Buitenland

3 reuzen kopen alle huizen op: ze willen liever niet dat je dit weet

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Er zijn drie reuzen – BlackRock, Vanguard en State Street – die elkaar bezitten en die 89 procent van de S&P 500-index van Amerikaanse aandelen bezitten. “Zij bezitten alles,” zei presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. in de radioshow The Breakfast Club.

Deze drie reuzen, die eigenlijk één groot bedrijf vormen, hebben nu besloten om alle huizen in de Verenigde Staten op te kopen. Als ze zo doorgaan, bezitten ze in 2030 ongeveer 60 procent van alle huizen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Great Reset

“Ze proberen alles te kopen,” aldus Kennedy. “De baas van BlackRock, Larry Fink, zit in de bestuursraad van het World Economic Forum. Zij willen een Great Reset. Dat houdt in dat jij niets bezit en gelukkig zult zijn. Ze doen hard hun best om ervoor te zorgen dat wij niets bezitten.”

Kennedy wees erop dat het winnende bod op een huis meestal wordt gedaan door een LLC, bij ons een BV genoemd, dat eigendom is van BlackRock.

Kim Jong-un

Vastgoedondernemer Erik de Vlieger reageert: “Zo bont heeft Kim Jong-un het nog nooit gemaakt. In Amerika kan dat gewoon. En GroenLinks maar over geld van anderen zeiken.”

4.8 224 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

101 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Meine
Meine
7 maanden geleden

Daarom wil de WEF en vriendjes de Boeren in NL onteigenen….

tray de pum
tray de pum
7 maanden geleden

Jammer voor Amerika dan,hier hebben we de “gebrilde-neef” vd Keuning,die lelijkerd heeft tig panden in Amsterdam,sjoemelt met subsidie,s met nu een leegstand verzorgingshuis,enorme handjeklap met het circuit van Zandvoort,allemaal rupsjes nooit genoeg,zoiets loopt ook mee in de optocht van de verjaardag vd keuning,en de mongolen maar zwaaien,naar die hoop stront…….

Oleehop
Oleehop
7 maanden geleden

Er zou een wet moeten komen waar het maximale aantal huizen bezittingen in zou moeten staan.

tray de pum
tray de pum
7 maanden geleden

Ja hier hebben we Berhard jr,het is net een gebrilde pad,schijnbaar wordt ie niet gekust,zodat ie verandert in een “echte” prins met de nodige fatsoensnormen,smerige huisjesmelker!!

Back to top button
101
0
We lezen graag je reactie!x