die op dit moment Nederland ontvluchten of aan het voorbereiden zijn,” zei hij. “Dat is echt onvoorstelbaar. Ik had gisteren mensen uit Breda op bezoek – jonge gezinnen – die zeggen: dit land wordt onleefbaar, ook voor ons gezin, ook voor onze kinderen.”

Niemand weet dat

Flipse zei verder dat de goudstandaard terugkomt. “Het eerste land dat die gaat invoeren, is Rusland. Rusland heeft 15 jaar lang zijn goudvoorraad vergroot, China ook, India ook. Landen gaan goud koppelen aan hun valuta. Zelfs Nederland is in Zeist bezig met een goudkluis.”

De Nederlandsche Bank heeft een complete munt klaarliggen – niemand weet dat – die zowel digitaal als fysiek uitgegeven kan worden, aldus Flipse.

4.9 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
89 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dirk
Dirk
20 dagen geleden

Waar hij niet van weet is dat de WEF de economie wil slopen om de reset door te voeren met mede will van het volk , dus slaap lekker verder man ze doen dit in Den Haag express

Hein
Hein
20 dagen geleden

Het grote elitespel

Heinz
Heinz
20 dagen geleden

Ik heb hier een ouderwets “tientje” en een “geeltje” ingelijst.
Als ik dan weer ‘ns een bericht lees over Nederlands of Europees financieel wanbeleid of hoe ze in Den Haag de boel anderszins naar de kloten helpen, kijk ik daar naar en denk ik terug aan de goeie ouwe tijd…

wolfje168
wolfje168
20 dagen geleden

De elite zit goed. Het volk mag ‘solidair’ zijn.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

89
0
We lezen graag je reactie!x