Paranormaal

“Geef dit jaar geen ouijabord als kerstcadeau”

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geestenuitdrijvers en paranormale onderzoekers waarschuwen geen ouijabord als cadeau te geven deze kerst, tenzij je demonische krachten over de vloer wilt hebben. Dat meldt de Ierse krant The Independent.

Internetbedrijf Google voorspelde onlangs dat het bord, waarmee contact gelegd wordt met geesten, deze kerst waarschijnlijk uitverkocht zal zijn. Dat heeft alles te maken met de horrorfilm Ouija die afgelopen maand uitkwam.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Je kunt je gemakkelijk openstellen voor kwade geesten, maar het is erg moeilijk om ervanaf te komen,” zei een katholieke priester en geestenuitdrijver uit Dublin. “Met name jonge mensen en tieners die met ouijaborden experimenteren kunnen erg naïef zijn en denken dat ze alleen contact leggen met zielen van overleden geliefden.”

Kwade geesten en zelfs demonen doen zich voor als overleden geliefden om bezit te nemen van iemand, aldus de geestenuitdrijver. Vervolgens ‘beseffen mensen niet dat ze besmet kunnen raken’.

Darren Ansell is lid van de paranormale onderzoeksgroep Paranormal Study and Investigation (PSI), onder meer bekend van het programma Greatest Haunts van de BBC. De groep stelde tijdens gecontroleerde experimenten vast dat onbewuste spierbewegingen verantwoordelijk waren voor antwoorden op vragen die met een ouijabord waren gesteld. Toch hebben veel gebruikers een negatieve ervaring met ouijaborden.

Sommigen hoorden demonische stemmen, voelden zich plotseling angstig of depressief worden, hoorden geluiden of zagen voorwerpen bewegen of door de kamer vliegen. “Ik heb gezien hoe tafels uit zichzelf door de gang bewogen,” zei Ansell.

[Independent]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rini
Rini
9 jaren geleden

Dus gewoon met je poten van zoeen bord afblijfen,en doe je het toch dan moet je ook op je blaartjes zitten.
Heb echt geen pardon met mensen die toch denken dat ze sterker en slimer zijn dan zoiets,gewoon oorstom.

Westbound
Westbound
9 jaren geleden

In diverse gevallen leidt het tot zelfmoord (wat ook de bedoeling is van de ‘kwade geesten’) en in vrijwel álle gevallen leidt het tot angst en onrust.
Door middel van Quija-borden geef je geesten toestemming tot je te komen. Aanvankelijk komen ze slechts als je hen oproept, maar al gauw komen ze onaangekondigd. En ze komen ècht niet op theevisite!

Squenzy
Squenzy
9 jaren geleden

KOOP ZO’N BORD NOOIT!

Je moet niet spelen met het bovennatuurlijke. Je openstellen voor demonische entiteiten is het stomste wat je ooit kunt doen. Stel daarom je vertrouwen op Jezus de rots en bouw je levenshuis op hem!

Rene
Rene
9 jaren geleden

ik begrijp de nieuwsgierigheid van mensen die iemand hebben verloren, maar wees bewust wat je doet, gebruik van zo, n bord, maakt een openening naar de astrale wereld, waar je nooit meer van afkomt.. teminste niet zomaar…

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x