Homepagina » Het Complot » Tsjetsjeense president: “IS-leider Baghdadi is CIA-agent”
Tsjetsjeense president: "IS-leider Baghdadi is CIA-agent"

Tsjetsjeense president: “IS-leider Baghdadi is CIA-agent”

Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van de islamitische terreurgroep IS, werkt voor de Amerikaanse CIA en wordt financieel ondersteund door westerse inlichtingendiensten. Dat heeft de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov gezegd.

“Baghdadi moet zijn masker afzetten en openlijk toegeven dat hij een CIA-agent is en door de inlichtingendienst is gerekruteerd,” zei Kadyrov. Hij voegde toe: “De IS-militanten zijn duivels die proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Ze krijgen hun orders uit het Westen en roeien doelbewust moslims uit.”

Tsjetsjeense president: "IS-leider is CIA-agent"

Ramzan Kadyrov

De Tsjetsjeense leider heeft Baghdadi opgeroepen toe te geven dat hij wreedheden heeft begaan, waaronder het uitmoorden van moslims. “Hij moet openlijk toegeven dat hij zijn geloofsbroeders doodt, hij moet zich verontschuldigen en hij moet zijn bende ontmantelen,” zei hij.

Kadyrov legde uit dat de westerse inlichtingendiensten de terroristen op alle mogelijke manieren hebben gesteund. Hij waarschuwde ook dat Tsjetsjenen die zich aansluiten bij IS, niet meer welkom zijn in hun thuisland.

De president liet weten dat zijn troepen Baghdadi en andere IS-militanten proberen op te sporen en uit te schakelen. De IS-terroristen zijn actief in grote delen van Irak en Syrië, waar ze zich schuldig maken aan gruwelijke misdaden.

Uit een Amerikaans inlichtingenrapport blijkt dat 12.000 militanten uit 81 landen zich hebben aangesloten bij de IS-terroristen in Irak en Syrië.

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Buiten
Van Buiten
6 jaren geleden

De beschaving gaat binnen tien jaar een ander tijdperk in, dit gaat gespaard met het feit dat de beschaving vele eeuwen is misleid er zal in deze tijd nog veel leed zijn maar als het zo ver is het beter. Mensen het verleden achterhaald het heden.

rik
rik
Reactie op  Van Buiten
6 jaren geleden

Waar haalt U deze wijsheid vandaan? Uit fimpjes op Internet misschien?

Van Buiten
Van Buiten
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Wijsheid vergaar je in de regel door het ouder worden, en veel van de wereld heeft gezien plus de tijdgeest van deze tientalen jaren. Maar wat ik persoonlijk het meest nietig vind is dat er heden dag nog steeds mensen geboren worden zonder bestaansrecht terwijl bij diverse diersoorten een stamboek word bijgehouden.

Boppie
Boppie
Reactie op  Van Buiten
6 jaren geleden

@Van buiten

Ik weet niet of dat zo is. Wat ik wel weet is dat wanneer ik mijn leven verander, dus bij mezelf begin, mijn wereld ook veranderd. Vroeger las ik bijna elke dag de krant en keek veel televisie maar sinds ik daarmee ben opgehouden en mijn kijk op het leven drastisch heb veranderd leef ik als god in Frankrijk. Heeft niets met geld te maken maar met het innerlijke gevoel wat ik in mij draag.

En natuurlijk zal er best enige waarheid zitten in al die doem verhalen die je bijna overal tegenkomt. Ik wil mijn hoofd echt niet in het zand steken maar om mijn leven te laten beinvloeden door deze sensatie, slechtheid, nee, dat is voorbij net zoals het geloven in een Walhalla voor iedereen, dat stukje Walhalla creeert een mens zelf, net zoals zijn hel waarin hij/zij leeft. Ik heb door mijn eigen fouten/keuzes jin het verleden jarenlang in zo’n hel geleefd

Er is ooit een experiment gedaan waarbij een grote groep mensen voor vrede gingen mediteren in de buurt van een misdadige plaats (ik weet niet meer waar dat was). Het bleek dat door de gezamenlijke meditatie de misdaadcijfers omlaag waren gebracht. Dat vind ik nou mooie berichten en daar doe ik graag aan mee.

Anders gezegd: elke dag zend ik mooie gedachten de kosmos in (noem het bidden) in de hoop dat onze wereld mooier word, dat vele mensen worden gevuld met blijdschap en liefde en dat de duisternis zijn biezen pakt. Daar geloof ik persoonlijk in…

Carlijn
Carlijn
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

@Boppie, heel mooi gezegd, ik word er emotioneel van 🙂

tinus
tinus
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

Door de kranten te lezen en het nieuws te volgen op de voet, ben je het beest alleen maar aan het voeden. Onbewust word je beïnvloed en bang gemaakt door de mantra van het systeem. Ik ben chauffeur en als ik radio 1 aan zet is het van crisis tot ISIS, heel de dag door. Tegenwoordig alleen nog maar radio 4 aan, heerlijk rust gevende muziek.

Ik sluit me helemaal aan bij Boppie, steek je energie in positieve liefdevolle oplossingen.

koloth
koloth
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

Idd. Bobby het is een vreemde wereld waar het onmogelijke soms toch mogelijk wordt/is.
Positieve gedachtes schijnen echt te werken.

Padja
Padja
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

@boppie
En wat nou als het ene niet zonder de ander kan?
Als de liefde bestaat dankzij de niet-liefde en vice versa?
Als strijden voor de liefde nog steeds strijd is?

Dan zou er geen illuminatie zijn zonder de”liefde strijders”?
Bidden voor goed en mooi en vrede kan alleen als de andere kant van het verhaal aanwezig wordt geacht.
Knuffel!

Boppie
Boppie
Reactie op  Padja
6 jaren geleden

@Padja
Dat is ook wat ik bedoel Padja. Duisternis bestaat niet zonder reden.

Misschien zijn er nog hele volksstammen die deze duistere energie nodig hebben voor hun eigen ontwikkeling (dat is mijn persoonlijke mening).

Ik heb jarenlang in een hel geleefd maar wat ben ik achteraf blij dat ik die ervaring heb mogen meemaken. Op het moment dat het mij overkwam vond ik het verschrikkelijk en vervloekte ik alles en iedereen. Maar, door en in die duisternis geleefd te hebben, heb ik mezelf ontzettend goed leren kennen en heb ik ook mijn eigen licht ontdekt. Dus die duisternis hebben we nodig om ons eigen licht te ontdekken/te zien.

Ik heb de laatste jaren boeken gelezen van Neale Donald Walsch en die boeken hebben mij zo wakker gemaakt in die zin dat het leven perfect is, ook al lijkt het niet zo te zijn.

Nealle zegt dat God/de grote geest/universum/vul zelf in, zich manifesteert in, door en met alles en iedereen op aarde. Hoe vaak is het mij gebeurt dat ik in de put zat, een tijdschrift opensloeg en ineens de woorden: “Kom op” zag staan, of dat ik op een cruciaal moment ineens op facebook “angst mag je loslaten” zie staan etc. etc. Hoe alerter ik werd, hoe meer ik ging die boodschappen/signalen ging zien. Ik geloof dat het universum met ons op die wijze communiceert en het is aan een ieder om daar iets of niets mee te doen. Sinds ik daar alert van ben geworden, verloopt mijn leven beter dan ooit. Deze alertheid heeft mij geleid tot het volgen van mijn passie en vele geluksmomenten in mijn leven.

Dit geluk gun ik iedereen en dat zijn ook de woorden die ik elke dag naar de kosmos stuur.

Sorry dat het weer zo’n lang verhaal geworden is.

Padja
Padja
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

@Boppie.
Mooi. Bedankt voor je lange verhaal!
Zo voel ik het ook.
Zonder duister zou ik het licht niet kunnen zien of begrijpen of voelen.
En het niet op waarde kunnen schatten.

Ik zag op een dag ook boodschappen. Was verbaasd en ongelovig maar het was zo duidelijk dat ik er niet omheen kon. Zat ik in een taxi in China, “engelen” dacht ik. “Onvoorstelbaar maar waar”. Op dat moment springt in de taxi van Chinees geriedel de muziek naar het liedje “angel” Moest ik zo lachen. “Dankjewel” dacht ik. Ik was eindelijk overtuigd. Kijk ik om me heen..de hele weg vol met borden met de tekst “welcome”. Overal om me heen. Nu ga ik er luchtigjes mee om maar iedereen is dol op “mijn” engelen.

Makropoelos
Makropoelos
Reactie op  Boppie
6 jaren geleden

Bedankt Boppie voor uw mooie en juiste reactie, dat doet een mens goed,
zeker in deze warrige tijden.
Ik ben hier nieuw op deze site, maar door uw schrijven heb ik een beetje het gevoel dat ik thuis kom.
Groet.

Thea
Thea
6 jaren geleden

In Tsjetsjenië zijn ze veelal toch Islamiet? Dus dat is wel een goed teken dat die zich tegen IS uitspreken.
En het inderdaad vreemd waarom die IS, die toch uit Islamieten bestaat, zulke wreedheden begaan tegen hun eigen gelovigen. Waarom doen ze dat, wat zijn hun beweegredenen, weet iemand dat?
Dat de CIA hier achter zit wil ik best geloven, die CIA is altijd al ‘duivels’ geweest in hun geschiedenis.

rik
rik
Reactie op  Thea
6 jaren geleden

Ik zou ook geloven wat iedere “gek” roept over de US / CIA. Er zijn echter wel meerdere organisaties altijd al “duivels” geweest. Schuld geven zonder enig concrete bewijs, zegt ook wat over het ontwikkelingsniveau.

Thea
Thea
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Maar Rik, jij hebt ook geen bewijs dat het de CIA niet is, dan zit jij dus op het zelfde ontwikkelingsniveau.

rik
rik
Reactie op  Thea
6 jaren geleden

Volgens mij ben je onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Je kent het misschien wel van de NL rechtspraak.
Het merendeel van de commentatoren hier zijn het wel met je eens, die roepen ook allemaal meteen dat “De US” , ‘De CIA” het gedaan heeft als er ook maar een link bedacht kan worden.

In mijn puberteit was ik ook tegen alles wat maar enigzins de bestaande maatschappij en het gezag wilde handhaven. Zonder ook maar een idee te hebben hoe het beter zou kunnen zijn.

Hubert
Hubert
Reactie op  rik
6 jaren geleden

Rik, en er zijn nou eenmaal mensen die met gerichte oplossingen willen komen om problemen in de wereld op te lossen. Als er veel wijst naar de CIA is dat een terechte opmerking van mensen en vele oprechte en invloedrijke mensen zien hier een link naar de CIA. Ik denk dat mensen als jij die alleen maar roepen om andere mensen onder uit te halen veel lager in hun ontwikkeling zitten dan mensen die de moeite doen om hun bewustzijn te vergroten en eens echt te kijken wat er aan de hand is in de wereld. Jij weet ook dat er veel meer aan de hand is dan ze ons laten geloven, sterker nog, ik denk dat jij hier specifiek bent op dit forum om ruimdenkende mensen onderuit te halen, dat blijkt wel uit dat steeds tegendraadse commentaar van jouw ….rik. Ga lekker je gang, daar niet van, maar het heeft geen enkel resultaat, dat manipulatieve gedrag hebben we nu wel door.

Rini
Rini
Reactie op  Hubert
6 jaren geleden

Dat was mooi gezegd,te mooi voor mensen zoals Rik
Van dit soor “mensen”lopen er al genoeg van op deze bol!
Weg er mee genoeg van soort volk,of wat het ook mag zijn!

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

u draagt de nieuwetijds gedachte op een mooie manier uit!

Marc
Marc
Reactie op  Rini
6 jaren geleden

Als er geen weerstand is kan een auto niet rijden en een vliegtuig niet vliegen. We hebben andersdenkenden nodig om onze eigen positie beter te kunnen bepalen. Van mijn standpunt uit gezien is het zeer wel mogelijk dat een organisatie zoals de CIA achter IS zit. Maar ik moet ook kunnen accepteren dat er mensen zijn die met of zonder reële argumenten hier een hele andere mening over hebben.

rik
rik
Reactie op  Hubert
6 jaren geleden

@Hubert
Noem deze mensen en achtergronden dan met naam en toenaam.
Ik hoop niet dat je de Tjetjeense president ook onder “oprechte en invloedrijke” mensen beschouwd.

koloth
koloth
Reactie op  Thea
6 jaren geleden

Thea de reden waarom IS Islamieten afslacht is omdat deze niet de juiste Islam aanbidden maar een verwesterde Islam.
IS staat voor de fundamentele Islam zoals in de Koran geschreven.
IS krijgt inderdaad steun uit het westen, maar ja het zijn toch zgn. Islamieten die de fundamentele Islam aanbidden, het is dus de echte Islam die de verwesterde Islam uitmoord.

Thea
Thea
Reactie op  koloth
6 jaren geleden

Dank je koloth, het is in ieder geval een soep die vreemd smaakt, want waarom zou het westen ze steunen hierin. Is het westen juist niet bezig met een oorlog tegen islamitisch terreur? Wij westerlingen worden van alle kanten belemmerd en gecontroleerd omdat ze de terroristen zogenaamd willen ontmantelen maar aan de andere kant steunen ze deze moordende IS groep. Hier zit een luchtje aan, ik steun daarom de mensen die dit onderzoeken. En ik steun vooral vrede.

koloth
koloth
Reactie op  Thea
6 jaren geleden

Thea 1 Theorie is: in het kader van de N.W.O. om zoveel mogelijk chaos op deze aarde te creeeren. Zodat we dankbaar zijn als er straks een soort millitante wereldregering komt (NWO) zodat eindelijk de vreselijkse oorlogen en moordpartijen gestopt worden.
Echter met de NWO wordt het gewone volk nog meer als slaaf behandeld en hebben we niets meer te vertellen (volledige controle) onder de rijken
(illuminatie/bilderbergers)
Vandaar dat bepaalde invloeden uit het westen ( de rijken) steun geven aan IS om chaos te creeren.

Thea
Thea
Reactie op  koloth
6 jaren geleden

koloth nou ben ik vrij sceptisch aangelegd maar ik heb sinds MH17 echt het gevoel dat er veel meer aan de hand is. Ook die steeds aanhoudende crisis vindt ik verdacht want het is allemaal psychologisch en vooral kunstmatig. Ik denk dat jouw theorie best eens in de buurt van de waarheid kan zijn. Ik lees veel mogelijke theorieën op deze site maar ik denk dat wij er allemaal over eens zijn dat er iets niet lekker zit en we onze vinger er niet op kunnen leggen. Van de politiek kan je lang wachten die zijn alleen maar met zichzelf bezig of met een agenda die niks met de belangen van het volk te maken hebben. Nou ben ik een simpele huismus en denk dat we meer met elkaar moeten werken en de handen in één moeten slaan en de waarheid gewoon moeten opeisen, wij als mensen onder elkaar, als volk onder elkaar, wat voor kleur of geloof we ook hebben, we willen allemaal toch gewoon vredig en fatsoenlijk kunnen leven… met elkaar!

koloth
koloth
Reactie op  koloth
6 jaren geleden

Idd. Thea, ik vraag me wel eens af: is onze regering nou zo dom of dienen ze een 2e agenda of staan ze onder hypnose ?
Ze maken de ene fout na de andere blunder het valt gewoon op.
Maar wij het klootjes volk heeft gewoon niets in te brengen.

Makropoelos
Makropoelos
Reactie op  koloth
6 jaren geleden

Beste Koloth, uw theorie is juist. De z.g.n elite is bewust bezig om zoveel mogelijk chaos en onzekerheid te verspreiden om dan precies zoals u schrijft, dat we blij en opgelucht gaan zijn wanneer een NWO z.g.n orde gaat brengen, wat echter in gaat houden dat we totaal verloren zijn en moeten gehoorzamen en niets meer te zeggen hebben. Begint het in de EU er al niet op te lijken?
En wie zitten er achter de EU? Juist de Bilderbergers. En wie zitten er als harde kern in het Steerings Committee van de Bilderbergers? Juist de Rothschilds. En wie zitten er bij deze figuren achter gesloten deuren aan tafel om hun instructies te krijgen. Juist Rutte, Merkel, enz enz. Zie de lijst op google van de genodigde en u weet genoeg.

Wakker worden Burgers, dit kunnen we ons zelf en onze kinderen niet aandoen. In vrijheid je kunnen ontplooien, is dat niet de zin van het leven?

Taz
Taz
Reactie op  koloth
6 jaren geleden

Ik ben het helemaal met u eens. De overduidelijke link tussen de VS en IS : guantanamo bay. Geen gevangenis maar een trainingskamp voor moslimterroristen geleid Door de cia. Abu bakr el bagdadi de leider van is: ook ex guantanamo “gevangene”. Plannen VS: Irak opdelen in 3 stukken: koerdistan, islamitische staat en het restant van het verwoeste Irak. Financiering is door de vs : geld en wapens in ruil voor olie. Zelfde verhaal bij de Koerden. In het gebied van de Koerden en IS zit veel meer olie dan het restant van Irak. Gaat die zielige flikker Bert koenders nog in de kont kruipen van de peshmerga Koerden in Noord Irak door ze politietrainingen aan te bieden in ruil voor een beetje olie. En dan vindt die kuttekop Asscher het nog vreemd ook dat zoveel Turkse jongeren IS steunen.

ras
ras
Reactie op  koloth
6 jaren geleden

Isis is niks meer dan een bij mekaar geraapte idioten.
Zijn geen eens Arabieren kijk maar is een keer goed als je een hele groep ziet dan zie je allemaal blanken en afrikanen en af en toe een Arabier zijn geen Irakezen of mensen uit Syrië.

De nederlandse regering is geen haar beter als isis.
Ze bombarderen er ook gewoon op los met verarmd uranium dat noemen we hulp en als ik het goed heb wou america en west Europa de rebellen nog bewapen.
Maar nu zijn ze opeens de vijand terwijl syrie, rusland en china het allang door hadden.
Die waren tegen het bewapenen van de zogenaamde rebellen.
Het is ook zo vreemd rond mei bestond isis nog niet en nu is het een leger met een luchtmacht.
kom op mensen je hoeft geen genie te zijn om te zien dat er iets niet klopt.

formidabele
formidabele
Reactie op  Thea
6 jaren geleden

Alneitstates gaat te ver in zijn ideeen almaar aan de wereld op te leggen
Alex Jones weet dat goed te weerleggen.
Sinds VIetnam zijn ze de satanische strijd met de wereld aangegaan-zie Noam Chomsky
Laat Poetin misschien het goede voorbeeld nemen is de vraag.
Zelfs STALIN liet miljoenen omkomen in de goelags. Laat Poetin zijn voorbeeld niet volgen, want dan staat de wereld in brand

rik
rik
6 jaren geleden

Zouden de US werkelijk zo slim geweest zijn om met een dergelijke tactiek de regie in Irak/Syrie weer (Deels) in handen te krijgen? En zijn ze er dan ook in geslaagd om alle moslim groepen aldaar, dit te laten geloven?

Of kan de moslim gemeenschap het niet aan dat mede-moslims uit naam van het geloof zulke wreedheden begaan. En dat er ook best een behoorlijk aantal moslims zijn die (het stiekem) met deze groep eens zijn. Probeert de moslim gemeenschap zich daarom op een dergelijke wijze te distantieren en hebben ze de US nodig als zondebok?

Een hele andere invalshoek kan zijn dat daar allemaal zielen bij betrokken zijn die op deze manier denken te leren van dit soort leven en hierdoor karma kunnen uitwerken.

Lyra
Lyra
Reactie op  rik
6 jaren geleden

het is niet de US en de moslims, het zijn de ILLUMINATI (aka de Babylonische Broederschap)!!! Die zijn aan het stoken en iedereen tegen elkaar aan het opzetten. Ook in jouw hoofd zijn ze aan het stoken rik en met groot resultaat want jouw intentie is om mensen pertinent te doen geloven dat hier moslims achter zitten, kennelijk heb jij een enorme hekel aan ze en kiest jij ervoor om ze allemaal als schuldigen te zien. Dat is jouw goedrecht maar het zegt op haar beurt weer veel over jouw ontwikkelingsniveau. Want blijkbaar kan jij maar 1 kant op denken en zien en dat is nou niet echt bevorderlijk voor een gezonde ontwikkeling.

RickerLick
RickerLick
6 jaren geleden

Waarom is het zo gek dat de IS Moslims vermoord? Hebben Christenen ook gedaan. “Mijn geloof in Allah is beter dan de jouwe” of “Mijn geloof in God is beter dan de jouwe”

josie
josie
Reactie op  RickerLick
6 jaren geleden

@RickerLick het gekke is dat 90 procent van de koerden ook soenniten zijn net zoals de ISIS
Dit heeft te maken dat de mens te lui is op onderzoek te gaan en de media als heilig heeft verklaard en dat men alles voor zoete koek slikt.
Men heeft gewoon gedacht de bevolking is dom wij verzinnen nu ene smoes om Syrieen binnen te komen om Assad de laatste klap te geven.
De lucht ruim betreden was te gevoelig dus maken wij de mensne wijs dat de iSIS wat vliegtuiegn hebebn gejat en met slikt dat wel en hoppa ze gaan de Syrische lucht ruim in.
Lees alle linken maar eens.
Een moslim moord niet zijn geloofs genoten. En ISIS mensen leven netjes volgens de koran en tik maar eens in bij google. Heilige koran en lees de hoofdstuk an-nisa.
Lees de koran gewoon in zijn geheel. Trek daarna het leven van mohammed maar na.
Ook hij heeft volop gemoord en is met ene kind getrouwd. Dat is dus de profeet die aanbeden word.

http://joostniemoller.nl/2014/08/het-vuile-isis-spel-van-turkije-in-10-punten/

http://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCMQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.xandernieuws.punt.nl%2Fcontent%2F2014%2F08%2FVideobewijs-van-IS-trainingskampen-in-Turkije&ei=b2w9VPLTK4zUar6tgJgJ&usg=AFQjCNGoiIn8yucl3ffopnS0iUp4IXhwTA&bvm=bv.77412846,d.d2s

De koerden zijn soennitische moslims,,,,,,
http://www.fedkom.nl/koerdistan/

en ISIS is een soennitische beweging (groep) moslims
http://stukjeduiding.com/2014/06/19/isis-voor-al-uw-soennitische-strijdtonelen-sinds-2002/

Paul
Paul
6 jaren geleden

rik = vrijmetselaar of rechts extremist.

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Paul
6 jaren geleden

uiteraard. iedereen die niet jouw versie van het complot aanhangt moet wel een illuminatie zijn!

Paul
Paul
Reactie op  pleiadian
6 jaren geleden

Pleiadian mijn argument is de manier waarop rik zijn bewoordingen plaatst. Je hebt gelijk dat ik daar niet over mag oordelen. Ik zal het daarom anders formuleren:

rik = (waarschijnlijk) vrijmetselaar of rechts extremist

Hubert
Hubert
Reactie op  Paul
6 jaren geleden

@paul goed argument Paul, het valt ook op dat deze (waarschijnlijk) vrijmetselaars (en de door deze occult gebrainwashte mensen) altijd dezelfde bewoordingen gebruiken zoals: komplot, bewijs, onzin, fantasten enz. veel creativiteit ontbreekt ze daarin. En ze halen je altijd naar beneden in jouw eigen geloofwaardigheid. Het is volkomen logisch om te denken dat de vrijmetselaars op deze website aanwezig zijn om te stoken in jouw eigen geloofwaardigheid aangezien er veel hoog bewuste mensen hier op deze site reageren. Maar je pikt ze er dus zo uit die vrijmetselaar-slaafjes.

rik
rik
Reactie op  Hubert
6 jaren geleden

Wat is er dan tegen vrij metselaars? Dat is beter dan links extremisten die liefde prediken maar het tegengestelde doen als je anders denkt. Die links extremisten zijn pas gevaarlijk en waarschijnlijk zit het Kremlin achter IS gesteund door China.

rik
rik
Reactie op  Hubert
6 jaren geleden

Vrijmetselaars waren en zijn inderdaad maar een domme club. Ze hebben geheel geen vernieuwingen doorgevoerd en nieuwe vindingen gedaan waar nog gebruik van gemaakt wordt. Wie waren dat ook al weer de vrijmetselaars door de eeuwen heen?

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  Hubert
6 jaren geleden

Kadyrov is een rechts extremist, rik niet denk ik lol

Ben
Ben
6 jaren geleden

Amerika zit achter de laatste stargate aan en ze gebruiken cern om ze op te starten, hoe is die voor een complottheorie

Servet
Servet
Reactie op  Ben
6 jaren geleden

Waarom bevoorraad US de Koerden in Irak en niet in Syrië. Omdat de Koerden in Irak nog steeds grote olie velden in handen hebben en beheren voor US en Koerden in Irak helemaal geen olie in beheer hebben ,

IIS
IIS
6 jaren geleden

Het spel is begonnen en Nationalsozialist und moslim Barack Hussein Obama heeft een slag om de arm gehouden door te vermelden dat de oorlog in Syrië tegen CIA/Mossad toneelvereniging ISIS nog een lange tijd in beslag zou nemen.

Dit is natuurlijk nodig omdat de Amerikanen moeten kijken hoe ze zo tactisch mogelijk verder kunnen richting echte doel: het wegvagen van vooruitstrevende en de soevereiniteit claimende Assad de aleviet de vijand en grote tegenpool van de olie pompende middeleeuws boeren en barbaren, de an public koppen afhakkende Saoedi Arabische extremistische, intolerante soennieten en vijand van Assad de grote dwarsligger van het satanische westen waar leugenaar en dwaas Obama het helemaal op heeft gemunt.

IIS
IIS
Reactie op  IIS
6 jaren geleden

…De grootste en goed georganiseerde, maar zeer doorzichtige terroristische organisatie is VS…. Chomsky: “Obama Is Running The Biggest Terrorist Operation That Exists”

http://www.globalresearch.ca/america-is-running-the-worlds-largest-terrorist-operation/5339835

En in de VS loopt het ‘recht zo die gaat’ richting dictatoriale politiestaat met een verkankerde overheid die zijn eigen bevolking niet meer vertrouwt en aanvalt als het hun belieft en is dit alles gelijk aan een nazi staat…. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3kL8pIqMU6c

Jolanda
Jolanda
6 jaren geleden

Tsja, je hoort er veel tegenstrijdigs over, Abu Bakr al-Baghdadistaa bijvoorbeeld ook bekend als de uit joodse ouders geboren mossad agent Elliot Shimon in dienst van het zionistische complot om de moslimwereld via de bekende tactiek van verdeel en heers te destabiliseren ten voordele van een groter Israël. Wie iets afweet van Arabische en Hebreeuwse tongval zal ongetwijfeld direct herkennen dat al-Baghdadistaa een Hebreeuws accent heeft in het Arabisch. Een kniesoor die zich hieraan stoort.
Niettemin heeft de frustratie onder de moslims in het westen zich hoog opgestapeld, de gefrustreerde, hormoonbestuurde moslim jongeren laten zich graag blind voor deze of gene ideologische kar spannen, het in vraag stellen van de organisatie alleen is al een doodsonde als je er eenmaal inzit… Het doel is mogelijk de gehele moslimideologie in diskrediet te brengen door IS voor te stellen als een toonbeeld van de ware aard en motieven van de islam. Zeker is dat de westerse hypocrisie een meer dan grote rol speelt in de handelingen van IS. Denk aan wapenhandel en geopolitieke doelen als Assad omverwerpen, de oliehandel overnemen etc. Kijk wie er eventueel voordeel heeft bij dit geweld, volg het geldspoor.

m.b
m.b
6 jaren geleden

Wie een beetje rondzoekt op internet weet dat veel posities worden ‘ingevuld’ door acteurs. Hollywood verzorgt het nieuws.

Servet
Servet
6 jaren geleden

Zou het echt zo zijn…..<|;)

x

Check Also

biden

De eerste week van Biden: 6 waarschuwingssignalen

Joe Biden heeft in zijn eerste week ...

amerika

Groot Amerikaans militair konvooi rijdt Syrië binnen op eerste dag presidentschap Biden

Twee nieuwsberichten uit het Midden-Oosten lijken te ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

53
0
We lezen graag je reactie!x