Homepagina » Financieel » ‘Het is gedaan met de banken’ (video)

‘Het is gedaan met de banken’ (video)

Het wereldwijde bankenstelsel is op sterven na dood en nu moeten mensen gaan opstaan tegen de ‘bankterroristen’, aldus Max Keiser voor Russia Today.

Terwijl bankiers medeschuldig worden bevonden aan de kredietcrisis stegen de jaarsalarissen van Amerikaanse en Europese topbankiers met bijna 12 procent.

“Mensen moeten voor zichzelf opkomen en beseffen dat ze niet van buitenaf worden geholpen, ze moeten het zelf doen,” zei Max Keiser op het Internationale Economische Forum in de Russische stad Sint-Petersburg.

Insolvabel

Kredietbeoordelaar Moody’s verlaagde de waardering van 15 banken en financiële instellingen waaronder de Royal Bank of Schotland, Barclays, HSBC, Bank of America en Citigroup. De banken vonden het geen juiste afspiegeling van de genomen strategische acties.

“De wereldwijde banksector heeft te kampen met een enorm probleem,” legde Keiser uit. “De banken zijn in feite zo dood als een pier.” Hij voegde daaraan toe dat grote banken al insolvabel zijn. “Deutsche Bank is insolvabel, BNP is insolvabel, Société Générale is insolvabel en Goldman Sachs is insolvabel.”

Gijzelingsscenario

EU-leiders ontmoetten elkaar in Rome om de eurozone te redden die volgens de Italiaanse premier Mario Monti nog maar een week zou kunnen bestaan.

“Hoe vaak gaan we dit gijzelingsscenario nog horen? Een technocraat als Mario Monti dreigt mensen al hun bezittingen af te nemen als ze niet hun geld afstaan,” aldus Keiser. Hij zei dat banken door de afwaardering de prijs voor het lenen van geld verder kunnen opvoeren en dat het politici helpt een economische wereldregering te vormen.

Lonen stijgen

Uit een onderzoek van het Amerikaanse bureau Equilar is gebleken dat de jaarsalarissen van Amerikaanse en Europese topbankiers met bijna 12 procent is gestegen, meldt de Financial Times.

Equilar bekeek de salarissen van vijftien topmannen van internationaal leidende banken, onder wie geen Nederlandse. Gemiddeld ontvingen de topmannen een salaris van 10,2 miljoen euro, inclusief bonussen. Het meeste verdient de topman van de Amerikaanse bank JPMorgan Chase, Jamie Dimon. Hij kreeg 18,5 miljoen euro.

Ter vergelijking kreeg de topman van Nederlands grootste bank ING, Jan Hommen, in 2011 een salaris van 1,35 miljoen euro. De Europese Unie wil mogelijk de bonussen beperken tot 100 procent van het vaste salaris, een regeling die in Nederland al van kracht is voor bankiers.

Bronnen: RT.com, NOS.nl

Gerelateerd:

 Vind je deze info belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. wouw knap is dit ..ik weet nu even niet meer te zeggen alleen dat ik heeeeeel blij ben met het nieuws .

  0 likes
 2. Laat ze toch failliet gaan net als elk ander bedrijf.
  Het slaat uiteraard nergens op dat directeuren van verliesleidende bedrijven een bonus en/of salarisverhoging krijgen, dat snapt een kind!!
  Het is de hoogste tijd dat de graaiers ter veranwoording worden geroepen en het gestolen geld teruggeven aan het volk.

  Lik op stuk beleid 🙂

  0 likes
 3. Ga mijn spaargeld binnenkort opnemen (ING) het spaargeld was louter en alleen voor duurdere aankopen zoals een wasmachine etc.
  .
  Vertrouw de bank en de Nederlandse staat niet meer, men geeft miljarden weg en naar de bevolking toe is het bezuinigen tot in het bizarre.

  0 likes
 4. eum wie zei er dat de euro wel een tijd zal blijven ?

  0 likes
 5. Ik kijk uit naar het moment dat we alles zonder geld kunnen doen.. En dit is voor mij een stap in de goede richting…
  Ik ben er ook helemaal niet bang voor dat dit eraan komt.

  0 likes
 6. Zou het dan nú echt gaan gebeuren? Hoe lang kan dit nog worden gerekt? En de hele grote vraag is: wie en wat komt er uit de kast als het hele systeem in elkaar klapt? NU komt het er op aan! Alle Salusas, Drakes, Wilcocks, Fulfords, GF’s en weet ik wat allemaal bij elkaar, wat de waarheid zal snel duidelijk moeten worden.

  0 likes
 7. In het artikel staat: ‘Het meeste verdient de topman van de Amerikaanse bank JPMorgan Chase, Jamie Dimon. Hij kreeg 18,5 miljoen euro.’
  Inderdaad, hij KREEG 18,50 miljoen. Jaloers ben ik er echter niet op, want de sufkop zal wel bij één of ander geheim genootschap zitten en zijn ziel verkocht hebben aan de Prins der Duisternis. Alles in de ruil voor geld, macht, succes en sex. Nou Jamie, geniet er maar van zolang het leven duurt.

  0 likes
 8. Ik ben enige jaren geleden overgestapt naar de Triodos bank en tot nu toe bevalt mij dat erg goed.

  Alleen het feit dat deze bank zoveel stichtingen en bedrijven steunt die vanuit hun hart werken en de wereld een stukje vooruit willen helpen zegt voor mij voldoende.

  Dus niet alle banken zijn in mijn ogen crimineel. Triodos geeft naar mijn mening een goed voorbeeld hoe het wel moet. Geld is energie en met deze energie kun je prachtige dingen doen.

  0 likes
 9. Die Monti spoort um blijkbaar niet echt met zijn uitspraken. En eindelijk steeds meer mensen die hun mond open durven doen.

  0 likes
 10. De bankensoap blijft maar doorgaan en nog steeds proef ik in mijn directe omgeving niets van enige bewustwording. Voor de meeste mensen is het een ver-van-mijn-bed-show. Het circus speelt zich ergens anders af en de geldmachines latern nog steeds geld uit de muur tevoorschijn komen. Men denkt dat het allemaal wel opgelost wordt of op zijn minst hen niet zal raken. Ik hoop dat natuurlijk ook, maar heb toch sterk het idee dat we naar een climax toegaan. Ik heb weinig verstand van de financiële wereld, maar dat er geen uitweg is voor de problemen lijkt wel duidelijk te zijn. Het is en blijft lastig om er een vinger achter te krijgen, het is zo’n complex en ondoorzichtig systeem. Ik denk weleens dat het voor de bewustwording van de mens wel goed zou zijn als het systeem ineen zou storten. Dan worden we er allemaal direct mee geconfronteerd en ontstaat ongetwijfeld motivatie om in beweging te komen.

  0 likes
 11. ze kunnen wel wat menen maar ook HUN laatste nachthemd heeft geen steekzakken

  0 likes
 12. [quote name=”Silber-eye”]Ga mijn spaargeld binnenkort opnemen (ING) het spaargeld was louter en alleen voor duurdere aankopen zoals een wasmachine etc.
  .
  Vertrouw de bank en de Nederlandse staat niet meer, men geeft miljarden weg en naar de bevolking toe is het bezuinigen tot in het bizarre.[/quote]

  Een paar honderd euro om een paar weken boodschappen te doen is voldoende. Sommigen laten zich gek maken en halen al hun centjes van de bank. Er bestaat ook nog zoiets als criminaliteit.

  0 likes
 13. en wat ook wel eens kan gaan gebeuren is dat de mensen NU het geld van de banken gaan halen …omdat je wel eens kans ga krijgen dat na een tijdje niets meer te halen is en hier door nog meer bank problemen er van gaat komen , wat ik niet erg vind hoor maar hier zit ook weer een mogelijkheid in .

  0 likes
 14. [quote name=”Relativist”][quote name=”Silber-eye”]Ga mijn spaargeld binnenkort opnemen (ING) het spaargeld was louter en alleen voor duurdere aankopen zoals een wasmachine etc.
  .
  Vertrouw de bank en de Nederlandse staat niet meer, men geeft miljarden weg en naar de bevolking toe is het bezuinigen tot in het bizarre.[/quote]

  Een paar honderd euro om een paar weken boodschappen te doen is voldoende. Sommigen laten zich gek maken en halen al hun centjes van de bank. Er bestaat ook nog zoiets als criminaliteit.[/quote]

  Laat angst je niet weerhouden om je gevoel te volgen en voor je zelf op te komen.Doe wat voor jou zelf goed voelt.

  0 likes
 15. [quote name=”wholyness”][quote name=”Relativist”][quote name=”Silber-eye”]Ga mijn spaargeld binnenkort opnemen (ING) het spaargeld was louter en alleen voor duurdere aankopen zoals een wasmachine etc.
  .
  Vertrouw de bank en de Nederlandse staat niet meer, men geeft miljarden weg en naar de bevolking toe is het bezuinigen tot in het bizarre.[/quote]

  Een paar honderd euro om een paar weken boodschappen te doen is voldoende. Sommigen laten zich gek maken en halen al hun centjes van de bank. Er bestaat ook nog zoiets als criminaliteit.[/quote]

  Laat angst je niet weerhouden om je gevoel te volgen en voor je zelf op te komen.Doe wat voor jou zelf goed voelt.[/quote]

  Al je geld van de bank halen is ook angst. Geld voor een paar weken boodschappen is voldoende. Gevoel en ratio gebruiken. Ik betaal veel rekeningen via de bank.

  0 likes
 16. ze moeten hun geld maar af halen de banken en wapenhandel is bijna een .en wat voor wapens ruimtewapens .dit heeft niet met angst te maken maar voor de veiligheid ik zou het ook doen .

  0 likes
 17. [quote name=”Gerrit”]Ik kijk uit naar het moment dat we alles zonder geld kunnen doen.. En dit is voor mij een stap in de goede richting…
  Ik ben er ook helemaal niet bang voor dat dit eraan komt.[/quote]

  Alles zonder geld doen ? daar is Nederland helemaal niet op voorbereid. De meeste mensen wonen in de stad. In Rusland ging dat prima zonder geld want men had vaak datsja’s en tuinen.

  0 likes
 18. Laat angst je niet weerhouden om je gevoel te volgen en voor je zelf op te komen.Doe wat voor jou zelf goed voelt.[/quote]

  Al je geld van de bank halen is ook angst. Geld voor een paar weken boodschappen is voldoende. Gevoel en ratio gebruiken. Ik betaal veel rekeningen via de bank.[/quote]

  Zie je wat je doet…
  Met 1 zin; laat angst je niet weerhouden om je gevoel te volgen envoor je zelf op te komen. Voel je je direct aangesproken terwijl het een zin is in zijn algemeenheid. Waar komt die innerlijke weerstand toch vandaan…

  0 likes
 19. Van de site http://www.welingelichtekringen.nl ; Willem Middelkoop zegt dat Nederland ook een Duitse Mark krijgt als het misgaat met de euro; dat zei hij bij een lezing op de Zuid As. “Wat we nu doen is een te veel aan schulden oplossen met nog meer schulden. Dat werkt natuurlijk niet.” Volgens Middelkoop heeft Nederland allang een plan B voor al de euro klapt: “Verschillende betrouwbare bronnen hebben mij afzonderlijk verteld dat Duitsland en Nederland goed voorbereid zijn op een plan B. De Duitse Mark ligt al ergens klaar, ook in Nederland. Nederland krijgt ook een eigen Duitse Mark.”

  Wat moet je hier allemaal in vredesnaam niet van denken?

  0 likes
 20. [quote name=”wholyness”]Laat angst je niet weerhouden om je gevoel te volgen en voor je zelf op te komen.Doe wat voor jou zelf goed voelt.[/quote]

  Al je geld van de bank halen is ook angst. Geld voor een paar weken boodschappen is voldoende. Gevoel en ratio gebruiken. Ik betaal veel rekeningen via de bank.[/quote]

  Zie je wat je doet…
  Met 1 zin; laat angst je niet weerhouden om je gevoel te volgen envoor je zelf op te komen. Voel je je direct aangesproken terwijl het een zin is in zijn algemeenheid. Waar komt die innerlijke weerstand toch vandaan…[/quote]

  Typisch geval van mindfuck om over “innerlijke weerstand” te spreken. Gebruik behalve je gevoel ook je verstand. Ik vind het dom om al je geld van de bank te halen.

  0 likes
 21. je mag van mijn uw geld op de bank laten staan hoor @ Relativist je mag het aan hun geven daar zit ik niks mee in …maar ik gun de mensen hun geld …hoe was het bij die bank ook al weer een paar jaar geleden die mensen kregen niets meer toen wouter bos die bank wou reden . de dsb of zo iets .ik weet niet meer welke bank er toen veel op het nos nieuws kwam .

  0 likes
 22. [quote name=”ppc”]je mag van mijn uw geld op de bank laten staan hoor @ Relativist je mag het aan hun geven daar zit ik niks mee in …maar ik gun de mensen hun geld …hoe was het bij die bank ook al weer een paar jaar geleden die mensen kregen niets meer toen wouter bos die bank wou reden . de dsb of zo iets .ik weet niet meer welke bank er toen veel op het nos nieuws kwam .[/quote]

  En anders kom ik jou geld toch effe halen (grapje)

  0 likes
 23. Geachte Niburu…het zou wel netjes zijn geweest als jullie erbij hadden vermeld dat de Nederlandse topman, Jan Hommen van zijn bonus afzag omdat de bank de staatsschuld nog niet heeft terug betaald.

  0 likes
 24. nee egt ik meen dit hoor er is al eens een bank fait gegaan toen kregen de mensen nits meer terug van hun geld

  0 likes
 25. @Justme..google eens op “de verborgen agenda vande Triodosbank” schrik en huiver.
  http://www.doorbraak.eu/gebladerte/10293l18.htm

  0 likes
 26. Ik heb te horen gekregen dat je papier geld het beste in klein geld om kan zetten en hioe en waarom. Deze boodschap kreeg hij van een medewerker van jomanda. Doe met deze info wat je wilt. Ik denk als je geld hebt dat het beste kan omzetten in voedsel en zaad als je het aanziet komen als het echt fout gaat. In Engeland is het al goed mis aan het gaan en las ik gisteren, dat er daar 12 miljoen mensen niet aan hun geld konden komen. Hoe het vandaag er mee is met die banken dat weet ik niet.

  0 likes
 27. [quote name=”c r”]en wat ook wel eens kan gaan gebeuren is dat de mensen NU het geld van de banken gaan halen …omdat je wel eens kans ga krijgen dat na een tijdje niets meer te halen is en hier door nog meer bank problemen er van gaat komen , wat ik niet erg vind hoor maar hier zit ook weer een mogelijkheid in .[/quote]

  Van mij mogen ze allemaal tegen de grond gaan dan zijn we daar ook weer vanaf en kunnen we weer opnieuw beginnen met nieuwe mogelijkheden die erlijker is. .

  0 likes
 28. Een stad met 200.000 gezinnen.
  Helft heeft een hypteek of ene lening gemiddelt van 100.000 E tegen 5 procent rente.
  Dat is gezamelijk en schuld van 100.000 keer 100.000 euro = 10.000.000.000 E
  90 procent is daarvan uit het niks getovert door de bank. Dus 90 pure winst. Dan vijf procent die erboven op komt, hoe kan ene bank plat gaan ? Alleen al van die 5 procent kan de boel al draaiende houden in dat stadje normaal gesproken.

  0 likes
 29. denk dat je het beste je spaargeld lkan omzetten in een klomp goud

  0 likes
 30. Wat je hier in ieder geval van kunt denken is dat banken, multinationals en politici de gewone burger en daarmee de samenleving oplicht. Ze gaan voor hun eigen gewin en macht en hebben schijt aan de wereld. Wat je met je geld doet is een persoonlijke keuze. Eraf halen heeft niks met angst te maken; ik zou het eerder realiteitszin noemen. Want wat stelt die rente nu helemaal voor….

  0 likes
 31. [quote name=”Gerrit”]Ik kijk uit naar het moment dat we alles zonder geld kunnen doen.. En dit is voor mij een stap in de goede richting…
  Ik ben er ook helemaal niet bang voor dat dit eraan komt.[/quote]
  Dan zal toch eerst de hebzucht de wereld uit moeten.

  0 likes
 32. [quote name=”JustMe”]Ik ben enige jaren geleden overgestapt naar de Triodos bank en tot nu toe bevalt mij dat erg goed.

  Alleen het feit dat deze bank zoveel stichtingen en bedrijven steunt die vanuit hun hart werken en de wereld een stukje vooruit willen helpen zegt voor mij voldoende.

  Dus niet alle banken zijn in mijn ogen crimineel. Triodos geeft naar mijn mening een goed voorbeeld hoe het wel moet. Geld is energie en met deze energie kun je prachtige dingen doen.[/quote]

  Laat u niet misleiden aub !!!

  https://www.ninefornews.nl/financieel/greenwashing-van-duurzame-banken.html

  0 likes
 33. Mogan. Rothschildt, Rockenfeller zijn mede verantwoordelijk geweest voor de tweed wereldoorlog. Zij hebben e Duitsers een aaditief geleverd waardoor zij met hun vliegtuigen Europa plat konden gooien. Dit aaditief dat aan de bkerosine werd toegevoegd was in de USA voop te koop. Het werd geleverd door bovengenoemde bankiers.
  Nu zij wederom schuldig zijn aan de financiele crisis en zich desondaks hebben verrijkt is er maar een oplossing standrechterlijke executie voor deze mede verantwoordelijken aan de genocide in de afgelopen IIe wereldoorlog.
  Het wordt tijd dat de FED wordt ontmaskerd en opgeheven.

  Alf

  0 likes
 34. als geld inmiddels (min of meer?) waardeloos is dan werken we voor een waardeloos papiertje dus gratis en gaan dan in de winkel aan de kassa betalen met evenwel dat waardeloze stuk papier dus we krijgen de spullen eigenlijk gratis… we ruilen diensten en waar tegen een waardeloos stuk papier (oftewel nummertje op de rekening) dus eigenlijk wel gratis. dan kunnen we toch het geld net zo goed weggooien en gewoon doorgaan met alles gratis doen en kopen? of we geven elkaar voortaan een velletje toiletpapier als dan al ueberhaupt…

  0 likes
 35. Lakotah Sioux woord voor geld: MAZA SKA = mysterieus metaal, en dat is het……

  0 likes
 36. Er is genoeg voor ieders behoeften, maar niet genoeg voor ieders hebzucht (dalai lama)
  De banken hebben nog nooit volgens dit credo geleefd, en zullen dat ook niet doen.

  0 likes
 37. Mensen met commentaar nogmaals lezen !
  Deze man roept ons om voor ons zelf op te komen .Bankiers bepalen hoe u moet leven !Iedereen is te koop iedereen heeft zo zijn prijs hoe hoger de functie hoe hoger de prijs vinden zij .Of u op u knieen moet rond komen dat zal hun worst wezen .En ik wil een beter leven !! Dit moeten we dus zelf creeeren en de bankiers gaan aanpakken op elke manier die mogelijk is !!

  0 likes
 38. In duitsland zeggen ze wel eens dat afval rohstof is.

  Dat klopt:

  Plastic is per kilo ongeveer 40 cent waard
  en staal van blikjes en zo 21 cent
  roestvrij staal is ongeveer 1 euro per kilo waard.
  koper nog meer per kilo 4 euro ???
  en zo kunnen we wel even doorgaan

  Ga voor advies bij uw lokale recycler (schrootboer)

  enzovoorts

  0 likes
 39. Het blijven voor mij allemaal boeven, schurken en machtsmisbruikers die hun zakken vullen terwijl een overgroot deel van de wereld onder de armoedegrens leeft. Ze zouden die lui eens een maand van plek moeten wisselen. Van glamour, pracht en praal naar straatarm en geen vreten. Dan zouden ze piepen als geen ander….. Helaas heb ik dat niet voor het zeggen en komen ze eraf met een bonus van minimaal 100% van hun jaarsalaris.
  Nog even volhouden mensen, de trein is in beweging gezet…….
  Maar je hoort wat deze beste man cq journalist zegt; ”de mensen moeten het zelf doen” Dus WAKE UP!!!!!!

  0 likes
 40. [quote name=”Haya”]Het blijven voor mij allemaal boeven, schurken en machtsmisbruikers die hun zakken vullen terwijl een overgroot deel van de wereld onder de armoedegrens leeft. Ze zouden die lui eens een maand van plek moeten wisselen. Van glamour, pracht en praal naar straatarm en geen vreten. Dan zouden ze piepen als geen ander….. Helaas heb ik dat niet voor het zeggen en komen ze eraf met een bonus van minimaal 100% van hun jaarsalaris.
  Nog even volhouden mensen, de trein is in beweging gezet…….
  Maar je hoort wat deze beste man cq journalist zegt; ”de mensen moeten het zelf doen” Dus WAKE UP!!!!!![/quote]
  Dan leren ze dit te weten
  Rohstof is money In duitsland zeggen ze wel eens dat afval rohstof is.
  Dat klopt: Laat die diknekken eens scharrelen zoals Jan met de Pet daar (in bijvoorbeeld Nepal. Zoals in het buitenland gezien weet die veel meer wat een leeggezopen blikje waard is.

  0 likes
 41. [quote name=”Opruimer”]In duitsland zeggen ze wel eens dat afval rohstof is.

  Dat klopt:

  Plastic is per kilo ongeveer 40 cent waard
  en staal van blikjes en zo 21 cent
  roestvrij staal is ongeveer 1 euro per kilo waard.
  koper nog meer per kilo 4 euro ???
  en zo kunnen we wel even doorgaan

  Ga voor advies bij uw lokale recycler (schrootboer)

  enzovoorts[/quote]

  Als advies voor mensen die van hun afval wat centen willen maken. En hiermee deze troepbende willen helpen opruimen

  0 likes
 42. Uiteidelijk zal het zo wezen dat de boel hier weer hier weer helemaal schoon is. En de illuminati zullen ons ervoor betalen. Zo is dat !!!

  0 likes
 43. @ Danny en Haya:
  Op het gevaar af in herhaling te vallen, onderstreep ik nogmaals het feit dat voor Nederland er die mogelijkheid voor burgers al is om op liefdevolle en vreedzame wijze uit de matrix van de bankiers en hun “volksvertegenwoordigers” te stappen: claim je naam en soevereiniteit terug.

  0 likes
 44. EU-leiders ontmoetten elkaar in Rome om de eurozone te redden via nationalisatie van de Eurozone-banken onder de ECBplu, with the big clean up in
  cirle of ceo, prachtige uitmuntende besparingen? Wie als ontlener zijn schulden niet betaald bij de banken is verantwoordelijk voor de insolvabeliteit van de banken.
  Met ET planeten koloniseren kost zo goed als niets je pak en zak, wat uitgaven voor wat je nodig hebt, hier orde op zaken laten regelen door derden, en de ruimte in, alles is aanwezig in de ruimteschepen. Zonder $ of €, zie russische marsepeditieproeven prettig verlof?

  0 likes
 45. Mij lijkt dat we ons zo langzamerhand maar toch eens klaar moeten maken: vooral op voedsel- en watergebied. Wíj willen bvb. een van de leegstaande buurthuizen runnen met een eigen coöperatieve voedingswinkel die uit kan breiden tot eetcafé, volkskeuken… Mensen uit de omgeving kunnen de overschot uit hun moestuinen aanbieden… Mooi buurthuis tuintje daarbij (permatuin) en een zaal om in te dansen, te zingen, te spelen en te sporten… Duim voor ons dat we de goede locatie aantrekken want wij willen doorstarten – nu! Haal het voedsel en het water uit de supermarkten en winkelcentra terug naar de buurt, de kleinere leefgemeenschap! De rest komt dan vanzelf. Als we samen werken en delen hebben we meer! Kunnen wij het maken? Nou, én of!!!

  0 likes
 46. [quote name=”sus”]als geld inmiddels (min of meer?) waardeloos is dan werken we voor een waardeloos papiertje dus gratis en gaan dan in de winkel aan de kassa betalen met evenwel dat waardeloze stuk papier dus we krijgen de spullen eigenlijk gratis… we ruilen diensten en waar tegen een waardeloos stuk papier (oftewel nummertje op de rekening) dus eigenlijk wel gratis. dan kunnen we toch het geld net zo goed weggooien en gewoon doorgaan met alles gratis doen en kopen? of we geven elkaar voortaan een velletje toiletpapier als dan al ueberhaupt…[/quote]

  Alleen jammer dat er dus nou zo weinig toiletpapier weggegeven word, voor je werk die je levert.

  0 likes
 47. Supersysteem Betaald 2 % rente per dag !!

  Mensen mag ik u een tip geven zie onderstaande link, Dit JBP syteem draait al een paar jaar en bied mij echt waar voor me geld ik heb er 1000 Usd opgezet en ik heb nu een wekelijke inkomstenbron van 500 Usd.. geloof het of niet het betaald 2 % rente per dag !!! en het groeit ook nog eens dagelijks door..

  Op de bank betalen ze 2,5 % per JAAR met een inflatie van op dit moment een procent of 6 simpel rekenen wordt je spaargeld elk jaar veel minder waard..

  Probeer het eens je kunt beginnen met een gratis Positire van 10 Usd welke 0,20 cent per dag opbrengt.. de enige vereiste is een goede kennis van de Engelse taal.. en het is nog leuk ook..

  Link;
  http://adv.justbeenpaid.com/?r=SPEEDWINNER&s=nature1

  0 likes
 48. Alles heeft een realiteit en een illusie. De realiteit is tastbaar (met de zintuigen), de rest zijn overtuigingen en die zitten tussen de oren. De realiteit van geld is dat het niets anders is dan stukjes papier en metaal. De illusie van geld is de waarde. Dat is de overtuiging en die zit tussen de oren. Geld IS niets waard, de mens HECHT er waarde aan, vanuit hebzucht en macht. Dus ga maar na hoe groot de illusie is waar we met zijn allen over de hele wereld mee te maken hebben. Echter, in die hebzucht zit een diep verlangen, het verlangen om verbonden te voelen. Dat komt voort uit spanning en dan voelt de mens zich niet verbonden. Verbonden voelen maakt het leven en de wereld tastbaar. Aangezien die verbondenheid niet gevoeld wordt zoekt de mens toch iets tastbaars. En dat uit zich in het bezitten van…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Faalangst

Faalangst! Hoe kom je er vanaf?

Ben je ooit zo bang of onzeker ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

elektrische

‘Woekerprijs’ voor oplaadbeurt elektrische auto: van 8 naar minstens 47 euro!

Een elektrische auto opladen wordt fors duurder ...

kraanwater

Kraanwater niet zo veilig als gedacht: vele duizenden kankergevallen in de EU. Loopt u gevaar?

Een chemische stof in kraanwater veroorzaakt in ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.