Homepagina » Het Complot » Geheim rapport: “Overheid Saoedi-Arabië speelde rol bij 9/11”
Geheim rapport: "Overheid Saoedi-Arabië speelde rol bij 9/11"

Geheim rapport: “Overheid Saoedi-Arabië speelde rol bij 9/11”

Bob Graham was senator van de Amerikaanse staat Florida en werkte in 2002 mee aan een onderzoeksrapport van het Congres naar de terroristische aanslagen van 11 september 2001. Graham zegt dat de FBI 28 pagina’s van het rapport bewust geheimhoudt.

De 28 pagina’s zouden duidelijk maken dat de overheid van Saoedi-Arabië een rol speelde bij de aanslagen. In New York werd een rechtszaak aangespannen door familieleden van slachtoffers. De families stelden onomwonden dat Saoedi-Arabië betrokken was bij 9/11.

Eerder zei voormalig lid van Al Qaida Zacarias Moussaoui al vanuit de gevangenis dat prominente leden van de Saoedische koninklijke familie in de jaren negentig belangrijke donoren waren van het terroristische netwerk.

Graham verklaarde tot twee keer toe onder ede dat er bewijs is voor de steun van de Saoedische overheid aan de terroristen. Hij zegt voorts dat ‘de FBI verder gaat dan een doofpot-operatie om de openbaarmaking van deze gegevens te vermijden’. Het gaat hier om agressieve misleiding, aldus Graham. “Ik blijf er alles aan doen om antwoorden te krijgen, want samenzweerders moeten boeten.”

De FBI houdt volgens hem ook achter dat er onderzoek werd gedaan naar een Saoedische familie in Sarasota in de staat Florida. Vlak voor de aanslagen sloeg deze familie opeens op de vlucht. De FBI en de Saoedische ambassade doen de beweringen af als flauwekul.

Het achterhouden van informatie over 9/11 heeft volgens Graham gevolgen voor de nationale veiligheid. Omdat de Saoedische overheid niet verantwoordelijk wordt gesteld voor de aanslagen, wordt ze ook niet tegengehouden in haar steun aan de verspreiding van islamitisch extremisme.

Graham wil weten of er een ondersteunende structuur was die de aanslagen mogelijk maakte. Het officiële standpunt van de Amerikaanse overheid is dat er 19 kapers waren die alleen handelden.

[Knack]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Klopt !
  In het rapport staat, dat de veiligheidsdiensten van de V.S op de hoogte waren van de geplande aanslag, maar dat er een stand-off gegeven was.
  Met andere woorden: de kapers mochten gewoon doorgaan met hun plannen.
  Volgens insiders, zijn de daders zelfs opgeleid door de CIA.
  Ze konden vrijuit reizen en er is hen geen enkele restrictie opgelegd.
  God, wat hoop ik dat deze geheime pagina’s openbaar gemaakt worden.
  Een heleboel meer mensen erbij, die de schellen van de ogen zal vallen.

  14 likes
  • EllenB

   Je weet veel EllenB toppie dat je er zoveel werk van maakt.
   Die Saoedische familie in Sarasota in de staat Florida die zogenaamd op de vlucht waren, waren trouwens niemand minder dan de familie van Osama Bin Laden. Ze waren helemaal niet op de vlucht, maar werden door de veiligheidsdiensten aldaar onder begeleiding naar het vliegveld gebracht zodat zij de VS veilig konden verlaten. Bush senior had nauwe banden met de familie Bin Laden oa de handel.

   Waar het sprookjesboek van de VS verder toe heeft geleid kennen we. 1 en al ellende.

   2 likes
  • Er waren helemaal geen 19 kapers!

   0 likes
 2. Hoe kunnen de kapers niet eens op de passagiers lijst vermeld staan ?

  Zijn ze misschien mee gesmokkeld in de handbagage ?

  http://www.911truth.org/911-misinformation-flight-passenger-lists-show-no-hijacker-names/#Misinformation:_Passenger

  13 likes
 3. Hallo, lieve mensen. Geloof niet alles wat de media fabriceren. Komt dit van het Belgische Knack?
  Het is aantoonbaar kul.
  Typisch voorbeeld van desinformatie. Verwarring zaaien. Een nieuw complot bedenken, nu een Saoudisch; deden ze ook al met Bin Laden (die ontmaskerd is als agent Tim Osman, werkzaam voor de CIA. zie bronnen hieronder).

  Het is allang duidelijk dat de Amerikaanse overheid zelf die 3,000 werknemers en brandweerlieden op 9/11 heeft vermoord. 9/11 moest dienen als de Pearl Harbor, om volkswoede te genereren en in te stappen in WOII. Zo is 9/11 de trigger voor WOIII (aka ‘War on Terror’) geweest.
  Dat is geen oorlog om terreur tegen te gaan. Integendeel; het is het oorlogvoeren dmv. masssaal opzetten van terreurgroepen.
  AlKeida, AlShabab, AlNusra, VSL,AQIM, ISIS, ISIL, IS, BokoHaram,Privat Sektor,PVV,FN,Syriza,Pegida,etc.
  http://spookterror.blogspot.nl/2010/08/america-blames-victims.html
  http://aangirfan.blogspot.nl/2009/08/war-profiteers.html
  http://just-another-inside-job.blogspot.nl/2008/12/us-army-document-that-proves-us-is.html
  http://globalguerrillas.typepad.com/lind/the-changing-face-of-war-into-the-fourth-generation.html

  TTIP is een mooi voorbeeld van deze moderne oorlogsvoering. Het is een Paard van Troje. Het maakt handel zeker niet vrijer, het gaat niet eens in de 1e plaats om handel, en het is geen Parnterschap.
  Het is een totaal pakket. Alles hangt met elkaar samen. Het raakt alle burgers ingrijpend, niemand kan zich er tegen verdedigen, het raakt alle sectoren, alle lagen van de bevolking, en alle terreinen van het leven.
  De rechtspraak, de natiestaat wordt de-facto opgeheven, volksvertegenwoordiging maakt plaats voor de totale macht aan de roofkapitalisten, gezondheidszorg, veiligheids-, keurings-, ethische, humanitarie normen worden als handelsbelemmeringen aan de kant gezet.
  TTIP omvat ook de eveneens door lobbyisten geschreven dictaten van SOPA, PIPA, ACTA, NATO, IMF, ISDS, GATT, CETA, NAFTA, TRIPS, CA (Codex Alimentarius).
  Het is de totalitaire staat. Volledige dominantie, onderwerping, roof en plundering – zonder 1 schot te hoeven lossen.:
  http://www.theorganicprepper.ca/codex-alimentarius-an-introduction-to-soft-kill-eugenics-2-12102012
  ARTE doc. over glyfosaat: https://www.youtube.com/watch?v=20075AeIL4Y/tote-tiere-kranke-menschen

  Allemaal in de hoogste versnelling gezet op 9/11. (ihkv. de Shock Doctrine):
  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackbudget04.htm#1 DAY BEFORE 911 WTC attack!
  Black 9-11 Money, Motive, Technology, and Plausible Deniability :
  https://www.youtube.com/watch?v=BsDtvu2uTuA

  Allemaal genegeerd, en met desinformatie toegedekt, door de massamedia.
  Alleen het Tv-kanaal C-Span heeft de vracht aan bewijzen genoemd en getoond over betrokkenheid van Larry Silverstein (eigenaar WTC), FBI, CIA, NORAD, the Navy, BCCI (een bank), IAG, Goldman Sacks, JPMorgan, het Pentagon.

  Personeel van tal van bedrijven in de torens was tijdig geinformeerd die dag weg te blijven:
  http://www.c-span.org/video/?c4505653/daniel-bland-calls-cspan-richard-gage-ae911org
  http://www.c-span.org/video/?320748-5/washington-journal-architects-engineers-911-truth

  http://www.boublog.nl/2014/09/11/13-jaar-na-11-september-wtc-7-exposed/
  http://physics911.net/how-911-was-done/
  http://www.takeoverworld.info/nazi-history.html
  9-11 maakte alles vloeibaar; de plannen lagen al lang klaar en werden zonder weerstand ingeschoven:
  http://www.boublog.nl/2011/09/18/911-en-de-spionage-fabriek-van-de-nsa/
  Martial Law (de politiestaat; verregaande bevoegdheden en afbraak van mensenrechten onder mom van terreurbestrijding): https://www.youtube.com/watch?v=zWd1YRDXe3k

  Het is geen wilde speculatie om te concluderen dat onze regering zoals die de betrokkenheid bij MH17 met alle geweld bezig is toe te dekken, ook de vracht aan voorbereidingen, aanwijzingen, leugens, en bewijzen destijds ook al perfect kende en het spel van liegen, verdraaien, weglaten, toedekken en – tegen beter weten in – hardnekkig blijven ontkennen perfect meespeelt.

  13 likes
  • AlKeida, AlShabab, AlNusra, VSL,AQIM, ISIS, ISIL, IS, BokoHaram,Privat Sektor,PVV,FN,Syriza,Pegida… De laatste vier zijn geen terroristische organisaties. Maar wel veelzeggend dat je ze er tussen plaatst. Ik zie deze meer tegen globalisme werken dan ervoor. Los van het feit dat ik de eerste wapenfeiten van deze “terroristen” nog moet zien. Mischien heb je een linkje naar berichtgeving over pvv aanslagen en front national moordpartijen? Ah laat maar, die zijn er niet.

   0 likes
 4. De Saoedi en de zionisten zijn twee handen op één buik. Israël dank haar bestaan mede aan Saoedi Arabië. In feite is Saoedi nog steeds een kolonie, overgegaan van Groot Brittannië naar de VS. Het huis van Saud kon en kan nog steeds alleen bestaan door steeds weer de agenda van de machthebbers uit te voeren. Lees de link die ik vermeld heb eens aandachtig door.

  4 likes
  • Ik denk dat het meer te maken heeft met afstammelingen van Sem/Ismael(noach). Die tak is Arabisch en betreft 1ste zoon. Als dit waar is dan leven we in een grote familie soap. Wel een realistische/geen film.

   2 likes
  • De Saoudiérs gaan met Israel èèn land vormen, mn het “beloofde land”–(staat in de profetién van de BIJBEL,KORAN,TORA)

   2 likes
 5. Het waren toch eerst de Zionisten of de Mossad nu de Saoedi’s die een rol spelen in de vernietiging van de Twintowers. Ik weet het niet meer.

  4 likes
  • Ik wel. Globalisering/mondialisering/NWO/Agenda 21. NWO = 1 wereldregering-1 wereldgeloof-1 wereldleider. Plaats zijn/haar tempel: Jeruzalem. Op de tempelberg staat een onafgebouwde tempel. En die gaat een keer echt opgebouwd worden.
   Functies hogepriesters geslachten(rechters onder meerdere volkeren): Balans der mensheid. Normaal maakt de natuur ons dood als we zwak enz. zijn. Zij nemen die rol over. Zij beslissen over leven en dood. De 12 apostelen/patriarchen families zorgen voor de agendabeheersingspunten. Zie borstplaat Israël. Die personen hoeven dus geen Joden te zijn, want Josef valt onder christenen.
   In feite zijn we belandt in de eindtijd. Aan de grote beschaving komt een eind. Systemen zitten vast. Denk bv. aan vervuiling van voedsel en water. Dit is een onderdeel van Agenda 21 en valt onder voedsel/water beheersing. Nestle koopt nu alles op. Water wordt dus geheel onder beheersing gebracht. Mensen vallen onder Agendapunt: sociale beheersing. In feite bedoelen ze daar geboortebeperking mee en onteigenen van bezit, iedereen gelijk maken, want dat is makkelijk onder controle te houden. Culturen zullen dus verdwijnen. VN speelt ook een grote rol. Bv. die sinterklaashetze is door een VN medewerkster opgezet. VN is ook de grote speler wat betreft oorlog. Flitsmacht Europa, die nu gaande is, is een VN opdracht.
   Alles wat er gebeurt is vrijwel een NWO actie.
   Nu zijn er 2 elitegroepen die tegenover elkaar staan. De een zegt: we moeten wachten op de anti-christ/eindtijd en dan mag pas die tempel gebouwd worden en de andere groep wil nu al die tempel af hebben.
   Qreazy, maar dit speelt echt een rol.
   Als je geloof/wetenschap en geschiedenis bij elkaar stopt, dan kom je al een heel eind.

   3 likes
  • Ja leuk ik doe ook een duim omhoog bij je opmerking. Het is ook allemaal wel grappig wat er gebeurd is en nog leuker als het doorgestoken kaart is. Lol ik geloof daar niet in want dat snap ik allemaal niet zo dus dan kan het niet waar zijn en vind ik het wel leuk allemaal. Nee niet echt natuurlijk. Wel vinnd ik het grappig dat er zoveel mensen zijn die alleen op de kleintjes (kunnen) letten. En aan de andere kant is dat ook wel een beetje zielig misschien maar de stakkers zullen het nooit weten.

   0 likes
 6. is het al gepland om Saoedi-Arabië te veroveren.

  5 likes
 7. De wahabisten en de Saud monarchie dienen al eeuwen de Britse en later Amerikaanse belangen. Ze zijn vanaf het begin af aan van binnenuit gemanipuleerd om hun belangen te dienen.
  https://badryouyou.wordpress.com/2012/08/26/onderscheid-wahabisme/

  5 likes
 8. E nu we het toch over terrorisme hebben wil ik jullie deze niet onthouden.
  Echt een must see!

  Een oude Syrische vrouw leest ISIS-leden een les over de islam

  https://www.youtube.com/watch?v=b7H00OUf1lA

  3 likes
 9. oud nieuws, dit was toch van bij het begin duidelijk

  1 likes
 10. een beerputje dat vreselijk stinkt eens men het opentrekt

  1 likes
 11. Het grootste probleem: waar zijn de media met hun onafhankelijk berichtgeving.
  Journalisten waren toch de wachters van de samenleving zijn en zouden eerlijk berichten over alles wat speelt in de wereld. Waar zijn die journalisten gebleven?
  De realiteit is dat de media allemaal zijn opgekocht en onderdeel vormen van 6 heel grote corporaties. Vaneigen nieuwgaring is geen sprake. Alles is in handen van de elite. Die elite bepaalt wat in de kranten komt en op de TV.
  Kranten komen wekenlang met idiote verhalen over de billen van Pippa (Telegraaf). En de wereldpolitiek komt niet aan bod of verdraaid.
  De TV komt met honderd zenders bagger zonder enige inhoud.
  En de overheid zwijgt in alle talen over de straaljagers die MH17 neerhaalden.
  Gelukkig is er op dit moment nog internet. Maar nog veel te weinig mensen weten de weg te vinden naar goede informatie. Of kunnen niet geloven dat zij compleet worden voorgelogen. Over alles. Van klimaat tot gezondheid. Van EU tot banken. Van FEMA kampen tot koningshuizen.

  1 likes
 12. Een man had dit al door in de 20-tiger jaren in Duitsland. Twintowers moest neer. Meeste Joodse slachtoffers n.l.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...

ghislaine maxwell

‘Ghislaine Maxwell is de volgende die dood gevonden wordt in haar cel’

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de veroordeelde ...