Het Complot

Gorbatsjov: “Moord op oppositieleider Nemtsov was false flag”

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige Sovjetleider Michail Gorbatsjov ziet de moord op de Russische oppositieleider Boris Nemtsov als een poging om Rusland te destabiliseren. “De moord op Nemtsov is een poging de situatie te verergeren, misschien zelfs de situatie in het land te destabiliseren door de spanningen tussen de overheid en de oppositie te laten toenemen,” zei de winnaar van de Nobelprijs voor de Vrede in Moskou.

“Natuurlijk proberen enkele krachten de misdaad te misbruiken,” aldus de voormalige secretaris-generaal van de communistische partij van de Sovjet-Unie. “Ze denken erover na hoe ze zich kunnen ontdoen van Vladimir Poetin.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Nemtsov werd vrijdagavond doodgeschoten in Moskou. Onbekenden vuurden tenminste zes schoten op hem af voordat ze ervandoor gingen in een witte auto, waarschijnlijk een Ford Focus of een Ford Mondeo.

De Russische president Poetin heeft de moordaanslag fel veroordeeld en betuigde de familie zijn medeleven. Het heeft er volgens Poetin alle schijn van dat het gaat om een contractmoord, aldus presidentieel woordvoerder Dmitry Peskov.

De hoge vertegenwoordigster van het Europese buitenlandbeleid Frederica Mogherini is verontwaardigd over de brute moord op Nemtsov. Ze roept de Russische autoriteiten op een ‘volledig, snel en transparant’ onderzoek uit te voeren.

The Saker meldt dat Poetin het Russische volk in 2012 in dit filmpje al waarschuwde voor een dergelijke ‘false flag’.

[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
9 jaren geleden

Wat is macht toch een rariteit?
wie is de bezitter van macht,? de mens ? of het systeem?
mensen scheppen systemen om macht te behouden zijn leiders werkzaam om deze vast te houden naar een beeld die leiders voor ogen hebben,,en het is heilzaam om moorden leugens bedrog als een middel voor het behoud van het systeem.
moord en leugens zijn ook machtsmiddelen om een systeem omver te werpen of te veranderen,
macht middelen worden ingezet en daarmee worden leugens en moorden als acceptabel gezien voor een verandering of handhaving, het is een gevecht van wie eigenlijk het sterkste met macht, de machthebber[s] met zijn systeem kan je zien als een leeuw die de macht heeft over zijn territorium hij is de baas om macht te behouden moet hij doden of gedood worden of de bestaande blijft of verandering dient zich aan, hoe het ook zij , macht is een rariteitenkabinet waarin leugens moorden de hooft van de mens en systeem is, het hooft zit vol met rariteiten, het systeem zit ook met rariteiten geschept door zijn verstand die niet optimaal werkt, [zal het wel zo zijn hadden we een heel ander mens met een optimaal systeem] dat is wat er ontbreekt , helaas kan men met leugens ,moorden ,bedriegen, de functie van de mens alleen maar bestaan, in rariteiten gebeuren,,, en het werkt ook nog.. Rariteiten gedrag van de leiders van de wereld.. verandering gaat niet zomaar, meestal gaat het met geweld, Wat is Macht toch een Rariteit…en het mooiste van dat gedrag het word geheel over het hooft gezien als Rariteit..
en toch is het raar dat deze bezigheden als een heel gewone bezigheid zien.. territorium gedrag zijn grenzen, en grenzen moet nu en dan verdedigt worden.. bij dieren kan men dat begrijpen, maar bij Mensen zit er een steekje los in zijn Bol..

Roy
Roy
9 jaren geleden

Hier is er een andere kijk op het verhaal, wel een leuke analyse om even door te lezen..

http://ukraineatwar.blogspot.nl/2015/02/analyzing-cctv-footage-that-seemed-to.html

Ik vind het zelf wel heel toevallig dat alle camera’s op de brug waar het gebeurde net die avond niet werkte..

marinus
marinus
9 jaren geleden

schijnt niet te lukken met de oekraine dus…….
toen ik dit hoorde dacht ik gelijk aan buitenlandse krachten die inderdaad rusland willen destabiliseren.
maak het land kapot met hulp van binnenuit en de nwo kan beginnen.
voordat dit begint moet ook china en iran nog kapot gemaakt worden.

ik hoor veel mensen die zeggen (nog net niet schreeuwen) die poetin he die rat en leugenaar zal dit wel bekokstooft hebben.
mensen wordt wakker en lees (of hoor) tussen de regels door.

Diahlia
Diahlia
9 jaren geleden

Poetin is onschuldig .. Aliens hebben aanslag gepleegd . Het betrouwbare bronnen heb ik dit vernomen.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x