CoronaBinnenland

Hier smeden de Europese Commissie en het RIVM snode plannen

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Ons goeie ouwe RIVM heeft een subgroepje met een andere naam, Bilthoven Biologicals geheten. De Europese Commissie steunt dit groepje.

Na drie jaar ellende met de coronavaccins heeft de EU besloten om deze groep te contracteren om een virale-vectorvaccin te maken voor de komende 8 jaar, weet emeritus hoogleraar Pierre Capel.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het vaccin is gebaseerd op het adenovirus, net als het coronavaccin van AstraZeneca. “We hebben gezien wat een heftige ellende dat gaf, waardoor het dus ook niet gebruikt is,” aldus Capel.

Heel veel verontreiniging

Wat gaat er nu gebeuren in Bilthoven? De komende 8 jaar wordt op basis van dit soort zaken enorm veel geld gespendeerd om miljoenen en miljoenen vaccindoses per jaar te produceren tegen ‘pandemieën’.

Capel wijst erop dat bij de mRNA-vaccins is aangetoond dat er heel veel verontreiniging is met DNA dat in de chromosomen wordt ingebouwd. “Dan ben je voor je hele leven de klos.”

Daar worden we toch vrolijk van

Het AstraZeneca-achtige vaccin dat in Bilthoven moet worden gemaakt, zal volgens de emeritus hoogleraar niet minder gevaarlijk zijn. “Daarom is het in de afgelopen tijd ook niet meer gebruikt.”

De Europese Commissie heeft in samenwerking met het RIVM een constructie gevonden om nog jaren ellende te financieren, benadrukt Capel. “Daar worden we toch vrolijk van.”

4.9 186 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ralf
ralf
5 maanden geleden

“je doet het voor een ander”.
ja, voor gates, soros, kaag, maxima, blackrock, bloemschoen, enzovoorts.
dat is wel duidelijk.

Jammer
Jammer
5 maanden geleden

Dat komt er nou van, door dat het volk van Nederland alles maar slikt en niet in opstand komt. Wacht niet tot het te laat is, laat je mening luidkeels horen.

John Kuhles
John Kuhles
5 maanden geleden


Hoe vaak moeten “neutrale mensen” zien dat de massa schaap media NIET de juiste kritische vragen stelt aan de macht voordat je eindelijk doorhebt hoe DIEP de mainstream media verweven is in de corruptie.

Hugo
Hugo
5 maanden geleden

Het RIVM per direct verbieden. Het is gewoon een criminele organisatie. En doe dan ook gelijk het OMT en de NCTV als we toch bezig zijn, en doet ook de EU in de ban. Daar worden we met ons allen beter van…..veel beter.

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x