CoronaBuitenland

Arts toont ‘duizelingwekkende’ en ‘schokkende’ cijfers over gevolgen coronaprik

Help mee door dit artikel met anderen op je socials te delen!

Arts Chris Alan Schoemaker uit Ontario werkte de afgelopen twee jaar in een Canadese coronakliniek, waar onder andere coronatesten werden afgenomen. Twee tot drie maanden lang gaf hij coronavaccins aan ouderen.

Hij begon zich in te lezen over het vaccin en kwam tot de ontdekking dat de prik het gevaarlijkst is voor mensen met een sterk immuunsysteem. De overreactie van het immuunsysteem is het sterkst bij jongvolwassenen en kinderen, zei hij.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De kans dat er iets ergs gebeurt, is het grootst bij de gezondste mensen, benadrukte Schoemaker in een interview met Laura-Lynn Thompson.

Misdaad

Hij verwees naar data uit Groot-Brittannië waaruit blijkt dat 10- tot 14-jarige kinderen die volledig gevaccineerd zijn tegen corona 52 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde kinderen.

Het is dan ook niet verrassend dat kinderen jonger dan 12 jaar in een land als Zweden geen vaccin tegen corona krijgen. Als je dit vaccin aan kinderen jonger dan vijf geeft, bega je een misdaad, zei de arts.

Duizelingwekkend

Voor elk coronasterfgeval onder kinderen dat je voorkomt door te vaccineren, veroorzaak je 117 gevallen van zeer ernstige bijwerkingen, waarvan de helft sterfgevallen, voegde hij toe.

“Dit is duizelingwekkend,” reageerde Thompson.

Schokkend

Toen het vaccin werd goedgekeurd voor kinderen jonger dan 17 besloot Schoemaker om niet langer in de kliniek te werken. Hij wist instinctief dat de prik veel schade zou veroorzaken.

De arts wees er verder op dat er jaarlijks tussen de één en zes piloten overlijden. In 2021 waren dat er 111, zei hij. “Schokkend,” aldus Thompson.

5 80 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Underground
Underground
1 jaar geleden

Tja………..!

Habeas Corpus.
Habeas Corpus.
1 jaar geleden

Tja, al iets over gehoord op msm of van beleidsmakers (bv trutte, gluipers, etc.), parlement (buiten enkelen) rivm en consoorten, etc. Nope, niks, nada, nul. Niks aan het handje mensen, gewoon doorfietsen. Echt walgelijk misdadig.

sommers
sommers
1 jaar geleden

schandalig

Pdf
Pdf
1 jaar geleden

Johan D was voor injecteren, ik hoop dat er nu iemand komt die de waarheid verteld.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x