Mens en Dier

Huisarts kreeg inspectie op zijn dak nadat hij deze e-mail had verstuurd over vaccineren

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eind vorige maand werd bekend dat de gezondheidsinspectie in de afgelopen tijd zo’n 50 keer een corrigerende brief heeft gestuurd aan artsen die ‘evident onjuiste’ informatie verstrekten over het coronavirus of de vaccins ertegen. In 10 gevallen werd zelfs met maatregelen gedreigd.

Ook huisarts Henk de Vos kreeg een brief van de inspectie nadat hij informatie naar ouders had gemaild over de vaccinatie van hun 12- tot 17-jarige kinderen. De inspectie vond dat zijn mail ‘verwarrende informatie’ bevatte en ‘intimiderend van karakter’ was.

Het moment dat de regering besloot om ook kinderen te vaccineren, was voor De Vos het breekpunt. “Er was voor deze kinderen zelf totaal geen positief effect te verwachten. Ik nam het besluit om mij kritischer op te stellen,” zegt de huisarts.

Geen goed idee

Hij zocht in zijn systeem de e-mailadressen op van ouders met kinderen in de leeftijd van 12 tot 17 jaar en stuurde hen een e-mail. Daarin schreef hij over het vaccineren van kinderen: “Onze mening is dat dit geen goed idee is. Ten eerste omdat het onvoldoende onderzocht is bij jongeren, ten tweede omdat het argument dat de jongeren zo een ‘schild’ zouden vormen voor ouderen niet alleen ethisch uiterst discutabel is, maar ook nog eens onjuist.”

“Verder is de uitspraak van de minister dat hij absoluut zeker is dat er geen bijwerkingen van de vaccins op lange termijn zijn wel erg prematuur; het gaat hier over een vaccin dat minder dan anderhalf jaar op grote schaal gebruikt wordt,” schreef De Vos.

Inspectie laat zich eenzijdig informeren

“Bijwerkingen op langere termijn manifesteren zich soms pas na 5 tot 10 jaar. Die kunnen dus nog niet bekend zijn,” benadrukte de huisarts. Hij kreeg vrijwel uitsluitend positieve reacties op zijn e-mail.

Twee maanden later lag er een brief van de inspectie op de mat. “Waar ik me zorgen om maak, is dat de inspectie zich slechts eenzijdig laat informeren,” zegt De Vos, die zich heeft aangesloten bij het Artsen Collectief. “Voor zover mij bekend heeft de inspectie nog nooit een poging gedaan een gesprek aan te gaan met één van de kritische artsen.”

4.8 82 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
88 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

” . “Waar ik me zorgen om maak, is dat de inspectie zich slechts eenzijdig laat informeren,” zegt De Vos, ”
Was dit maar waar. Het is vele malen erger.

Zij staan gewoon in dienst van het totalitaire regime en volgen gewoonweg hun bevelen op.

Rose
Rose
9 maanden geleden

We moeten ons al niet meer afvragen onder welk geheel die e-mail inspecties vallen.

Anka
Anka
9 maanden geleden

Wat die Covid mRNA gen-therapie aangaat is het middel erger dan de kwaal, dat staat inmiddels als een paal boven water!

Ik vraag me af of er tussen de patiënten van deze huisarts de verraders zitten. Hoe anders is de inspectie geïnformeerd? Lijkt me zeer frustrerend; wil je levens redden en wordt je genaaid door een Judas uit eigen gelederen…

Jan Bruggink
Jan Bruggink
9 maanden geleden

super dat weer een huisarts zich uitspreekt.
Langzaam maar zeker gaar het de goede kant op.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

88
0
We lezen graag je reactie!x