Mensen vragen cardioloog en internist Peter McCullough vaak hoe ze het coronavaccin uit hun lichaam kunnen krijgen. Ze maken zich vooral zorgen over het spike-eiwit dat na vaccinatie wordt aangemaakt.
Aangenomen wordt dat vaccinatieschade wordt veroorzaakt door de ophoping van spike-eiwit in cellen, weefsel en organen, schrijft McCullough op Substack.
Nattokinase is een enzym dat wordt verkregen door de fermentatie van sojabonen met de bacterie Bacillus subtilis var. natto. Het is beschikbaar als supplement en breekt stollingsfactoren fibrinogeen, factor VII en factor VIII, en cytokinen af.
Meest veelbelovend
Volgens de cardioloog is nattokinase voor patiënten op dit moment het meest veelbelovend.
Hij verwijst naar Japans onderzoek naar het effect van nattokinase op het spike-eiwit. Tijdens hun experimenten toonden de onderzoekers aan dat het spike-eiwit werd afgebroken in cellen.
Heilige graal
McCullough, die spreekt van een ‘heilige graal’, pleit voor meer onderzoek naar dit enzym en soortgelijke producten. Hij wijst erop dat nattokinase veilig is, maar dat mensen wel moeten oppassen als ze antistollingsmedicijnen slikken.
Een geschikte startdosis is volgens hem 2000 fibrinolytische eenheden (FU), tweemaal daags.
Waarom we nooit meer omhoog kijken
Anthony Fauci onthult: lockdowns worden gebruikt om te zorgen dat mensen zich laten vaccineren
‘Hugo de Jonge moet per direct uit zijn functie ontheven worden’
Hoe de voedingsindustrie ons voortdurend bedondert
Nog eens 3,5 miljard euro belastinggeld ‘naar één van de meest corrupte landen ter wereld’
“Medicijnmakers hebben meer doden op hun geweten dan de maffia”
World Economic Forum prijst CBDC’s, stuurt aan op cashloze samenleving
Ab Osterhaus oogst kritiek: ‘De bangmakerij door de angsthazen begint weer’
Petitie om Ongehoord Nederland te redden gaat richting 20.000 handtekeningen: ‘Stop NPO-censuur!’