Het Complot

Geheim rapport: “Overheid Saoedi-Arabië speelde rol bij 9/11”

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bob Graham was senator van de Amerikaanse staat Florida en werkte in 2002 mee aan een onderzoeksrapport van het Congres naar de terroristische aanslagen van 11 september 2001. Graham zegt dat de FBI 28 pagina’s van het rapport bewust geheimhoudt.

De 28 pagina’s zouden duidelijk maken dat de overheid van Saoedi-Arabië een rol speelde bij de aanslagen. In New York werd een rechtszaak aangespannen door familieleden van slachtoffers. De families stelden onomwonden dat Saoedi-Arabië betrokken was bij 9/11.

Eerder zei voormalig lid van Al Qaida Zacarias Moussaoui al vanuit de gevangenis dat prominente leden van de Saoedische koninklijke familie in de jaren negentig belangrijke donoren waren van het terroristische netwerk.

Graham verklaarde tot twee keer toe onder ede dat er bewijs is voor de steun van de Saoedische overheid aan de terroristen. Hij zegt voorts dat ‘de FBI verder gaat dan een doofpot-operatie om de openbaarmaking van deze gegevens te vermijden’. Het gaat hier om agressieve misleiding, aldus Graham. “Ik blijf er alles aan doen om antwoorden te krijgen, want samenzweerders moeten boeten.”

De FBI houdt volgens hem ook achter dat er onderzoek werd gedaan naar een Saoedische familie in Sarasota in de staat Florida. Vlak voor de aanslagen sloeg deze familie opeens op de vlucht. De FBI en de Saoedische ambassade doen de beweringen af als flauwekul.

Het achterhouden van informatie over 9/11 heeft volgens Graham gevolgen voor de nationale veiligheid. Omdat de Saoedische overheid niet verantwoordelijk wordt gesteld voor de aanslagen, wordt ze ook niet tegengehouden in haar steun aan de verspreiding van islamitisch extremisme.

Graham wil weten of er een ondersteunende structuur was die de aanslagen mogelijk maakte. Het officiële standpunt van de Amerikaanse overheid is dat er 19 kapers waren die alleen handelden.

[Knack]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
F.M
F.M
7 jaren geleden

is het al gepland om Saoedi-Arabië te veroveren.

EllenB
EllenB
7 jaren geleden

Klopt !
In het rapport staat, dat de veiligheidsdiensten van de V.S op de hoogte waren van de geplande aanslag, maar dat er een stand-off gegeven was.
Met andere woorden: de kapers mochten gewoon doorgaan met hun plannen.
Volgens insiders, zijn de daders zelfs opgeleid door de CIA.
Ze konden vrijuit reizen en er is hen geen enkele restrictie opgelegd.
God, wat hoop ik dat deze geheime pagina’s openbaar gemaakt worden.
Een heleboel meer mensen erbij, die de schellen van de ogen zal vallen.

Richard
Richard
7 jaren geleden

De wahabisten en de Saud monarchie dienen al eeuwen de Britse en later Amerikaanse belangen. Ze zijn vanaf het begin af aan van binnenuit gemanipuleerd om hun belangen te dienen.
https://badryouyou.wordpress.com/2012/08/26/onderscheid-wahabisme/

W Bevers
W Bevers
7 jaren geleden

Hoe kunnen de kapers niet eens op de passagiers lijst vermeld staan ?

Zijn ze misschien mee gesmokkeld in de handbagage ?

http://www.911truth.org/911-misinformation-flight-passenger-lists-show-no-hijacker-names/#Misinformation:_Passenger

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

20
0
We lezen graag je reactie!x