CoronaBuitenland

Arts toont ‘duizelingwekkende’ en ‘schokkende’ cijfers over gevolgen coronaprik

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Arts Chris Alan Schoemaker uit Ontario werkte de afgelopen twee jaar in een Canadese coronakliniek, waar onder andere coronatesten werden afgenomen. Twee tot drie maanden lang gaf hij coronavaccins aan ouderen.

Hij begon zich in te lezen over het vaccin en kwam tot de ontdekking dat de prik het gevaarlijkst is voor mensen met een sterk immuunsysteem. De overreactie van het immuunsysteem is het sterkst bij jongvolwassenen en kinderen, zei hij.

De kans dat er iets ergs gebeurt, is het grootst bij de gezondste mensen, benadrukte Schoemaker in een interview met Laura-Lynn Thompson.

Misdaad

Hij verwees naar data uit Groot-Brittannië waaruit blijkt dat 10- tot 14-jarige kinderen die volledig gevaccineerd zijn tegen corona 52 keer meer kans hebben om te sterven dan ongevaccineerde kinderen.

Het is dan ook niet verrassend dat kinderen jonger dan 12 jaar in een land als Zweden geen vaccin tegen corona krijgen. Als je dit vaccin aan kinderen jonger dan vijf geeft, bega je een misdaad, zei de arts.

Duizelingwekkend

Voor elk coronasterfgeval onder kinderen dat je voorkomt door te vaccineren, veroorzaak je 117 gevallen van zeer ernstige bijwerkingen, waarvan de helft sterfgevallen, voegde hij toe.

“Dit is duizelingwekkend,” reageerde Thompson.

Schokkend

Toen het vaccin werd goedgekeurd voor kinderen jonger dan 17 besloot Schoemaker om niet langer in de kliniek te werken. Hij wist instinctief dat de prik veel schade zou veroorzaken.

De arts wees er verder op dat er jaarlijks tussen de één en zes piloten overlijden. In 2021 waren dat er 111, zei hij. “Schokkend,” aldus Thompson.

5 78 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Underground
Underground
2 maanden geleden

Tja………..!

MdeFilosoof
MdeFilosoof
2 maanden geleden

De arts geeft aan vaxxinazis te hebben gegeven. De arts zegt dat je een misdaad begaat wanneer je deze gifspuiten aan kinderen geeft jonger dan 5 jaar. Maar ook bega je een misdaad wanneer je ze aan oude mensen hebt gegeven. Het is een keiharde schending van de artsen code van Neurenberg. Dus ook deze arts is verwijtbaar. Omdat hij als arts, dus ter zake deskundige, zich VOORAF had moeten informeren zodat hij de patiënten goed over het experiment had kunnen informeren. Dus w.m.b. naar aandeel veroordelen en opsluiten en nooit meer het beroep van arts laten uitvoeren.

Habeas Corpus.
Habeas Corpus.
2 maanden geleden

Tja, al iets over gehoord op msm of van beleidsmakers (bv trutte, gluipers, etc.), parlement (buiten enkelen) rivm en consoorten, etc. Nope, niks, nada, nul. Niks aan het handje mensen, gewoon doorfietsen. Echt walgelijk misdadig.

sommers
sommers
2 maanden geleden

schandalig

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x