Het Complot

Tsjetsjeense president: “IS-leider Baghdadi is CIA-agent”

Help anderen door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Abu Bakr al-Baghdadi, de leider van de islamitische terreurgroep IS, werkt voor de Amerikaanse CIA en wordt financieel ondersteund door westerse inlichtingendiensten. Dat heeft de Tsjetsjeense president Ramzan Kadyrov gezegd.

“Baghdadi moet zijn masker afzetten en openlijk toegeven dat hij een CIA-agent is en door de inlichtingendienst is gerekruteerd,” zei Kadyrov. Hij voegde toe: “De IS-militanten zijn duivels die proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen. Ze krijgen hun orders uit het Westen en roeien doelbewust moslims uit.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png
Tsjetsjeense president: "IS-leider is CIA-agent"
Ramzan Kadyrov

De Tsjetsjeense leider heeft Baghdadi opgeroepen toe te geven dat hij wreedheden heeft begaan, waaronder het uitmoorden van moslims. “Hij moet openlijk toegeven dat hij zijn geloofsbroeders doodt, hij moet zich verontschuldigen en hij moet zijn bende ontmantelen,” zei hij.

Kadyrov legde uit dat de westerse inlichtingendiensten de terroristen op alle mogelijke manieren hebben gesteund. Hij waarschuwde ook dat Tsjetsjenen die zich aansluiten bij IS, niet meer welkom zijn in hun thuisland.

De president liet weten dat zijn troepen Baghdadi en andere IS-militanten proberen op te sporen en uit te schakelen. De IS-terroristen zijn actief in grote delen van Irak en Syrië, waar ze zich schuldig maken aan gruwelijke misdaden.

Uit een Amerikaans inlichtingenrapport blijkt dat 12.000 militanten uit 81 landen zich hebben aangesloten bij de IS-terroristen in Irak en Syrië.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

53 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Van Buiten
Van Buiten
9 jaren geleden

De beschaving gaat binnen tien jaar een ander tijdperk in, dit gaat gespaard met het feit dat de beschaving vele eeuwen is misleid er zal in deze tijd nog veel leed zijn maar als het zo ver is het beter. Mensen het verleden achterhaald het heden.

Thea
Thea
9 jaren geleden

In Tsjetsjenië zijn ze veelal toch Islamiet? Dus dat is wel een goed teken dat die zich tegen IS uitspreken.
En het inderdaad vreemd waarom die IS, die toch uit Islamieten bestaat, zulke wreedheden begaan tegen hun eigen gelovigen. Waarom doen ze dat, wat zijn hun beweegredenen, weet iemand dat?
Dat de CIA hier achter zit wil ik best geloven, die CIA is altijd al ‘duivels’ geweest in hun geschiedenis.

rik
rik
9 jaren geleden

Zouden de US werkelijk zo slim geweest zijn om met een dergelijke tactiek de regie in Irak/Syrie weer (Deels) in handen te krijgen? En zijn ze er dan ook in geslaagd om alle moslim groepen aldaar, dit te laten geloven?

Of kan de moslim gemeenschap het niet aan dat mede-moslims uit naam van het geloof zulke wreedheden begaan. En dat er ook best een behoorlijk aantal moslims zijn die (het stiekem) met deze groep eens zijn. Probeert de moslim gemeenschap zich daarom op een dergelijke wijze te distantieren en hebben ze de US nodig als zondebok?

Een hele andere invalshoek kan zijn dat daar allemaal zielen bij betrokken zijn die op deze manier denken te leren van dit soort leven en hierdoor karma kunnen uitwerken.

RickerLick
RickerLick
9 jaren geleden

Waarom is het zo gek dat de IS Moslims vermoord? Hebben Christenen ook gedaan. “Mijn geloof in Allah is beter dan de jouwe” of “Mijn geloof in God is beter dan de jouwe”

Back to top button
53
0
We lezen graag je reactie!x