CoronaBinnenland

Hevige menstruatie als bijwerking vermeld bij coronaprik: ‘Dat was toch nepnieuws? Hebben die wappies toch gelijk?’

Help anderen door dit met jouw kennissen op je socials te delen!

Hevige bloedingen tijdens de menstruatie moeten als mogelijke bijwerkingen worden opgenomen in de bijsluiters van de coronavaccins van Pfizer en Moderna. Dat wil de Europese geneesmiddelenwaakhond EMA.

Bijwerkingencentrum Lareb kreeg hier al zo’n 9400 meldingen over binnen. Het EMA heeft gezegd dat er een ‘op zijn minst redelijke kans is dat het optreden van hevige menstruatiebloedingen causaal verband houdt’ met de prikken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De invloed van een coronaprik op de menstruatie leidde de afgelopen anderhalf jaar tot veel onrust, nadat er bij bijwerkingencentra wereldwijd meldingen over menstruatiestoornissen waren binnengekomen.

Dit probleem is veel groter dan men denkt

“De vaccinatieklachten stapelen zich op. Hevige menstruatiecycli zijn nu officieel toegevoegd aan de lange lijst met bijwerkingen. Desondanks wil Kuipers dat Nederlanders zich deze winter massaal opnieuw laten prikken. FVD raadt iedereen aan nog eens goed na te denken,” schrijft Forum voor Democratie in een reactie.

“Dit probleem voor heel veel vrouwen is veel groter dan men denkt,” benadrukt FVD-raadslid Marianne Akkermans-Linssen. “Zoveel vrouwen herkennen de klachten na de vaccinaties! Menstruatie-armoede door de vaccinaties. Maar wel doorspuiten bij de regeringspartijen.”

Langzaam maar zeker druppelt de waarheid naar buiten

Jurist Kim Boon zegt: “Ik vergeet nooit hoe de media ons wijs wilden maken dat ‘iedereen wel eens een verstoorde menstruatie had’ en dat het ‘waarschijnlijk niet aan de prik lag’.”

“Hoe kan dat? Een hevige verstoring van de menstruatiecyclus als gevolg van de ‘coronavaccins’, dat was toch ‘nepnieuws’? Hebben die ‘wappies’ toch gelijk? Het zal toch niet? Tja, langzaam maar zeker druppelt de waarheid naar buiten, dat is onvermijdelijk,” schrijft Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op Twitter.

4.9 100 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

73 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
anna
anna
1 jaar geleden

ja….wij zijn gek he.de hele fokking tv staat bol van de ziekte reclames.opeens allemaal reclame over ziektes en bijwerkingen.dit spoort echt niet meer.nu opeens….ga fietse man.nu opeens.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Weten jullie WAAR die halve garen in de Europese Unie “GOED” in zijn? De put proberen te dempen waar het kalf in verdronken is!

Too little, too late. Zo denk IK er tenminste over.

Menstruatieproblemen zijn véél meer dan een beetje buikpijn en wat meer bloedverlies. Deze problemen kunnen natuurlijk leiden tot het onvruchtbaar worden van de (jonge) vrouw. Ik ben geen dokter, maar het is althans voor mij overduidelijk wat hier allemaal de bedoeling van is.

En nu hebben ze dus, noodgedwongen, deze bijwerking OOK vermeld.

Wat een ongelooflijk triest zootje is dat toch ook.

Op dit moment staat, na een felle campagne van regering, (nep)virologen en (nep)artsen de teller op een schamele 17%. Omdat de 60 plussers op zo’n 40% staan, wil dat dus zeggen dat onder de 60 jaar er nog véél minder mensen komen opdagen.

EINDELIJK wordt het tot nu toe slapende publiek wakker. Wij zullen maar zeggen: BETER LAAT DAN NOOIT.

Ik las vanochtend, voordat ik dit stukje ging schrijven, dat er vanuit Brussel een gigantisch bedrag (weet even niet meer precies hoeveel miljard) betaald is om iedere Europeaan TIEN PRIKKEN te kunnen geven.

IK voorspel dat dat NOOIT gaat lukken.

Psa
Psa
1 jaar geleden

De aap komt uit de mauw, KUIPERS EN DE JONGE dachten dat zij droomden, nu de overstrekte nog even.

jan de wit
jan de wit
1 jaar geleden

maar gelukkig krijg je geen covid meer

Back to top button
73
0
We lezen graag je reactie!x