CoronaMens en Dier

Ambulancehulpverlener: ‘Wat ik de afgelopen 1,5 jaar heb meegemaakt slaat alles!’

Help anderen door deze info met vrienden op je social media te delen!

“Wat ik de afgelopen coronaperiode heb meegemaakt slaat alles!” schrijft Wilco, sinds 2001 werkzaam als ambulancehulpverlener, in een brief aan CDA-Kamerlid Van den Berg. Hij heeft deze brief gedeeld met Zorgmedewerkers Verenigd.

“De reden dat ik u benader is een aantal debatten die ik gezien heb en waaruit ik de conclusie getrokken heb dat u in een (comfortabele) bubbel leeft en geen enkel benul hebt van wat er zich in het land afspeelt,” schrijft de ambulancehulpverlener.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Wat hij onder andere graag wil melden, is het opvallend hoge aantal patiënten met allerlei (ernstige) gezondheidsschade die hij na de injectiecampagne vervoerd heeft. Zo moest hij een vrouw van 40 zonder medische voorgeschiedenis vervoeren naar een ziekenhuis gespecialiseerd in IAT, een procedure om bloedstolsels uit de vaten in de hersenen te krijgen.

Als je dit hardop meldt, kom je in de problemen

De vrouw lag op de spoedeisende hulp en voordat Wilco op transport mocht, vroeg de arts aldaar of zij wel haar coronaprikken had gehad en of zij nog bijwerkingen had ervaren. “Ik mompelde toen – omdat als je dit hardop meldt je in de problemen komt – ‘dokter, dit is de bijwerking’. Een verpleegkundige van de spoedeisende hulp naast mij knikte bevestigend!” schrijft hij.

Haar echtgenoot zei tegen hem dat ze na haar tweede injectie ‘nooit meer echt fit was’. “Nu hoor ik u denken: dit is toeval en er is geen causaal verband. In de afgelopen 20 jaar ambulance heb ik heel wat voorbij zien komen. Maar wat ik de afgelopen 1,5 jaar heb meegemaakt slaat alles,” aldus Wilco, die toevoegt dat er wel heel veel mensen overlijden of ernstig letsel overhouden aan ‘toeval’.

Dit is meer een patroon dan ‘toeval’

Twee gezonde collega’s van Wilco zijn ‘toevallig’ dood gevonden in huis. Drie broers van collega’s zijn dood gevonden in huis. Een collega heeft een dubbele longembolie. Twee collega’s hebben bloedpropjes, één keer beroerte en één keer TIA. En drie mensen in de buurt waar hij woont zijn plots overleden na de injectie.

De ambulancehulpverlener noemt verder het voorbeeld van een neefje van vrienden, een jongeman van 22 jaar die nu halfzijdig verlamd in een verpleeghuis ligt na een bloedprop in zijn brein. “Ik kan u met klem vertellen dat ik dat in al mijn jaren op de ambulance maar zeer, zeer sporadisch heb meegemaakt,” verklaart Wilco, die opmerkt dat ook collega’s vragen beginnen te stellen over het opvallend hoge aantal mensen met bloedproppen. “U ziet het. Dit is meer een patroon dan ‘toeval’.”

4.8 179 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bezorgde NL'er
Bezorgde NL'er
2 jaren geleden

Ik hoop dat ze op dat zinkend schip dat ze kabinet noemen geen reddingsboten zijn.
Steeds meer komt er naar buiten maar hoor je iets in de MSM?
Het word tijd dat ongehoord nederland op de buis komt met het echte nieuws

Wakker mens
Wakker mens
2 jaren geleden

Grove schattig, 700.000.000 gewonden, 50.000.000 doden wereldwijd.

Koddebeier
Koddebeier
2 jaren geleden

De kartelpartijen en de regering kan het geen donder schelen en blijven rustig doorprikken en de bevolking willens en wetens uitroeien in opdracht van de WEF.

buddy
buddy
2 jaren geleden

laaten ze er dan ook met zijn allen wat aan doen doe aangiftes of wat dan ook maar doe er wat aan om dit te stoppen traks sterven er ook nog kinderen

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x