Mens en Dier

Columnist haalt verwoestend uit naar De Jonge: ‘Tief op met je prik’

Help door dit met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coronaminister Hugo de Jonge zei dinsdagavond in Op1 dat we voorlopig nog niet af zijn van het coronatoegangsbewijs. “Als je wilt dat gevaccineerden en ongevaccineerden weer in groepen bij elkaar kunnen komen, moet je zorgen dat je het veilig doet. Dat kan alleen met de coronapas,” beweerde hij.

Hij verwacht dat we de pas ‘voorlopig nog wel even’ nodig gaan hebben.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Zo ziet stemmingmakerij eruit

De Jonge beweerde ook dat niet-gevaccineerden de ziekenhuis- en IC-bedden bezetten. Iemand zei daarover op Twitter: “Ik kan me voorstellen dat het uitgeputte zorgpersoneel daarover not amused is. Maar dat zal Willem Engel en al die andere egoïsten een rotzorg zijn.”

Columnist Ebru Umar haalt op Twitter hard uit naar de minister. “Zo ziet stemmingmakerij eruit.”

Hij kickt er vooral op burgers rond te commanderen

“Voor de goede orde: zorg is er voor iedereen. We betalen de zorg met z’n allen. En in plaats van dat Hugo de Jonge 48 miljard in de zorg investeert, kickt hij er vooral op burgers van dit land rond te commanderen en onder de duim te houden. Ook vandaag doe ik daar niet aan mee,” voegt Umar toe.

“Tief op met je prik, Hugo de Jonge,” sneert ze naar de minister.

4.8 109 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

113 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NELLY SCHENK
NELLY SCHENK
2 jaren geleden

Lekker hoor en maar dwingen en mensen buiten sluiten als je geprikt ben mag je zo binnen maar je kan ook corona hebben raar in supermarkten loop je bij mekaar ook op winkelcentrum langs mekaar maarje mag geen koffie drinken op het winkelcentrum wat een achterlijk beleid brrrrrrrrŕrrrrrrrt

Avax
Avax
2 jaren geleden

Ja de schoolmeester lagere klas is zorgvuldig uitgezocht door ClauSSwaab. Dat zijn die net als in WWII,geef zo een gek wat machtgevoel…en je kunt zo een idioot de meest gruwelijke en verwerpelijke dingen laten uitvoeren. Net zoals de BOA’S waarvan ze er nu 5000 klaarstomen, dat zijn de nieuwe bruinhemden.Plus dat zijn nu al de vervangers voor politieagenten die niet meer aan deze waanzin willen medeschuldig zijn en opstappen of ontslagen worden. Ik zie alleen maar in alle lijnen het Nazisysteem.

Fransje
Fransje
2 jaren geleden

CDA=corona dictatuur agenda

Robert1952
Robert1952
2 jaren geleden

Het wordt nu toch echt tijd,de gehele corrupte tyfusbende op te pakken.Hoe lang moeten er nog onnodig mensen sterven aan het genocide plan van de zgn.elite?Er is nog maar heel weinig tijd om dit te realiseren,anders is het game over voor ons!

Back to top button
113
0
We lezen graag je reactie!x